Kızlar eşimle daha önce hediye gönderdk bu arada ses kaydı almadım sadece soylerim falan dedim onu da belirteyim burda bana kötü diyenler siz çok mu iyisiniz ki şunu da unutmayın lütfen bir insan herkese iyi olmaz herkesi sevmek zorunda değil sana iyiyim ona kötü gibi neyse hediye gönderdik eşime siz mi gönderdiniz abi demiş sonra ben aradım özür dilerim falan konuşmak istemedi beni engelledi hediyeyi de göndermedi geri kullanıyor sizce göndermesi gerekmez miydi madem istemiyor amacim hediye degil bende barışmak istedim o istemedi umrumda değil hediye falan
Akıllı kadın ki barışmıyor. Çevir kazı yanmasın. aldım tehdit ettim dedin ne yani sen şimdi bizi de mi kekledin ?
hacim noliii
Görümcemi kocasının ailesini kötülerken ses kaydı alıp tehdit ettim demişti şimdi sadece söylerim dedim diyor. O zaman önceki postunda bize yalan söylemiş ya da yediği linçler ağır gelmiş kendini haklı göstermeye çalışıyor ama bu görümce takıntısı bu arkadaşı hasta edecek veya çoktan etmiş
amaaaaa 🙄🙄🙄🙄🙄
Abisinden olarak kabul etmiş olamazmı sadaka olarak adlandırdığın şeyin peşine bu kadar düşmen tuhaf değilmi sencede seninle barışmak istemiyor bi anlasan rahat edecekdin kızı dünya kötüsü ilan eden sensin valla kusura bakma iyiyi kötüyü Allah bilir çok hesapçı bir insansın bu postlarından belli oluyor
Evet iyiyi kotuyu Allah bilir eşim eşim gönderdi dedi ben gönderdim demedi ona rağmen göndermedi
Ne aldın bilmiyorum ama açıp kullandığı şeyi göndermesi daha büyük saçmalık konuşmaması sana neden bu kadar dokunuyor onuda anlamış değilim hediyenin üstüne barışmayacaksan açma yazdırsaydın bari ilkokulda küstüm silgimi ver derdik ona dönmüş bu iş bazı insanlar yapılanı unutmazlar aynı yüze önce tükürmek sonra bakmak herkesin işi değildir benim görümcemde düğünümde yaptı bir salaklık 7 senedir konuşmuyorum çok uğraştı barışmadım barışmamda
ne aldiydin kiz noldu sana kusmusturde hediyeni abisi adina almis olabilir
Yok canım eşim gönderdi dedi
Olayı bilmiyorum, konuşmadığım görüşmediğim birinin hediyesini de lafını da evime sokmam, bu benim davranış şeklim, ihtiyacı olan birşey olabilir, abisi aldı diye kullanıyor olabilir, senden geldiğini bilmeden açıp kullanmaya başlamış olabilir, bilemiyorum.
Abisine atmadım duruyor demiş
Kırılmasın diye demiştir belki de atmıştır bilemeyiz, benim hediye olarak verdiğim bir şey ise sonuçta ne yaptığı beni ilgilendirmezdi, barışmadı ama hediyeyi de göndermedi dediğinize göre küs olduğunu bilerek gondermişsiniz yani barışsa da küs de olsa siz göndermişsiniz, artık attıysa baaay kullanıyorsa güle güle kullansın ne diyelim
Aynen umrumda değil sadaka falan dedim ondan bozulmus
Yani ilişkinizi bilemiyorum, aşağılamak anlamında dediysen bozulmuştur, gönlünü yapmak için Allah rızası için aldım ben sana dediysen bilemiyorum neden, fakat sadaka da olsa sağ elin verdiğini sol el bilmemeli bana bu şekilde öğretildi.
Hak etmiyorsun anlamında dedimmm
1,493,434 soru
24,400,859 cevap
350,125 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın