+1 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Adetim geçmeden önce test yaptım hemen sonrasında kan verdim perşembe günü öğleden sonra sağlık ocağında e nabizda hala görünmüyor sonuç ben napicam nasıl öğreneceğim gebelik varmı acaba üç ay önce korunmayı bırakmıştık ve şuan günüm geçiyor 

Testim bu şekild

image

5 Cevaplar

+1 oy
(20 puan) tarafından

Yardımcı olacak kimse Yok mu lütfen bilgilerinize ihtiyacım var 

(725 puan) tarafından

Canım pozitif görünüyor sen ne olur ne olmaz beta ver eğer 5 üzeriyse gebelik var şimdiden tebrik ederim bu arada bu elinde tuttuğun test 3 hafta sonrasında sonuç veriyor haberin olsun 

(0 puan) tarafından

Gözün aydın bta hgc nin yazarsan net birsey soylerim

(20 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim ♥️

-Reklam-
+1 oy
(78 puan) tarafından

Teste göre pozitif görünüyor kan verdiyseniz saglik ocağına tekrar gidin veya aile hekiminizi arayın sonucu telefonda da söylüyorlar 

(20 puan) tarafından

Yarın hafta sonu ve doktorun numarası bende yok

+1 oy
(7,090 puan) tarafından

Sana barkod vermislerdir kan alirken google saglik ocagi test sonuclari yaz tc ve barkod no ile bakabilirsin

(20 puan) tarafından

Barkot vermediler sadece yapılacak tahlilin adını bir kağıda yazıp bana verdi aşağı indim kan verdi barkod verildi ama o da kan alınan tüpün üzerine yapıştırıldı

(7,090 puan) tarafından

Keske fotografini cekseydin onun onla bakabilirdin doktor onaylamadan e nabiza düşmez pazartesiye kalir sonuclarin

(725 puan) tarafından

Benimki düşüyordu yeni mi geldi bu sistem 

(20 puan) tarafından

Bilmiyorum yaa ama çıkmıyor kesinlikle dünden beri onlarca kez baktim

(725 puan) tarafından

O zaman yarın erken gebelik dene yarın inşallah pozitif çıkar istiyorsan 

+1 oy
tarafından

Bu testi sabahmi yaptın simdimi sabah daha net oluyo çünkü bende test aldım ama sabahi sabah ederim artık bebeğin 7 aylık olucak asla çocuk istemiyorum spiral var 6 aydır şuan 8 gün oldu adetim gecikti inş benimki negatif sizinki pozitif çıkar🤲

(20 puan) tarafından

Benim de 3 yaşında bir kızım var Allah bağışlasın cümlemizin çocuklarını testi sabah yapmıştım bu testi yapar yapmaz çıkmadı yani 3-4 dakika sonra çıktı sonra erken gebelik testi aldım o hemen çıktı ama daha silik de buna göre

tarafından

Hamilesin bacim şimdi baktım resme iyice benimde hepsinde böyle cikiyordu 4 oglum var şuan 1 yada 2 haftalık oyuzden silik çıkıyor gözün aydın 🤗

(20 puan) tarafından

Ya inşallah hayırlısı olsun bakalım 

tarafından

Bende yaptım tek çizgi negatif çok şükür Rabbime Allah isteyene ve olmayana versin inşallah 

+1 oy
(124 puan) tarafından

Herhangı bir belırtı varmı pekı modeli bulantısı felan 

(20 puan) tarafından

Yani kasık ağrım var baş dönmesi var ama öyle pek bir belirgin belirti mi yok ama kasık ağrım var arada bir adet olacakmışım gibi hissediyorum ama herhangi bir şey gelmiyor

(725 puan) tarafından

Bende öyle olmuştum valla göğüs ağrısı bel ağrısı hatta o kadar kötüydüm ki hastaneye ağrı kesici iğne olmaya gittim doktorun ısrarı üzerine kan vermiştim hamile olduğumu öğrenmiştim ilaç falan kullanma ben çok pişmanım arvales kullanmıştım hamile olduğumu bilmiyordum test negatif gösteriyordu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 291 göst.
+2 oy
7 cevap 357 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.

Kategoriler

1,473,811 soru

24,130,121 cevap

333,981 kullanıcı

...