+2 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde (3,231 puan) tarafından

Kızlar bayramda ilk gün köye gitmiştik. Eşim bir ara etrafta yoktu. Amcasının oğluyla tarlaya ekine bakmaya gitmişler. Neyse ben eşimi ararken o amcaoğlunun eşine, abla kocamı gördün mü dedim. Yok görmedim dedi, sonra çocuklar yenge tarlaya gittiler dediler. Bende içeri geçtim, 5 dakika sonra başkaları sordunca bir anca tarlaya gittiler dedi kadın. Biraz bozuldum çünkü y dakika önce ben sorduğumda bilmiyorum demişti. Dün kızımın resimlerini paylaşım, eşimle selfie paylaştım, birde kızımla eşimin videosunu paylaştım stori olarak. Kadın sadece eşimle kızımın yürüme videosunu beğenmiş. Hepsini beğense dikkatimi çekmezdi ama sadece bir yürüyüşü beğenmesi beni sinir etti. Zaten çok kıskanç biriyim ve birinden kıl kaptığım anda nefrete bürünürüm. Sizce kafamda mı kuruyorum. Eşime hiçbir şey demedim, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok sonuçta. İnstagramdan silsem eşim neden sildin sorar, fark eder çünkü. Zaten  70 kişi var, hepsi akraba arkadaş. Ne yapmalıyım

8 Cevaplar

+6 oy
(3,522 puan) tarafından

Napsin kadin senin kocano sanki basima Tarik Akan 

Bazi kadinkar kocasini dunyadaki tek erkek goryor

Kocasiyla sonradan konusmustur ogrnmistir tarlada oldukllarini

(3,522 puan) tarafından

Elinde suphelenmeni gerektirecek yeterince done yok 

Egrr varsa bisi gercekler gizlenemez illa ki ortaya cikar 

tarafından

Valla napsin olmuyor o işler kusura bakmayın ama kimseye güvenmem . Esra Erol oldu ortalık dikkat edin en yakından gelir size de gaz vermek istemem ama gerçekler 

(3,231 puan) tarafından

5 tane stori varken insan neden sadece birinin kocasının videosunu beğenir ki. Eşimden yana şuanda şüphem yok ama kuşkulanmakta haklıyım. Haberleri görüyoruz, insanlar damatlarından bile hamile kalıyor

(3,522 puan) tarafından

Valla benim oyle takintim yok kocamin sutu bozuksa zincirde vursan yapar asil boyle 4vham yapa yapa psikolojinizi bozarsinz kocaniza guvebuz tamsa olay bitmistir

Valla bidr soyle gercek var benim kocam fabrikator degil, tipik Turk erkegi kim naaapsin benim kocamiii dimi orasi da mantikli.degil mi esra erol daki utopuk.orneklerdense 

(711 puan) tarafından

@nurr001 canım sen kalbini dinle başkalarını değil senin kocan birine çirkin görünebilir ama başkalarına da yakışıklı gelebilir yemin ederim kocama güveni tam olan biriyim ama yanında dişi kuş görsem kıskançlıktan çatlarım neden çünkü aşığım seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum bunları eşim de biliyor çok şükür bu zamana kadar sorun da yaşamadık bu konuda 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Yani kafanda kurmakla çok haklısın bu tarz en yakınlarımızdan geliyor maalesef bence eşinin telefonuna bakabilirsin aklına bir şey sokmak istemiyorum çünkü kimsenin günahında almak istemeyiz tabii ki ama bu devirde artık her şey olabilir dikkat etmen lazım neden eşinin resmini beğeniyor orası da şüpheli

(3,231 puan) tarafından

Bende ona takıldım, dün gece gene kızımı paylaştım gene beğenmedi. Mesela eltim ne paylaşsam beğenir o yüzden ona karşı hiç şüphe duymam. Ama neden sadece eşimi beğendi anlamıyorum

tarafından

Sen şu an rahat değilsin haklısın da biraz daha paylaşım yap bakalım eşinle falan yine beğenecek mi merak ettim eşini tek paylaş mesela kızıyla tekrar

(3,231 puan) tarafından

Tekrar sadece eşimi beğenirse kendimi tutamam ki

+2 oy
(4,346 puan) tarafından

Çocuklar söylemiş ya tarlaya gittiler diye ordan duyduğu için hemen cevap vermiştir bence. Hemen kötüye yorma ama takibi de burakma

(3,231 puan) tarafından

Çocukların söylediğini duymadı. O içeri girdi, bende zaten baya uzakta sordum çocuklara

(4,346 puan) tarafından

Haa o zaman işkillenmekte haklısın. Ama o anda sorsaydın keşke , ben sana sorunca bilmiyorum demiştin diye 

(3,231 puan) tarafından

Çok kıskanç olduğum için manyaklık yapmak istemedim aslında

+2 oy
(940 puan) tarafından

Çocuklar söylemişya cnm ordan duyup söylemiş olabilir. Beğenmeye gelince belki denk gelmiştir bence bi sorun yok gibi ama başka olaylarda varsa bilemem. Ben olsam asla kötü düşünmem böyle bi olayda tabi eltını tanımıyorum sen daha iyi bilirsin 

(3,231 puan) tarafından

Ben çocuklara uzakta sordum, o da o anda evdeydi

(940 puan) tarafından

O zamn haklısın ben olsam o an sorardım bi sorun mu var dıye. Belki sana bi konuda kızmıştır fln farkında değilsindir. Ben olsam öyle düşürdüm.

+1 oy
(3,804 puan) tarafından

Sen sorduktan sonra kocasiyla konuşup sana söylememiş olabilir. Çünkü biri de bana köyde kocan nerde falan dese aklıma düşer direk mesaj atar ararım nerdesin naptın diye 

(3,231 puan) tarafından

Köyde telefon çekmiyor, mesaj atsa bile gitmez. Ayrıca ben ona kendi kocamı sordum, abla gördün mü diye. O dışarıdan geliyordu 

+1 oy
(22,971 puan) tarafından

Ya da seni sevmiyordur o yüzden sana öyle cevap vermiştir ama bu doğrudan kocana ilgisi var şeklinde yorumlanmaz daha başka senin kafanı karıştıracak davranışı yoksa 

(3,231 puan) tarafından

Geçen sene de onlara uğramıştık, giderken eşimle tokalaştı, öptü falan tabi ben cinnet geçirdim. Eşime de bir daha elini uzatsa bile tokalaşmak yasak demiştim. Bu bayrama kadar da görüşmedik, köye gitmedim bu yüzden

(22,971 puan) tarafından

Tabi bunun öncesi var ise ufaktan bir ayar vermek lazım ama eşe hissettirmeden durduk yere aklına düşürmek olur bu gerek yok 

(3,231 puan) tarafından

Eşime hiçbir şey demedim şuanda. Ama felaket kuruluyorum elimde değil

+1 oy
(1,570 puan) tarafından

Valla haklısın benimde eşimin akrabasının karısı fake hesapla kocama yavsadi dikkatli ol 

(1,570 puan) tarafından

Uzak durun yeterli mesafeliol

(3,231 puan) tarafından

Zaten eğer gene sadece eşimi beğenirse ayarı çekecem 

(1,570 puan) tarafından

Paylastin mi 

(3,231 puan) tarafından

Paylaştım ama izlemedi storimi. Bende üst üste paylaşım yapmamak için bekliyorum

(1,570 puan) tarafından

Ya boşver canım uzak dur ondan yeter mesela bende kocama yazan o kadını bilerek ifşa etmedim uzaktan konuşuyorum eve almıyorum düşmanını daha yakın tutacaksin demişler 

+1 oy
(5,767 puan) tarafından

Daha önceden şüphe duymuş muydun

(3,231 puan) tarafından

Geçen sene köye gidince onlarada uğramıştık, gene çok samimi olmuştu. Öptü tokalaştı, bende kocama bir daha tokalaşmak yok yasak demiştim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 458 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 251 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fdmeysltas06 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 375 göst.
0 oy
20 cevap 887 göst.
30 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kumsal1 (3,460 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,817 soru

24,035,696 cevap

328,913 kullanıcı

...