0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (313 puan) tarafından

Asıl merak ettigim buraya gelen cocuklarin ulkelerinde de bayram kutlaniyor mu? Yoksa kutlamak icin buraya mi geliyorlar? Onlarin ulkelerinde de cocuk bayrami oldugu belli mi yoksa sadece buraya gelen secili cocuklar mi bayrami kutluyor buraya gelenler gosterilerden ne anliyor 

2 Cevaplar

+1 oy
(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

m kemal atatürkun vocuklara armagan ettigi bir bayram oldugu icin turkiyede kutlaniyor mantiken. yurtdisindaki turk aileler illaki igretir anlam ve inemini milli dini bayramlarimizi cocuklarina .bayram seyram ama oranin adetleri de o ulkeye gore cocuklarin gun ve haftalari bayramlari varmi bilmem cadilar bayrami su bu bayrami onlarda bayram ganiii

(9,080 puan) tarafından

bir yandanda bu bizim ulu önderimizin cocuklara aragan ettigi bayram yani ataturk gibi bir lider asla ve asla gelmede gelemeyecegine gore dunyada bir ornegi daha yokmus vocuklara armagan edilen bayramin

-Reklam-
0 oy
(163,555 puan) tarafından

belcikadan ulusa sesleniyorum ramazan kurban bayramlarimiz dini gunlerimiz ve 23 nisan bizim okulumizda kutlaniyo

(9,080 puan) tarafından

hayir o bizim 23 nisanimiz dermisim😂😂

(313 puan) tarafından

Buraya siyahi cocuklar falan geliyor gosteri icin. Yurtdisindaki turkler kutluyordur tabi ama merak ettigim turk olmayan cocuklar da kutluyor mu? kutlamiyolarsa buraya gelen cocuklar mi kutluyor sadece (yabancilardan bahsediyorum yabanci ulkedeki turklerden degil ins anlatabilmisimdir:)

(9,080 puan) tarafından

onlarda geldikleri yere ayak uyduruyorlar sonucta milli bir duygu ile kutlamiyorlarlar tabiki. ulus millet ata sevgisini bizler gibi.  hissetmeleri mumkun degil bence . nezaket ve kurallar geregi torende saygili olunur onlarda cocukarin asiliyorlar vunku kurallari gorguyu saygiyi . turistlerin camiye gelince kapanmasi mesela. yada ramazanda etrafa saygili olan medeni gayrimuslimler gibi edeben ahlaken ve kural olarak gorup saygi duryduklari icin turkiyede bizim cocuklarimia beraber onlarda ayni torende bulunuyorlar ama his olarak o ulusal egemenlik hissini tuylerin diken diken olmasi hissini yasamazlar brnce asil kanimiz yeter bizim

(163,555 puan) tarafından

cevapladim yaa bizim okuluzun ogrencileri katolik ve %96 si yabanci kutlaniyo tabikide

(9,080 puan) tarafından

aa seymis bak ben onu bilmiodum tum dunya cocuklari kutluyormus  ben hani ulusal egemenlikten falan  dusunmustim daha milliyetci olarak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 229 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,210 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
3 cevap 259 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
8 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (287 puan) tarafından soruldu

Kategoriler