+2 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,290 puan) tarafından

2 yaşına girecek aylardır kızımın aşırı hırçınlığı ile uğraşıyorum güzel güzel konuşmak o vudugunda cici kızım tepki vermemek her yöntemi denedim ama geçmiyor çocuklarada yaptığı için psikolojik olarak çok yıprattı beni bu durum farklı yöntem denemek istiyorum ban gerçekten tecrübeli bir anne akıl versin psikolojim bozuldu artık şimdiye kadar sesimi bile yükseltmedim çok şımardi yanlış mı yaptım bilmiyorum her yerim yara içinde kaldı buraya gelip boş yorum olarak tırnaklarini kes demesin sorum o değil gerginim çok ceza yöntemi ise yararmi bilmiyorum uyguladığınız bişey varmı küçük ceza yöntemleri akıl verin bana 

imagehher yerimiz bu şekilde yara üzüldüğüm konu bu kadar üstüne düştüğüm of bile denediğim kızım şiddete meyilli nneden pedogaga götürmeyi bile düşünüyorum büyüklerin vurarak sevme huyu var uyardım ama dinlemiyolar çok yordu beni bu durum çok yıprattı beni bu durum kaynimin nişanı vardı aglatmadik çocuk bırakmadı kendinden büyüklere bile yapıyor 

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Hahahahaahahaa son cumlene kahkaha attım bak sen yaa büyüdü de neler yapıyor minnoş 😁😁

(1,290 puan) tarafından

Ah canım ağlıyorum artık ya ama sen gül canım 🥰

tarafından

Ağlama ağlama canım geçer Allahin izniyle ama sen bir pedagogla görüş en iyisi 

-Reklam-
+1 oy
(3,825 puan) tarafından

Eğer götürme şansın varsa direk pedagoga götür bence evde kendi denedigin şeyler de ters tepebilir 

(1,290 puan) tarafından

Aynen olmadı götürücem imkanimda yok ama olusturcaz bı şekilde

0 oy
(8,171 puan) tarafından

Direkt pedagogla iletişim kurmalısın. Benim kızım da tam tersi. Herkesten korkuyor. Ben kendim için psikoloğa onun için de pedagoga gidiyorum.

(1,290 puan) tarafından

Benimde gitmem lazım teşekkür ederim 

(8,171 puan) tarafından

Öyle yaptığı zaman yaptığı hareketin üstünde durmayıp hemen farklı yöne çevirsen... Yapıyor musun öyle?

(1,290 puan) tarafından

Yapmaya fırsat olmuyor bir anda yapıyor 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
1 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 352 göst.