Evet ve gerçekten evim şuan öyle.. geçen yazdan beri inatla eve işeyen bi oğlum var. Güzellikle anlattım olmadı, kızdım olmadı. Keyfine bıraktım bazen söylüyor bazen işiyo. Bazen yetişemiyorum nereye işedi diye. Ama yatağı kuru. Yani bu da bilinçli yaptığını gösteriyor. Kardeş kıskançlığı tamamen. Biraz onunla ilgilensek ya da istediği bişey olmasa hemen işiyor. Ablası 1 ay içinde halletmişti oysa aynı yaşlarda başlamıştık. Onun da kardeşi olmuştu. Her çocuk farklı işte. Bu çiş sorununu çözmeden ne yazık ki temiz olamıyorum. Şu an çayımı içip silmeye nerden başlasam diye düşünüyorum.. babası dışarı çıkardı şimdi geri gelecek ve sildiğim yerlere geri işeyecek. Çıldırmamak elde değil😾 ama canı sağolsun napıyım elbet bir gün o da öğrenecek ya da inadı bırakacak.
Soruna gelirsek, şu durumda valla öyle diyenler beni bir nebze rahatlatıyor. Hem de evime misafir kabul etmiyorum bu durumu belirterek. Eğer kırılacak biriyse, şartları zorlayarak kabul ediyorum. Zaten evim rutubetli ve eski. İnşallah toki evim yapılınca bebeler de büyürse rahat rahat misafir ağırlarım siz de gelin mangal yapalım 😻