+1 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,453 puan) tarafından

İçimi dökmek istiyorum. Çok yoruldum içime atmaktan artık. 

Eşimin ailesi hep onu kullanıyor. Bu gün eşim araba aldı arkadaşından dedesinin mezarı yapılacaktı ama dedesi vefat edeli çok uzun süre olmuş. 

Biz diyarbakır da yaşiyoruz. Dedesinin mezarı mardin dedir. Annesi teyzesine gitmiş mardin e. Eşim bu gün oraya 2 defa gitti mezar için eksikleri falan getir götür yaptı. Kaynanam oğlu ile o zaman gelmemiş. Araba var diye akşam beni al demiş. Eşim 12 buçuk gibi eve geldi. Bana dükkanda olucam dedi. Geç olunca merak ettim aradım bana annesini almaya gittiğini söyledi. 

Beni insan yerine koyup hiçbir şey söylemiyor. Tek bu değil hep böyle yapıyor. Ben evinde hizmetçiyim sadece onun. Gözünde hiçbir değerim yokmuş meğerse. 

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Birşey söyleyeyim mi canım ? Kendine resmen dert aramışsın 🙄 ne var bunda büyütülecek 

(1,453 puan) tarafından

Tek bu değil ki başka şeyler de var 

-Reklam-
+1 oy
(833 puan) tarafından

Sıkma canını canm herkes yorgun bitkin eskisi ğibi tat yok inan hep imtihan şükredelim sağlıklıyz 🤲Rabbim yardımcmz olsn

(833 puan) tarafından

BBazen senn gibi bende hissediyorum biliyor musun. Ama sonra birşey oluyor kötü Rabbim çocuğum havaale geçiriyor ya da  ev sâhibi evden çıkarmak istiyor hemen eşimle kenetleniyoruz unutuyoruz çünkü aslinda onlarda yoruluyor bizde sevgi ilgi göstermiyoruz unutuyoruz hayat şartlarndan ama belli etmesede seviyordur canm

(1,453 puan) tarafından

Sanmıyorum sevdiğini benimkinin. 22 yaşındayım ama sanki 70-80 yaşında hissediyorum kendimi. Bu yaşıma kadar hiç mutlu olmadım. Olacağımı da sanmıyorum umudum kalmadı artık

(833 puan) tarafından

Bu yaşta ne umutsuzluğu. Kendine bak her anlamda ve geliştir kendini mesela kafanı dağıt. Zamann kıymetini bil isterim. 

(1,453 puan) tarafından

Olmuyor maalesef

(833 puan) tarafından

Ne diyim istek olmalı :(

+1 oy
(130 puan) tarafından

Benimkide öyle ben sormadan anlatmaz söylemez 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 244 göst.
7 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy