+1 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (1,372 puan) tarafından

Bir gün bu evlilik bitecek ha bugün ha yarın sabır çocuklar diye diye on sene gecti basından bitmesi gereken bi evlilikti benim kimsesizligim cocuklar derken sürdü.Ama bende cok sey koptu.Hele dün yaptıgından sonra zaten sogumustum iyice sogudum ve anladim ki bu adamla yaslanilmaz gecen senelere yazık.Simdi olayı anlatayım beraber disciye gittik bunun çürük disini cektiler benimde biri normal biri  dikisli yirmilik dislerimi.Doktora heyecandan rahatlamak icin sorular sordum biraz fazla sordum sanırım doktorun yanında bana az konus sen bi sus artk yok ben doktor olsam bu kadar sabırlı olmazdım.Neyse eve geldik bunun canı cok kiymetli oldugu icin benimki daha kötü vs yarısmasına girdi *****.Şimdi de kalkmiş kahvaltı yapıyor sen böyle olursan yok söyle böyle neymis kahvaltı yapabilirmisim.Agzımda dikis var ona temiz bakmak adına sıvı seyler yiyorum yogurt yiyorum olması gereken de bu diye biliyrm yani ısrarla bana yanlış yaptıgımı kırıcı konusmalarla dile getiriyor .Cokbilmismisim .Allahtan canım kıymetli degil bu güne kadar da kimseye nazlanmadım babam dısında .Gel gör ki böyle bi köpekle Allah korusun basima bir sey gelse ameliyat falan olsam mahvolurum .Sinirlerimi.bozmaktan huzurumu kacırmaktan baska bir ise yaramayan insan.Sizce ben haklı degil miyim bu olayda .Daha anlatamadıgım yasadigim o kadar sey var ki .Allah bir an önce hayırlı yollarla kurtarsın elinden.

4 Cevaplar

+5 oy
(956 puan) tarafından

Bi arkadaşım " kocamı kullanmayı yeni öğrendim demişti" kullandığı kelimeler yanlış olsa da alt metin çok mantıklı gelmişti bana. Acaba birbirimizi ne kadar iyi tanıyoruz. Bende açıkçası yeni yeni tanıyorum daha 4 yıl bile olmadı zaten evleneli. Neye nasıl tepki versem inatlaşır nasıl tepki versem daha sakin kalır hatta beni incittiğini düşünüp gönlümü alır yeni yeni fark ediyorum mesela. Her iki tarafta anlaşmak istedikten sonra yol bulunur ama sevgi yok tahammül yoksa diyecek bişey de yok. Kurtarmak isterseniz aile terapisi bence önemli. Önce ruhu iyileştirmek gerek kendiniz ve eşiniz ayrı ayrı. Sonra evliliği onarmak lazım. Ben kendimi de gözlemliyorum. Sen Dili kullanırım eşime hep. Sen şunu yaptın bunu yaptın şöyle dedin diye. Sonra bakıyorum ki bende çok boş durmuyordum. Törpülenmeye çalışıyorum. Ama kesin kes boşanacağız derseniz Allah yardımcınız olsun inşAllah. Allah'a sevimsiz gelen helaldir sonuçta boşanmakta. 

(1,372 puan) tarafından

Bende sen dili kullanıyorum ve istemedigi bende.görmek istedigi bircok huy var hepsini biliyorum ama öyle aşılması zor seyler yaptı ki psikolojik ,ekonomik,fiziksel şiddet bunları ben unutamıyorum onun yüzünden istemedigim mutsuz oldugum bir ev bir köyde yasıyorum kısaca sogudum hani bu saatten sonra ne yaparsa da yapsın ısınamıyorum.Düzelecekse en basta benim çabalamam gerekir ama hicbir istegim yok .

(956 puan) tarafından

Fisizksel şiddet diyorsun canım benim. Nasıl çabalamak ister ki insan bu durumda. Bunu yazmadığın için attım o yorumu. Rabbim hakkında hayırlı olanı versin içini ferahlatsın işlerini kolaylaştıran inşAllah

(858 puan) tarafından

@Ruhefza böyle yorumları o kadar seviyorum ki. Bakış açısı sunan bir şeyler öğreten. Millet tutturmuş direkt boşa kıçına tekme at. Kendileri dünyanın en sorunsuz evliliklik birliği içindeler! Sana gönülden +++

(956 puan) tarafından

Canımsın 🤗 maleseef herkes olmasa da çok fazla yıkıcı yorum gelebiliyor. Dediğin gibi hiç birimizin dört dörtlük evliliği yok 

-Reklam-
+1 oy
(1,618 puan) tarafından

Biri daha bu şekilde yazmıştı neden bu insanları çekiyorsunuz bacım kendinize neden bu kötülüğü yapıyorsunuz bu kendinize yaptığınız en büyük saygısızlık hala aynı evde mi yaşıyorsunuz 

(1,372 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Caresizlik kardesim ailenin yanımda basımda da  babamın olmayısı 

(1,618 puan) tarafından

Bence kesinlikle yine de kabul etmeyin bir evliligii bitirmek için sqdece kumar olması önemi degil

+1 oy
(145 puan) tarafından

İnan 10 kadın dan dokuzu bu adamlar ile imtihan ediliyor illa boşanacam diyosan bi birikimin güvencen varsa hakkında hayırlısı 

(1,372 puan) tarafından

Doğru.Calısıyrum para biriktiriyorum ama nereden nasil baslayacagım elin memleketindeyiz burada mi kalacagm.memlekete gitsem aile varla yok yolumu bulamadım anlayacagın.

(145 puan) tarafından

Kaç çocuk var ayrılsan çocukları sana verir mi kocan psikolojik olarak hazır mısın her seye iyi düşün düzeltilebilir evlilik ise bence sans ver konuşun düzeltin kendinizi

(1,372 puan) tarafından

Yok canım düzelecegini kesinlikle sanmıyrm on sene oldu böyle düsüne düsüne benim.de artik ona karsı bi sevgim sıcaklıgım yok uzak duruyorum habi derler ya bosanabilecgin adamla.evlen sanmiyorum kendisi inat kinci 

0 oy
(1,167 puan) tarafından

İnan cogumuzun kocası böyle. İnsanın ömrünü yiyor. Ama başka önemli bir sorun yoksa alkol kumar şiddet vb. bu sebepten bosanilmaz bence

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 239 göst.
0 oy
42 cevap 1,199 göst.
0 oy
4 cevap 523 göst.

Kategoriler

1,471,583 soru

24,100,619 cevap

332,394 kullanıcı

...