Bu nasıl. Yada farklı modeller varsa atarmisiniz
bu tarz seyler bana cok karisiklik gelio ya . mutfak dolabimin ayni rengindn ayni mazemeden devamini yaotiracagim ben . bu tarz seyler ozellikle acikli rafli seyler daginik gisterio goz yoruo ya
Ama aletler toparlanmaz mi
Ne koyacaksın canım ben açık raf sevmiyorum en güzeli kapakli dolap
Tost makinasi hamur yogur ma mak. Çaycı kahve makinasi airfyr
Ben temiz bi görüntü seviyorum canım tost makinem dışarıda duruyor dolaba sığmadığı için o bile gözüme batıyor 😊
Tamamen kapalimi olsun yani. Öylede fiyat artiyor
Post üste ciksin
Benim mutfak eşyalarım sığmıyor dolabımla aynı renk ama kalite farkı var olduğu kadar uydurmaya çalışıp böyle bişi alabilirim hem kahve köşesi hemde dolap mantığıyla
Evet bu daha kapsamliymis
Evet canım alan kişiler paylaşmış güzel duruyor kötü durmuyordu
Güzel ama ben kapalı tercih ederdim. Daha derli toplu durur diye
Link atarmisin cnm
Bende link yok dostum. Fikrimi soyledim sadece
Güzel fikri olan varmi
Bunların bir de kapalı olanları var bence onlara bak
Bunun kapalisi dümdüz birşey olur cnm upuzun iyi gözükür muki
Olur canım neden olmasın
Ne güzel olmuş çok beğendim cnm. Peki airfry i orda çalıştırıyor musun. Ya da çay veya kahveyi orda mı yapiyorsun. Yoksa çalıştırırken makineyi lavaboya mı alıyorsun cnm.
Airfrey ve kahve makinelerini orda kullanıyorum canım çaycıyı başka yere alıyorum sadece oda kızımdan dolayı devrilir vs diye
Buhar zarar vermiyor mu dolaba cnm
Airfreyde buhar olayı yok canım kahve makineleride çok az çıkarıyor buhar bi sıkıntı yaşamadım
Anladım cnm güle gule kullan
Benim ki de bundan ben çok beğeniyorum bayağı toparladı. Hamur yoğurma airfrey kahve mak mikrodalga tost mak kahve kavanoz vs herseyi tek alanda topladım. Görüntü olarak seviyorum ben şahsen.
Evet fotoda yuklemisler bende beğendim. Alacağım bende. Tümü kapaklı böyle güzel durmaz bence boğar ortamı. Ama bu şık duruyor
Aynısı bende var memnunum baya eşya topluyor sağlam da
Dağınık durur diyorlar güzel duruyor dimi cnm.
Yok güzel duruyor herşeyi topluyor foto yüklerım buraya altı kapaklı olandan
Evet çok güzel olmuş bende bı kapaklı olandan alayım
Ywrim olmadigi 8cin bende bu tarz aldim.en azindan topluyor.
Gayet güzelmiş beğendim cnm
Kullanışlı değil.duyenler oluyor da yerin yoksa düzenleme bu şekildedir olabilir
1,476,342 soru
24,167,758 cevap
335,702 kullanıcı