+3 oy
123 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,017 puan) tarafından

Kizlar kızlar simdiye kadar sıfir basari yolun basindayim ama benim sıpa yaptiktan sonra anne cis diyor tüyonuz var mi her 20 dk bir soruyorum yok diyor su istedi almaya gittim gelene kadar yapmis anne cis dedi ustunu degistirdim 20 dk sonra bir daha mi sormam lazım mesela asiri tecrubesizim 

5 Cevaplar

+1 oy
(433 puan) tarafından

İlk günden olacak bir konu değil bu öncelikle bunu bilin ve sabırlı olun. İlk günden size çişini soylemeyebilir. Sorun ve kendiniz sürekli götürün tuvalete sormakla kalmayın. Çişini kacirdiginda sakın kizmayin bagirmayin. Sürekli tuvalete goture goture alisacak sizde bir süre sonra çişinin hangi aralıklarla geldiğini anlarsınız ona göre süreyi uzatirsiniz. Tuvaleti eğlenceli hale getirin mümkünse. Ben mesela sevdiği oyuncaginin çişinin geldiğini söylerdim hadi ayıya çiş yaptiralim falan derdim. Ödülde verebilirsiniz. Bir süre sonra kendileri tuvalete gitmek istiyor. 

(7,017 puan) tarafından

Tamam canim marketten cikolata falan alayim olmazsa 

-Reklam-
+1 oy
(1,049 puan) tarafından

Bir gunde olacak birsey deyil *** *** tualete gotur.Yutubda kululinin sarkisi var bezle alakali ben onu cok koyardim bakardi.Lazimlik koyardim 1saat otururdr hic birsey yapmazdi telefonda su sesi acardim onu dinletirdim su sesi cis getiroyor.bardakdan bardaga su dokerdim o lazimlikda oturdugu zaman 1saat karsisinda oturur onlari yapardim.Yaptigi zaman el cirpar tebrik ederdim

(7,017 puan) tarafından

Tamam canim deneyim onlari

+1 oy
(1,450 puan) tarafından

Çok normal tabiki. Benim oğlum 12. Güne kadar lazımlığa yapmadı bile günde kaç kere çiş kaka değiştirdim bi zaman sonra tiksinmeye başladım bile. Ama 12 hım sonra yapmaya başladı. Lazımlıkta saatlerce oturur yapmazdı. Alyına yapar anne çiş derdi. Çok normal yani sabırı ol. 

Yaptıktan sonra ödül vereceğini söyle

Öğretici çizgi film aç 

Oyıncak ile örnek göster 

Tuvalette iken konuş havadan sudan veya suyla oynamasına izin ver

Asla kızma geri tepiyor gerileme yapıyor yaşadım bizzat. 

Bunlara da 1.5 ay oldu hala söylemiyor ben artık tahmin ediyorum denk getiriyorum yaptiriyorum yeni yeni tutmayı öğrendi acele etme yani

(7,017 puan) tarafından

Etmiyorum canım insallah ogrenir hemen 

+1 oy
tarafından

Sem sormadan götür sormayı bekleme yani çok normal daha ilk günden 

(7,017 puan) tarafından

Goturuyorum kiz lazimligi koridora koysam nasil olur banyo serin hasta olcak

tarafından

Koy kız Koy yeterki yapsın 😁😁

0 oy
(14,913 puan) tarafından

Sorma canim direk götür oyle oyle alışır olup olmadığını ilk başlarda söylemiyorlar hatta bazen yaptıklarının farkında olmuyorlar

(7,017 puan) tarafından

Goturuyorum canim lazimligi nereye koydunuz banyo serin koridora koysam

(14,913 puan) tarafından

Banyonun önünde durdu benim canım kısa süre sonra klozete oturmak istedi kendisi

(7,017 puan) tarafından

Tamam canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 249 göst.
0 oy
8 cevap 373 göst.
+2 oy
1 cevap 59 göst.

Kategoriler

1,471,913 soru

24,104,660 cevap