+6 oy
937 göst.
Diğer kategorisinde (207 puan) tarafından

Güzel kızım senden ayrılalı tam 16 gün oldu gündüzleri masala ilgileniyorm bir şekilde geçiyor geceleri başımı yastığa koyunca uyuyamıyorum ben burda sıcacık yerde yatarken senin orda olman canımı yakıyor seninle 280 gün geçirdik beraber o kadar uzun ki yılardır beraberiz bir parçami kaybetim gibiym yaralı kırgınım bütün kadınlar doğurup evladını kucağına alırken ben bir kere bile opemedm seni kokunu hatırlıyorm özlüyorum şimdi dogsaydn üç günlük oluckatn ben dokuz aydr 23 martı beklerken şimdi 26 Mart bu yıl bana hiç iyi gelmedi doktor bana gelişmi ufak demişti bol fındık badem ye demişti alıp yiyemedm belkide kendi ellerimle seni öldürdüm en son canım dolma biberi çekmişti alıp yiyemedm kızım sana söz ömür boyu yemiycm her şey üstüme geliyor masal eskiden karnımı severdi öper sonra tokat atardı oda hisediyor senin gittiğini iki hafta oldu sevmeyeli opmeyeli her şey üstüme üstüme geliyor boğazım düğümleniyor seni ne kadar özlediğimi anlatamıyorum kimseye anlatacak kimsem yok beni anliyck ağlayacağım içimi dökeceğim kimsem yok benim buraya yazıyorum işte bana bişey olmaz Allah'ın işi unut diyorlar bilmiyorlar canımdan bir parçayı toprağa gömdüğümu her anne mi benim gibi yoksa benmi çok duygusalm çok seviyorum sizi bitane fotografni cekseydm keşke ozledikce bakar öperdim o kadar özlüyorum ki seni şimdi saat 23.48 sen yanımda olsaydn istemez miydm ki dünyanın en zor şey evlat acısıms böyle bir acının tarifi yok ben artk eski ben değilim kızım eskiden herkesn her dediğine güler otururdm şimdi içimden bir şey gelmiyor bu yaşta bu acı beni bitirir içim sogumuyor bir yerlerde kalbimde yangın var içim ağrıyor dokuz ay yanımda kaldn keşke bir kere emzirsem seni bir kere banyo yaptırsam sana saçların çok uzundu bir kere tarasydm opseydm saçından ne oluckti ki hayat hiç bir zaman bana gülmedi tam diyorm bu sefer oldu şans bana döndü diyorm felek sırtımdan bıçaklıyor dokuz ay boyunca hastane hastne dolaştım seni yaşatmak için ayağımda ayakkabı çorap kalmadı yolar üstünde çaresizlik en büyük acı bunu biliyorm toprak sevdiklerimizi aldığı için böyle güzle kokuyormus seni dünyalar kadar çok seviyorum yanımda değilsin kalbimde yasaticm seni hayata olduğum sürece seni unutmiycm canım Züleyham💗💗😭 

19 Cevaplar

+18 oy
(2,313 puan) tarafından

Yaşayacak ömrü alacak nefesi yiyecrk lokması  olsaydı kordon dolanması vs hiç birşey ölümüne sebep olmazdı 

Bu durumda psikolojik bunalıma girmek yerine Rabbim'e tevekkül edip dua edebilirsin . Şöyle düşün annesi , cennet kapısında ben annemsiz girmem diyen bir şefaatçin olacak o yüzden namazlarına dinine yönel Rabb'im gönlüne inşirah ferahlığı verir 

-Reklam-
+6 oy
(571 puan) tarafından

Ah be ablam Rabbim sana güç kuvvet versin inşallah şu an ne desem boş sadece sana sımsıkı sarılmak istiyorum 

+5 oy
(146 puan) tarafından

İnan ki satırlarını ağlayarak okudum  Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasin anliyorum diyemem çünkü kaybetmedim ama kendimi senin yerine koyabiliyorum  büyük kızımın ismi de masal profilimde ki olan küçük kızım da hamileyken Kordon dolanması olmuştu baya kötüydü durumu çok şükür sağ salim kucağıma aldım Allah hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasjn🤲🤲

(207 puan) tarafından

Canım yanıyor bağırarak ağlamak istiyorum ama yanımda bir kızım daha var sessizce hıçkıra hıçkıra ağlıyorm böyle bir acı bir insanın içinde yangın yanar mı öyleym işte birilerin beni sevmesi teseli etmesni istiyorum ama etrafımdaki herkes miletn oğlu askerde ölüyor abartma diyirlar bugün kırkım çıktı olsaydı şimdi nasıl büyümüştü kırkıni ucucurudk beraber,

(146 puan) tarafından

Yüce Rabbim inşallah içine bir ferahlık yollar  😓

+3 oy
(22,228 puan) tarafından

Canım benim Allah sabır versin 😔

+3 oy
(1,312 puan) tarafından

Allah sabır versin cennette bir cennet kusunuz bekliyor dünyada evladıyla imtihan olanı melekler bile kıskanırmis Allah yerini doldursun 

+3 oy
tarafından

Cennette karsilasin inşallah canım Allah yardımcın olsun 

+2 oy
(751 puan) tarafından

Allah seninde aileninde yardımcısı olsun. Evlat sahibi olamıyorum. Ama öyle güzel anlatmış ki acısını hissettim. Çok güzel sevmissin kızını. Benim ne bı annem oldu nede anne olabildim. Seninle birlikte bende ağlıyorum. Metanetli ol. Acını yasa ki içinde kalmasın.💔

+1 oy
(3,194 puan) tarafından

Tesellisi yok bırsey yazamadım ama çok üzülüyorum RABBİM çokça sabır versın acını dindirsin :(

+1 oy
(340 puan) tarafından

Bir tanede benden kizima not olsun burda dursun.

6sene oldu kizim seni kayb edeli (dogumda kayb ettim bende).Seni kayb etdiyimde hic bir tesellim yoktu.Sen benim ilk kalp atisini duydugum,ilk benle bir butun olanimsin.Ilk hamile oldugumu oyrendiyimde anne olmustum oysaki.Hergun kalp atisini hiss eder,hareketlerini izlerdim.Hareker etmezsen oturur aglardim.Seni kayb etdiyimde bana hic gostermediler unutamam diye.Bir siyah saclarini gordum hic bir zaman aklimdan cikmaz.Senin acin hep benimle hic bir zaman unutmadim.Hep dusundum acaba yasasaydi nasil kiz olurdu,kimi severdi,ilk ne soylerdi,gozleri ne reng olurdu.Hep aklimda oldu.6yil oldu seni kayb edeli.Hala bu yazilari aglayarak yaziyorum.2tane kardesin var simdi biraz buyusunler onlara senden bahs edecem.Benim melek kizim bu dunyada tanisamadik senle insaAllah obur dunyada kavusuruz.

(207 puan) tarafından

😭😭😭😭

(2 puan) tarafından

Allah size sabır versin inşalh 🙏

(340 puan) tarafından

Teseekkur ederim Allah kimseye yasatmasin

+1 oy
(2,200 puan) tarafından

Allah sabır versinnnnn 

+1 oy
(2 puan) tarafından

🙏😥

+1 oy
(92 puan) tarafından

İyi akşamlar dilerim güzel annem

Başın sağ olsun daha acın cok taze

Zamanla geçer demeyeceğim çünkü evlat acısının kolay kolay geçmeyeceğini cok iyi biliyorum

Ne zaman konuşmak dertleşmek istersen ben burdayım.

İster beni abla bil

İster arkadaş

Hiç farketmez

İŞTE BEN ANNE DİYE BİR TEK SANA DERİM 

ELİNİ BIRAK 

AYAĞININ ALTI ÖPÜLECEK TEK KADIN DERIM

YAZDIKLARININ HEPSİNİ OKUDUM

YÜREĞİM PARAMPARÇA 

HADİ HEP BERABER

KIZIMIZIN RUHUNA

EL FATİHA 

(207 puan) tarafından

Teşekür ederim yazdığını okuyunca haykıra haykıra ağlamıyorum yanımda bir kızım daha var ama gözlerimden yaşlar akıyor kendiliğinden 

(92 puan) tarafından

Ama kızın icin güçlü olmak zorundasın

Çünkü sen annesin

0 oy
(4,466 puan) tarafından

Rabbım sabır versin derya ama masal için dimdik dur lütfen bol bol dua et kuran oku Rabbım gönlüne ferahlık versin çok zor çok iyi anlıyorum seni 😢

(207 puan) tarafından

Canım çok yanıyor abla nefes alamıyorum ben napicm böyle ben yaşayamam biliyorum kendimi acı sevmiyorum içim de yangın 

(4,466 puan) tarafından

Çok zor canım anlıyorum seni ama keşke elimizden bir şey gelse yavruna sarıl lütfen masal için destek al gerekirse

0 oy
(9,606 puan) tarafından

😔😔😔😔😔😔😔😔

0 oy
(1,424 puan) tarafından

Rabbim sabırlar versin inşallah. Evlat acısını hiç kimseye vermesin Rabbim 😞

0 oy
(9,956 puan) tarafından

Allah yüreğine ferahlık ve sabır versin cnm😥😥😥

0 oy
(3,119 puan) tarafından

😔🥀🥀🥀🥀...

0 oy
(2,705 puan) tarafından

Rabbim çokça sabır versin o kadar zor bir durum ki anası ölene öksüz babası ölene yetim demişlerde evladı ölene diyecek hiçbir kelime bulamamışlar 😔 Rabbim sabrını eksik etmesin inşallah.

(207 puan) tarafından

Benim için Allah'tan sabır dileyn çok sabırsız bir insanım intar bile etim 

(2,705 puan) tarafından

Sakın öyle birşeyi aklının ucundan geçirme canım Allah büyüktür bol bol dua et sabır çek inşirah suresi oku bende dua edicem inşallah 

0 oy
(4,604 puan) tarafından

Allah sana bol bol sabır ferahlık versin canım. İçim titreyerek okudum melegine yazdigin notu. Rabbim cennetinde kavuştursun. Sanırım kordon dolanmasiymis. Benim kızımın da dört kez dolanmış hem de :( çok badireler atlattık ama. Rabbim sana istediğin kadar evlat versin nur topu gibi. Yavrun seni cennette bekleyecek kavuşacaksınız elbet bı gün. 

(207 puan) tarafından

Bana sabır dileyin 

(4,604 puan) tarafından

Dileriz kuzum dileriz. Rabbim sana sabirlarin en büyüğünü versin dayanma gücü versin gönlüne ferahlık versin :( elimizden de duadan başkası gelmez çünkü hiçbir şey avutamaz şuan seni 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 323 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Semabulut (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 472 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Semabulut (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 572 göst.
+1 oy
3 cevap 229 göst.
23 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,983 puan) tarafından soruldu