+1 oy
130 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (14,414 puan) tarafından

Duvarlar tavana kadar fayans hepsini söktürüp sıva istiyorum.

2 cam ve 1 Kapı var (2 kanat kapi)

Yerler parke ama şişti biraz oraya fayans 

3 metre de mutfak dolapları ve tezgah

Hiç fiyat bilgim yok yakında mutfak yaptıran var mı? benim kısım kısım gidesim var hepsini bi anda yapamayız ama işi de çok. Veya sadece tezgah ve tezgah arasını yenileyip dolap kapaklarını degistirtsem nasıl olur 

4 Cevaplar

+1 oy
(18,723 puan) tarafından

Resim atarsan cnm daha güzel fikirler verebiliriz mutfak rengin şeklin dolaplarını görerek

(14,414 puan) tarafından

Makineyi alma şansım yok canım koydeyiz banyo dar ve sobası var. Dolaplar boya ben aslında idareten yaptım bunları önceki hali kahve dolap pembe fayansti hepsi değişecek istiyorum duvarlarda bile folyo var o pembe fayanslari görmek istemediğim için. Bembeyaz bi mutfak istiyorum

(18,723 puan) tarafından

O zaman bi değişiklik yapıp şöyle yapabilirsin fırını al ordan bu ankastre dolaplar oluyor ya 3 katlı kapaklı dolap googlede aradım resmini bulamadım bugünde evde değilim resim atardım daha net anlaşışırdı onlardan alıp hem yeni alan kazanabilirsin hemde fırının olduğu yere dolap yaptırıp daha işlevli hale getirebilirsin kapakları kesinlikle değiştirmelisin boyalı kapaklar bi süre sonra boyaları kalkıyor bide duvarlarda ki kaplamaları kaldırdın mı maliyet fazlasıyla düşer

(14,414 puan) tarafından

Canim ben pembe fayanslari görmemek için kapladim o fayanslari eşim de sokebilir o kadar iş geliyor elinden ama sıva yapılması lazım daha sonra 😊

Fırını anlayamadım canım benim fırının midi Fırın ona dolap yaptırdım altına da tencerelerimi koyuyorum ocak altında bulaşık makinem var 😊

(18,723 puan) tarafından

AAaa cnm pardon ya ben bulasık makinesini fırın olarak gördüm hafif uyku sersemiydim şimdi farkettim 😂😂 tezgah arasında kaplamayı söküp sıva yapıp sonra istediğin bi fayans ekleyebilirsin bende öyle yaptım daha iyi oldu kapakları değiştirmen iyi olur ama iskeleti sağlam mı dolaplarının eğer sağlam ise değiştirmen gerekiyor yoksa komple dolap değiştirmen gerekebilir kapak değişimi tezgah arası nerden baksan 20 tutuyor

(14,414 puan) tarafından

Teşekkür ediyorum canım hepsi aklımda ben ilk zaman idare edeyim bi kac sene diye yaptım. Taban tavan boya derken masrafimiz çok oldu eve girerken geçen sene kalorifer dosettik derken ona sıra gelmedi şimdi mutfagin bi tarafından başlamak istiyorum bakalım 😊

-Reklam-
+1 oy
(9,438 puan) tarafından

Komsumız 15 20 binle bu dediklerinin bazısını yaptırdı 

Toplamda ama usta iyi deilmiş galiba zamanla şişti duvar kötü gönüyor şuanda boyası 

(14,414 puan) tarafından

Fazla tutar canim zaten ustalar 10 dan assa gelmiyor ama bizim çok bi yer yok aslında bi yoruma foto attım 

(9,438 puan) tarafından

Ozaman zaman la yaptır önce mutfak dolaplarını deiştir  tezgahla  heryer beyaz zaten sen burayada cok ugrasmıştın zamanla bunuda halledersin❣️

(14,414 puan) tarafından

Her yer kaplama canım zaten duvarlarda bile folyo var bende önce dolapları ve tezgahı halledeyim diyorum ama ne tutar aklım kesmiyor olmadı bi babama diyim de soruversin o çarşıda hep 😊

0 oy
önce (128 puan) tarafından

Merhaba canım ben yeni gördüm gezinirken 

önce (128 puan) tarafından

Postalardan en az 59 b bin çıkar 

0 oy
önce (1,489 puan) tarafından

Senin o yer 300 bin rahat tutar zaten kirdircaksin usta tutup o ayrı dert siyasi var yerler fayans ustaları iyi para.aliyor dolaplara ucuz değil helede mermerden varsa işin içinde camlar var 50 bine simdi camasir dolabi yapmiyorlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
+1 oy
5 cevap 103 göst.
+2 oy
4 cevap 120 göst.
+2 oy
5 cevap 162 göst.

Kategoriler

1,448,399 soru

23,790,679 cevap