+3 oy
182 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (63 puan) tarafından

Arkadaşlar regli gecikmesinden kac gun sonra test yapsak çıkar 

9 Cevaplar

+3 oy
(356 puan) tarafından

Bir hafta bence ben iki kızımda oyle yaptım 

(63 puan) tarafından

Tamamdır teşekkür ederim 😇

-Reklam-
+3 oy
(103 puan) tarafından

Erken gebelık testlerıde var adet olmadan 6 gün önce çıkan erken gebelık testı yap bence sonra kana baktır ama en kesını kana baktırmak orda kesın olur belırtın varmı pekı 

(63 puan) tarafından

Hani midem bulanıyor hissi oluyo ama istifra etmedim kokuları keskin şekilde alabiliyorum kasiklarimda karıncalanma hissi oluyo bazen de ağrı giriyor ve reglim 2 gündür gecikti test aldım ama yapsam mı yapmasan mi arasında kaldım 

(103 puan) tarafından

Allah nasıp eder ınsallah testın varda Hıc beklemeden yap derım saatı çok fark etmıyor sabah yap dıyenler oluyor ama hamılelık varsa çıkıyor Senın adına ben merak ettım valla ıcınde şüphe kalacagına testını yap derım 

(103 puan) tarafından

Hayırlı haberını sabırsızlıkla beklıyorum Allah sağlıklı bır evlat nasıp etsın kendını sakın strese sokma 

(63 puan) tarafından

Ayy inşallah güzel haberle gelirim ama şuanda yapacak takatim yok yarın yapıp haber veririm inşallah 😇😇

+2 oy
(627 puan) tarafından

Ben bir gün geçince yaptım çıktı ama tavsiyem biraz adetin geçsin çünkü sürekli değerlerin yükselmesini beklemek insanı geriyor

(63 puan) tarafından

Eğer ki nasip olursa ilk olacak onun heyecanı ve stresi de var açıkçası sabırsızlanıyorum. Kac defa denedik olmadı bide 😇

+2 oy
(5,250 puan) tarafından

Benim hep ertesi gunu cikmisti. Eger adet gununden eminsen yap.

+2 oy
(1,685 puan) tarafından

1 gun sonra😂 bir gün gecikti kan verdim 890 çıkmıştı 

+1 oy
(18,084 puan) tarafından

En az 1 hafta geçmesi lazım. Kesin sonuç için 10 gün de olabilir. Bende 7. Gün yaptım negatif çıktı. Bugün 11. Gün şimdi yine yapacam. İnseAllah yine negatif çıkar.

(18,084 puan) tarafından

Bende öyle düşündüm. Ayıptır söylemesi en son ilişki ayın 1inde oldu ondan önceki de 1 hafta önce. Hamile kalsam yine belli olur muydu ki?

(11,493 puan) tarafından

1 hafta öncekinde hamile kaldıysan belli olmaz 😁 ama öncekiler de kalmş olsan çıkardı ya

(18,084 puan) tarafından

1 hafta önce dediğim 1 nisandan önceki 1 hafta kız. Az önce de lavaboya girdim biseyler gördüm umarım adettir. Umut serpildi az da olsa içime 

(11,493 puan) tarafından

Hee anladım hadi gözunaydın o zamann inşallah adettirrr 🤲😁

(18,084 puan) tarafından

İnseAllah ya. 

+1 oy
(2,499 puan) tarafından

Ben şüphelendiysem günümün geçmesini beklemedim. Erken gebelik testi alıp yapabilirsin bence şüpheleniyorsan

0 oy
(67 puan) tarafından

Adetim 22 gün geçti bakalım 

(18,084 puan) tarafından

Test yapmadın mı 

(67 puan) tarafından

İlk hafta yaptım negatif çıktı daha yapmadım 

0 oy
(7,206 puan) tarafından

Bir hafta canım 

İlgili sorular

0 oy