Kaç gündür yokum buralarda hiç mi sevenimiz merak edenimiz olmaz hayırsızlar 😀😀 saka bir yana bayram için memlekete gelmiştim hala dönemedim evime. Buraya gelmişken dişlerimi yaptırayım dedim kızı anneme bırakıp gitmesi iyi oluyor Antepde bakacak kimse yok. Bir yanda da annemlerin evin tadilatı var geldiğimden beri onlarla uğraşıyoruz halada bitmedi bir haftalık daha iş var. Ay sonu evime gidecem inşallah o zamana kadar pert olacam sanırım. O yüzden pek giremiyorum uygulamaya..siz neler yapıyorsunuz bakalım görüşmeyeli 🥰
Bende diyorum buranin niye tadi tuzu yok kolay gelsin canim bende temizlige basladim da yagmur da benimle basladi camlari ben kopukluyorum o duruluyo sagolsun 😂😂 dolap iclerine gidrim bugun yarin yagmasa silcem camlari
Sanada kolay gelsin canım 🥰
Allah kolaylık olsun evde tadilat zor oluyor ya annemler de çok tadilat yaptılar eve tozu pisliği temizliği bitmiyor 😏
Bizim de ustalar geldi bugün ama allahtan dışarıda çalışıyorlar evi bıraktık inekler için çatı yaptırıyoruz ahah 😁
Bir hafta çatı işi oldu o bitti Kartonpiyer falan yapıldı yarında boya yapılacak ondan sonra anca ev yerleştir temizle. Benim yapabildiğim Max tatil 😀
Hayaller ve gerçekler 😅
Evin çatısını gecen sene yaptirdik bizde bu sene k.pederin manyo var ona sira gelmedi henuz tabi bizim evin de bi elden gcmesi gerek ay sayarken yoruldum 😁
Anneme geldim bende oturuyoruz
İyi oturmalar o halde 🥰
Çok geçmiş olsun. Kolay gelsin annenlere de .
Bizde evde çocuklarla skldk . Dün anneme gittik bugün evdeyiz
1,449,267 soru
23,802,094 cevap
317,448 kullanıcı