+2 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (1,270 puan) tarafından

Sancım hiç yok yerini sevdi gibi 42.hafta sonuna kadar gelmezse ne olur 43.haftaya kadar gidermi bekleyeyim mi hastaneye gitmek istemiyorum sancı yokken suni almamak icin

12 Cevaplar

+2 oy
(1,299 puan) tarafından

Erkek çocuğu mu? En iyisi ananas hurma her gün duş yürüyüş ve sguat yapmak merdiven in çık 

(1,270 puan) tarafından

Hayır kiz

-Reklam-
+2 oy
(1,153 puan) tarafından

Beklemiyorlar maalesef o zamanlarda kakalarını yemek ihtimalleri yüksek oluyor.  1 hafta daha beklerler suni verirler yoksa sezeryan yaparlar. 

Hurma ye ananas ye ahudud çayı iç merdiven inip çık yüyürğş Yao cam sil yerleri oturarak sil bunları 1 hafta sürekli yap bakalım gelir belki 

(1,270 puan) tarafından

Yok cnm temizlikle alakası yok o temizlik yaptım ertesi gün doğurdum diyenleri anlamıyorum çevremde herkes evini temizliyor ama kimse evini temizledi diye ertesi günü doğum yapmadı onun nasibi o zaman gelecekmiş ona bagliyorlar ben neler neler yapmadım yok gelmiyor

(1,153 puan) tarafından

Bebekten bebeğe değişiyor gerçekten ama yürüyüş iyi geliyor bence. Hakkında hayırlısı nasıl gelmek istersen öyle gelecek

+2 oy
(1,057 puan) tarafından

Canım ben ikinci kızımda 42 haftaya kadar gittim sancım yoktu korkuyordum hastaneye de gitmek istemiyordum senin gibi çok şükür bir anda sancı başladı ancak kendimi hastaneye attım darısı senin başına inşallah bir an bir an önce bebeğini sağ Salim hayırlısıyla kucağına alırsın

(1,270 puan) tarafından

42 de en sonunda geliyor demi içimde kalmicak sonuçta 🥹 suniden korkuyorum da

(1,057 puan) tarafından
+1

Yok İnşallah kendi sancınla doğurursun hiç suni sancıya gerek kalmaz rutin bir kontrole gidebilirsin sancılarını vesaire ölçebilirler hem bebeğinin sağlığını öğrenmiş olursun hem de için biraz rahat eder yani önünde en az iki buçuk haftam var hayırlısıyla al canım

+2 oy
(3,364 puan) tarafından

Ama pisliğini yapıp yutma ihtimalide var bunu unutma cnm  egzersiz yapabilirsin bol hurma ve ananas tüketebilirsin  inşaAllah sancın kendiliğinden başlar bir avazda doğurursun cnm 

+1 oy
(1,958 puan) tarafından

B3nimki 37+5 geldi erkek bebek birde ben 42 bekleseydim benim bebis 4.5 kilo dogardi artik😀

(1,270 puan) tarafından

40 dan sonra plesanta bebeği yeteri kadar besleyemkyor diyorlar yine kilo aliyorlarmi öyleyse normal doğum yapacağım şuan 3 kilo bide onu çıkarması var 🤣

(1,958 puan) tarafından

3440 kg sezeryan kendi isteğimle oldum

+1 oy
(21,883 puan) tarafından

Daha vakti var. Benim 40+4 TE hala gelmeyince suni sancı verdi doktor. 

(1,270 puan) tarafından

40 da gelmeyince veriyorlarmı ben 42.haftaya kadar bekletirler sandim

(21,883 puan) tarafından

40+4 e kadar bekledi doktorum. Daha fazla brklemedi. Bilmiyrorum her doğum değişik. Doktorların fikri de değişik. Ben doktoru dinledim. Daha fazla beklemedim. 

+1 oy
(1,907 puan) tarafından

Yerleri oturarak silmeli bi temizlik yap güzelce. Ben iki bebegimde de böyle temizlik yaptıktan sonraki gün doğum yaptım 😅

(1,270 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben yaptım faydası olmadı günü samani değil demekki temizlemedigim yer kalmadı gelmiyor 

+1 oy
(2,595 puan) tarafından

41 in sonunu bekleriz demişti doktor sanki bana ya oyle hatırlıyorum. Kızdı benimkide. 40+2 de geldi 😊

İnşallah seninde hayırlısıyla gelir artık kolayca sağlıklıca 😊

(2,595 puan) tarafından

O ihtimal varmış da Allah korusun bende korkuyordum artık beklerken bide öyle bişey olur diye. İnşallah daha fazla bekletmez gelir 

(1,270 puan) tarafından

Doktor 40 da gelmezse dedim sancini bekle dedi çünkü vücudum suniyi kaldirmazsa sezeryana alinirmisim gitsem alıyolar yani 40 dan sonra herhalde ki öyle bir şey soyledi

(2,595 puan) tarafından

Ha evet benim mesela tam 40+0 da kontrolüm vardı doktor haftan tam olmuş seni alayım istersem doğumu başlatalım dedi yani suni sancı verecekti bende imza attım şimdi istemiyorum kendi sancımı bekleyeceğim dedim evime geldim iki gün sonra ağrım başladı işte ama şöyle ki ağrım hafif sayılırdı doğum başlamıştı evet ama sancının artması doğumun ilerlemesi vs. İlk doğumun olduğu için uzun sürer hızlandırması adına suni sancı verdiler bilmiyorum öyle anlatıldığı gibi insanı delirten bişey değil ya doğum yaklaşırken haliyle herkeste olduğu gibi zorlanıyorsun yani açılma artıyor vs. Sabah 11 de hafif adet ağrım vardı. Akşam üstü 4 gibi hafiften hızlanmaya başladı ağrı dayanılırdıda dakikası düşünce gitmiştim ben artık hastaneye evde beklemedim. 4 te 4 buçukta yatışım yapıldı işte 9 da doğurmuştum velhasıl suni vermeselerdi belki sabahı bulacaktı benim doğurmam

(1,270 puan) tarafından

Benim sancım gelecek gibi durmuyor o yüzden bende biraz sabirsizim bir an önce kızımı kucağıma almak istiyorum 42.haftaya kadar dokuz doğuruyorum suni dende korkuyorum birazda 

(2,595 puan) tarafından

Kimin sancısı gelecek gibi durur ki 😂 zaten birden gelen bir şey. Sabırsızlığın çok iyi anlıyorum İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bir an önce 😊

0 oy
(788 puan) tarafından

Tam 40 olduğu gün doğdu bekle bence daha kızım 40 oğlum 42 de doğdu

0 oy
(1,662 puan) tarafından

Ben 40+3te fitille doğum yaptım 40tan sonra riskli oluyor doktorun karar vericek en doğru zamanı korkma bence suni sancidan önemli olan sağlıkla doğması 

0 oy
(29,816 puan) tarafından

41+3 e kadar bekledim gelmedi ne sancı fln neler yaptım boş suyu bitmişti birkaç sebebten dolayıda sezeryan oldum 

Riske atma kontrole git doktor en iyi kararı verir zaten

0 oy
(519 puan) tarafından

Canım sen gittiğin zaman her halükarda suni sancı verecekler doğum kolaylaşsın açılma sağlansın diye destek amaçlı git bebeğini riske atma ne onun canını ne de kendi canını riske atmaya değmez 

(519 puan) tarafından

Ayrıca Allah korusun kendi kakasını yiyip zehirlenebilir suyu biterse dikkat etmen gerekiyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 283 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Lunaa (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 444 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 110 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sila16 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.