+4 oy
665 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (317 puan) tarafından

Kızlar çocuklarınıza çok harcama yapar mısınız ben bazen oyuncak alırım bazen abur cubur üzülmesin gözü kalmasın diye ama oyuncak çok almam bugünde bir dükkanın önünden geçtik balık kedi ****** satılıyordu balık aldık fanusu ile birlikte 500 tl eşimin de haberi yok eve gelse kızar büyük ihtimal sizce gereksiz birşey mi alır mısınız sizde çocuklarınıza istediklerini tabi her istediğini almıyorum arada kirmiyorum durumumuz ne çok kötü ne çok iyi biraz borcta var sizin eşiniz nasıl tepki veriyor çocuğa birşeyler aldığınızda 

26 Cevaplar

0 oy
(3,158 puan) tarafından

Bizde gereksiz harcama yapan genelde eşimdir ve ben tepki veririm. Onunda genel savunması bir tane kızım var alıcam tabiki, gözü dışarıda mı kalsın şeklinde oluyor. Ama kızıma aldığım bir şeye daha hiç karışmadı, hatta markete giderken kızıma ne aldın diye 50 kere sorar, bende kızarım

-Reklam-
0 oy
(2,700 puan) tarafından

Genelde eşim gereksiz şeyler alır ben kızarım o yüzden sorun yok😅 eşimde de lazım olan birşeyi almak istediğimde çok istekli durmaz al der ama oyuncak alsam daha çok memnun olur gibi😅 değişik 

0 oy
(14,736 puan) tarafından

Cebinde 5 lirası kalsa kızım bisi istese çıkarır alir. Kesinlikle kıyamıyor 

0 oy
(22,768 puan) tarafından

Her istediğini almam alırsam istekleri bitmez durmayı yetinmeyi bilmeleri gerekiyor 

0 oy
(373 puan) tarafından

Valla şöyle soylim forma istiyordu.Eşim feneriuma gitti bir formaya 2750 lira para verdi geldi;)Oglundan asla ama asla bisey esirgemez.Forklift is makineleri tutkunu oglum 5 6 bine aldigini biliorm.Bem biraz kem küm ederim ama asla karistirmaz.Ne yememize ne icmemize 1 kere bile agzindan cok harcamissiniz lafini duymadim kurban oldugumdan❤️

0 oy
(1,571 puan) tarafından

Bu zamana kadar herşeyi aldım bir sürü şeyi var ama dün fark ettim çok doyumsuz alışverişe gittim neyi alacağını şaşırdı ordan oraya ağlama krizine girdi gözünü birşeyde birakamamaiza rağmen hep gözü bisylerde karar verdim bende bundan sonra her istediği olmiycak yetinmeyi öğrenecek her girdiğim yerde rezil oluyorum. 

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 743 göst.
23 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 417 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 880 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 664 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,714 soru

23,975,350 cevap