+2 oy
117 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (209 puan) tarafından

Biraz bu konu çekindim yazmaya ama bilgi almak istiyorum. Kızlar kuaföre gidemiyorum ağda yaptıramıyprum. Evde de kendim nasl bı agdayla yaparım bilmiyorum yapamam da permatik kullanıyorum. Buda çok kötü yapıyor kıl dönmeleri de yaşıyorum tahriş de de oluyor çok canım acıyor. Siz neler uyguluyorsunuz kuaföre harici

2 Cevaplar

+2 oy
(7,935 puan) tarafından

Lazer imkanın varsa yaptır. Yoksa eldiven deneyebilirsin

(209 puan) tarafından

Ah canm olsa imkanım yaptırırım da çok istiyorm imkan yok. Eldiven gerçekten çok güzel koltuk altımda kullanıyormuş ama general de yapamıyorum ya 

-Reklam-
+1 oy
(2,005 puan) tarafından

Kıl dönemsine yatkın bir cilt yapım varsa ne kullanırsan kullan kıl dönmesi olur. Ve her yerde çıkar kıl alınmayan yerlerde bile kıl dönmesi olan insanlar var hem de hiç azımsanmayacak kadar çok

(209 puan) tarafından

Ya asırıı olmuyor tabi ama her yerde olmuyor  kalmalarını üstünde oluyor çoban tarzı onlarda çok canım acıyor ne yapacağımı bilmiyorum bazen hiç olup sönüyor ne oluyorsa yine cıkıyor

(3,672 puan) tarafından

Kıl dönmesin de sönme olmaz 5 6 senedir kıl dönmesi yaşayan biri olarak söylüyorum kıl dönmesi apse yapar ve sönmez apse ya boşaltılır ya evde kendisi patlar sonra geçer sonra tekrarlar artık alıştığım için şişmeye başladığı zaman antibiyotik içiyorum ve krem var bir tane onu sürüyorum 3 4 güne evde kendi patlıyor zaten en son 1 sene önce çıkmıştı bazen 2 ayda bir çıkıyor bazen böyle uzun süre çıkmıyor şuan dua ediyorum çıkmasın diye 6 aylık oğlum var ilgilenemem yoksa çok kötü bişey ağrı yapıyor ve asla oturamıyorsun tuvalete zor oturuyorsun resmen bunun için amaliyat gerekli korktuğum için olmamıştım 2 3 aydır ağdaya gidiyorum şuan sıkıntı yok 

(209 puan) tarafından

Canım bende oluyor bende çibansıkıyor kalçalarım da falan benim de canım çok yanıyor oturamıyorum bazen kanıyor iltihaplanıyor sonra geçiyor 

(3,672 puan) tarafından

Çıban başka canım benim kıl dönmesi ilk önce şişer iltihap toplar ya hastaneye gidersin orayı boşaltırlar evde antibiyotik içipp 4 5 güne kendi patlar çıban başka 

(209 puan) tarafından

Allahım şifa versin herkese

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
13 cevap 495 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 461 göst.

Kategoriler

1,473,638 soru