0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından

Günaydinlarrrrr  kızlardır

Ben hamileliğimin son demlerinde temizlik için yardımcı tutmayı düşünüyorum fakat o kadar çok bütçemde yok o yüzden belli işleri kendim yapcam misal yatak odama hiç katmayı düşünmüyorum mutfak dolabımı kendim silerim perdelerimi eşime yıkatıp attırırım falan diye düşündüm yapılacak işler sadece aşağıdakiler sizce kaç saatlik yardıma çağormaliyim bilgisi olanlar söylerse sevinirim tahmini kaç saat sürer... 

4 pencere 

4 duvar 

8 kapı silinecek 

7 Cevaplar

+1 oy
(4,125 puan) tarafından

ha bunları yapmış ha perde takmış çıkarmış. 1 günde gelsin halletsin hepsini. mutfak için ekstra para alıyorlar yani dolapları indirmek için. sabah gelir 7-8 gibi 5-6 civarı da gider. 

(157 puan) tarafından

Canm işte tüm gün gelirse 2000 25000 ddi saatlik gelirse saati 200 250 ddi o yüzden 

(4,125 puan) tarafından

bu işler de yine tüm günü alır. 

-Reklam-
+1 oy
(6,684 puan) tarafından

Bu saydıklarını yaptıktan sonra birini tutmana gerek yok ki çok saçma geliyor 

(157 puan) tarafından

Dün denedim fakat pencereye çıkamıyorum hamile olup gövdem ağır olduğu için çok korktum o yüzden birisini tutuyum diye düşünüyorum malesef hiç kız kardeşim vs de yok yani yardımcım yok ah bi kız kardeşim olsaydı onla neler yapardk😅🤭

+1 oy
(2,120 puan) tarafından

Nerde oturuyorsun bacım yakinsan gelip 1 saatte ben yapayım bunlar sana yardım ederdim vala ne parası hicmi hayır lazım değil 

(157 puan) tarafından

Ayy bacım Allah razı olsu valla iyi insan heryerde iyi oluyor rabbim gönlünden geçenleri hakkında  hayırlı ise nasip eylesin inşallah 🌺❤️

(2,120 puan) tarafından

Amin amin cümlemizin inşallah bacım bnm❤️

Hamileyken ben de tektim kimsem yoktu çok zorluk çektim o yüzden kendimden biliyorum eşim sağ olsun herşeyime koştu

+1 oy
(1,571 puan) tarafından

Malesef sen asla mutfak dolabı silemezsin ben 6 aylıkken sildim zar zor tezgah çatladı en zoru o zaten düşme ihtimalin çok yüksek onu hallettir önce ben doğumdan sonra kendim yaptım bir insan evladı elini atmadı 

(157 puan) tarafından

Mutfak dolabımı sürekli sildiğim için bi en üst kisma uyanamam oraları da eşim siler canm sadece cam silmek istemiyor eşim duvarlara da ben yormak istemiyorum zaten işi ağır bide evde yorulmasın diye düşünüyorum 

(1,571 puan) tarafından

Ben hamileyken duvarlarımi mopla siliyordum canım tavana kaar gidiyordu mop boyun yetisiyorsa o şekilde silebilirsin cam kapıda yardımcıya yaptırırsın zaten doğum zamanı eve gelen giden afedersin evin içine edip gidiyorlar ben doğum sonrası hallettim herşeyi 

(157 puan) tarafından

Tmm canm çok sağol öyle yapaym olmazsa🌺

(1,571 puan) tarafından

Sende sağol sağlıkla kucağına al inşallah 🦋❤️

0 oy
(1,071 puan) tarafından

Canım duvar silinecek diyorsun her duvarı 1 saatte size 4 duvar zaten 4 saat yapar 5 dakikada duvar silinmez ki silecek tekrar iki kat yapması lazım e bir de üstüne durulama yapacak duvara 

Kaldı ki günlük çağırsan bile kadın o duvarı kabul etmez zaten

0 oy
(22,689 puan) tarafından

Mutfak.dolaplarini da silebilir sanki geri kalan zamanda. Hamile haliyle silmek zor olabilir özellikle üst dolaplar için. 

0 oy
(3,010 puan) tarafından

Sen ona mutfak dolaylarında kat 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 318 göst.
0 oy
8 cevap 129 göst.
27 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 67 göst.
0 oy