+2 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından

Kizlar merhaba ben şu an 15+3 günlük hamileyim 11+5 te kontrole gittim cinsiyeti ben sormadan doktor kıza benziyor dedi dün tekrar gittim bu sefer bebeğin bacakları kapalıydı kendini göstermedi doktor farklı pozisyonda da baktı ama asla açmadı bacağını dediko arada kordon var kordondanda anlayamıyorum ama cikintida var gibi sanki erkeğe benziyor dedi ama net birşey söylemedi bir kız dedi bir erkek dedi sonra 1 ay sonra gel dedi ben bir ay nasıl sabredicem iki hafta sonra gitsem niye geldin dermi acaba cinsiyeti belli olmadığı için tek birşey bile almadım daha

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Usg resmi varmi at anlayanlar vardir

(272 puan) tarafından

Bu hafta vermedi ama eski tarihli var atsam olurmu acaba

(12 puan) tarafından

11haftalik olanı varsa atarmsn

(272 puan) tarafından

Attım canım postun altinda

-Reklam-
+1 oy
(272 puan) tarafından

image

Buda eski resim yan oldu nedense ama bu hafta vermedi USG resmi

(12 puan) tarafından

Ama birşey diyimmi burda çoğunluk kıza benzettim ben canım 

(272 puan) tarafından

Başta doktorda öyle dedi ama sonra çıkıntı var kordon var arada anlayamadim dedi ben zaten hiç anlamıyorum USG resminden

+1 oy
tarafından

Varsa başka doktora görün bence canim

(272 puan) tarafından

Bende öyle düşündüm ama sonra bir daha o doktor bakmaz diye cesaret edemedim

tarafından

Devlete mi gidiyorsun devlete gidiyorsan bir de özele git bir seferligine 😁

(272 puan) tarafından

Devlete gidiyorum canım en iyisi dediğiniz gibi birde özele gidiyim ben 

+1 oy
tarafından

Kız sabret bosey olmaz 1 ay sonra netleşir artık. Seni çok iyi anlıyorum çok biseyler alıp mutlu olmak istiyorsan  git beyaz zibinlardan unisex tulum kıyafet al biraz heyecanın geçsin. 13 te de benim ki belliydi ben yine nolur nolmaz unisex aldım sona doğru tulum vs.mavi aldım ayıcıklı felan. Ama bebek zaten ayıcıklı da alsan kızda da sırıtmaz bence bebis sonuçta 

Sağlıkla gelsin ❤️

(272 puan) tarafından

Haklısın canım ama gerçekten çok heyecanlandım aslında ikinci çocuğum ama yinede anneler heyecanlanıyor işte aynen ben gidip zıbın atlet unisex tarzı şeyler almak mantikli

tarafından

Çok istiyorum diyorsan özele 1 defaligina git baksınlar.  Bana özelde erkek demişlerdi ertesi hafta ağrım oldu 15 haftada da olabilir acil hekimine sordum erkek mi diye normalde söylemiyoruz ama bakayım dedi. O da erkek demişti acile kadin doğuma ağrı sancı  sebebiyle gidersen arada sor cinsiyetini kesinleşir kafanda ben gaz sancısı için gittiğimde sordum. 

tarafından

E bebekte yenidogsn zibinları indirimde haberin olsun 1,3 al 3,6 al  çok hızlı büyüyor bu sipalarhaberin olsun tatlım. Ben 1 aydan sonra  3,6 aya başlamıştım 3,6 olmasına bakma kalıp tam denk gelemiyor bazen bilgin olsun .

(272 puan) tarafından

Tamam canım bir kereliğine özele gidiyim ben çok sağol e bebekten alıyım biseyler yeni dogan değilde bende 1/3 ayla basliyim demiştim evet çocuk buyuyorlar

0 oy
(720 puan) tarafından

Bence git de ki sabredemedim hocam randevu aldıysan mecbur bakmaya sende ona göre eşyalarını al bebişin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

(272 puan) tarafından

Çok sağol canım aynen geri göndermek ya hem öyle kötü bir doktor değil aslinda

(720 puan) tarafından

Hem belki sana önümüzdeki ay gel dediğini hatırlamaz bile çikolata ye su iç ve muayene olana kadar oturma sürekli yürü bebek o zaman hareket etmeye başlayacak kızım 22-23 gibi kendini göstermişti dediklerimi yaptıktan sonra 

(272 puan) tarafından

Aynen cabim belki unutur hatırlamaz bir sürü hasta geliyor.sonucta eşimde dedi bana çikolata yedinmi diye yememistim bu sefer yiyimde gidiyim çok sağol önerilerin için 

(720 puan) tarafından

Rica ederim inşallah hayırlı bir evlat ve sağlıklı bir doğum olur 

(272 puan) tarafından

Amin inşaallah canim

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 614 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aybukee (1,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 304 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy