+1 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (775 puan) tarafından

Pazartesi gittim çürük var kanal tedavisi yapılması gerek dedi, endodonti bölümüne randevu bulamıyorum  kaç gündür ağrıyodu ama òyle şiddetli değildi 

Bugün şiddetlendi ne yapacam bilmjyorum çok kötü çok ikindiden beri 3 ağrı kesici 2 antibiyotik içtim 2 sarımsak yuttum  banamısın demiyo 1 saniye bile dinmedi ağrısı yokmu bi önerisi olan 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,453 puan) tarafından

Sarımsağı yutmak değil de birde ortadan ikiye kesip ağrıyan dişe koymayı denemediysen deneyebilirsin çok geçmiş olsun gebelik var mı 

(775 puan) tarafından

Tamam canım çok sağol Allah razı olsun

(1,453 puan) tarafından

Ilık tuzlu su ile gargara, sık sık, sonra bir yarım saat bir saat sarımsak koyarak devam edebilirsin, ağrıyan dişe antibiyotik veriyorlar zaten yarından sonra iltihabını kurutur azalır inşallah çok geçmiş olsun ben bide hamileydim bunu yaşadığımda ne işlem yaptırabildim ne ilaç. Allah şifa versin inşallah 

(775 puan) tarafından

Tamam deniyim inşallah geçer, hamilelik ekstra kötü yaa aminn canım çok sağol

(1,453 puan) tarafından

Ha gebelik yoksa dişinol demişlerdi bana aldım böyle solüsyon damla gibi birşey dişe pamukla sürülüyor sanırım, korkudan aldım evde duruyor, ama kullanmadım hiç, nöbetçi eczane varsa diye dedim aklında bulusun, eczacıya sorarsın kullanımını, burada da belki bilen çıkar. 

(775 puan) tarafından

Biliyorum onu çok kullandım daha önce hem kendime hrm ćocuklara ama şuan yok evde

-Reklam-
+1 oy
(1,428 puan) tarafından

Ay ben iki ay boyunca çektim o ağrıyı ve şu an da 20 lik diş ağrısı çekiyorum. Rabbim şifa versin inşallah. Canım ben ağrı olduğu zaman iki karanfili alıp çiğniyordum ağzımda ezilince de bir çimdik tuz atıyordum ağzıma kesiyordu şansa deneyip bulduğum birşey 

(775 puan) tarafından

Karanfil yokk :( aminn belki şifa duan iyi gelir şuan delirecej gibiyim sabah olmaz bana bu gece 

(1,428 puan) tarafından

Şu an çok iyi anlıyorum seni . Bende çok çektim diş ağrısı çok kötü başa vuruyor hep . Karanfil olsaydı denerdin belki keserdi . Bende senin gibi sarımsak tuz antibiyotik ağrı kesici ne denemedim ki hiç biri işe yaramadı . Karanfil ve tuz kesti 

(775 puan) tarafından

Çok sağol canım yinede Allah razı olsun

+1 oy
(3,913 puan) tarafından

Benimde endodontiye randevu almam lazım, bugün aradım yarın saat onda ara randevu alırsınız dedi,benimde dolgulu dişim ağrıyor 

(775 puan) tarafından

Allah düşmanıma vermesin gerçekten çekilecek gibi değill kafayı yiyecem ağrıdan

0 oy
(2,224 puan) tarafından

Dişinol var ağrıyı hafifletiyor diyorlardı bir denesen diş ağrısı çok zor Allah şifa versin buz koy arada uyuşturur belki 

(775 puan) tarafından

Evet o dişno iyiydi daha önce bulundurdum evde ama şuan yok 

Buzuda deniyim o aklıma gelmedi çok sağol canım

0 oy
tarafından

20lik diş ağrısı çektim bende hemde hamileyken ilaç vs de anlamıyordum. Geceleri daha beter oluyordu sürekli tuzlu su gargarasi yapıyordum o tek uyuştururdu biraz geçene kadar. Çok berbat ne yapılacaksa hemen yapmaya bak çok geçmiş olsun…

(775 puan) tarafından

Tuzlu suyuds deniyim canım ćok sağol Allah razı olsun 

0 oy
(589 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Antibiyotiği düzenli kullan 3 gün sonra geçmeye başlar o arada ağrıdıkça kolonyalı pamuk bas

(775 puan) tarafından

Kolonyayı yapayım şimdi saģol canım

0 oy
(1,329 puan) tarafından

Şuan bende çekiyorum yemek bile yiyemiyorum ve hamileyim doktorla konuşacağım izin verirse çektirecegim büyük ihtimal enfeksiyon var disinde antibiyotiği düzenli 1 hafta kullan ağrın hafifler bide ağrı kesici ne içiyorsun bilmiyorum ama arveles diş ağrısına daha iyi geliyor hemen kesiyor tuzlu suyla gargara da yapabilirsin

(775 puan) tarafından

Bi bakayım arveles varmı olması gerekiyodu 

Şu saat oldu hala çekiyorum zonkluyo ve şişmiş 

Sanada çok geçmiş olsun senin daha zor 

(1,329 puan) tarafından

Enfeksiyondan kaynakli şiş şuan dişciye randevu bulsan da büyük ihtimal enfeksiyon var diyecek ilaç verecek antibiyotik düzenli kullan iner şişliği zaten o şişlik dayanılmaz ağrı yapıyor 

Sağol canım sanada geçmiş olsun 

0 oy
(210 puan) tarafından

Peynir mayası varya canm ondan pamuğa dök koy hemen kesiyo

(775 puan) tarafından

Yok malesef evde sağol canım yinede

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 239 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 600 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,034 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,408 soru

23,897,067 cevap

322,110 kullanıcı

...