+1 oy
151 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (251 puan) tarafından

Sorun içinin pismemesi. bize asci yapardi kabak mucver cok guzel olurdu oyle incecik degil normal kofte kalinliginda  olurdu ici de pismis olurdu. Kabaklari iyi sıkamiyorum unla birlesince tekrar sulaniyor ununu fazla koyarsam ne olur

8 Cevaplar

+2 oy
(22,113 puan) tarafından

Suyunu  çok iyi sıkman lazım canım

-Reklam-
+1 oy
(6,551 puan) tarafından

Firina at canim firinda yapan da var 

(7,752 puan) tarafından

ben firinda yapiorum da benimde arkadasin dedigi gibi. cinku ben undan çaliyorum diyetvari olsun diye. annem allah vere basiyor icine unu. hamur kizartmasi gibi oluyo anneminki mis gibi lezzetli ve kalorili. kendi yaptigim lezzetsiz ve kalorisi az oluo :) puf nokta un gluten😂😂

(6,551 puan) tarafından

Tam bugdayla nasil olur ki acaba canim

(7,752 puan) tarafından

diyetisyenin tarifi tam bugday unuyla oylede guzel oluyor da ben ondan bile çaliyorum yaparken 😂yambugdayida az koyyorum yani 

(6,551 puan) tarafından

Allah seni bende de kabak varda ondan sordum kayinvalidemdeyim bugun yarin belki bende yaparim kepekli lavas ton baligi barlardan falan aldim diyet yapmakta pahali ya kilo vermeye calisirken bile para veriyoruz bir de tam bugday unla birde onun makarnasi var ondan alayim diyorum kilomda benim inadina gıdım gıdım gidiyor esim dün karnin kuculmus dedi bir hosuma gitti tam gaz devam edicem 🤣🤣

+1 oy
(7,752 puan) tarafından

suyunu cok sıkman ve ununu koymak. ben unu az koyuyorum haliyle olmuyor:) annem unu bolca koyuyor hamur kizartmasi gibi oluyor nerdeyse kabakli krep gibi yani pofidik kifte gibi. benimki islakimsi oluo ici cunku un az suyunuda iyi sıkamiyorum

0 oy
(4,309 puan) tarafından

Herkesin yazdığı gibi bende diyeyim suyunu güzelce sık ve varsa ayfere at canım 😁

0 oy
(2,196 puan) tarafından

bezin, tülbent in arasına koyup sık. biraz kabartma tozu veya karbonat ekle

0 oy
(822 puan) tarafından

Kabağı iyice sıkmak lazım bide çok kalın yapmaman lazım 

0 oy
(1,270 puan) tarafından

Kalın mı olması gerekiyordu cnmcben yapıyorum hep aynı şekil yiyorum kalın ince ayırt etmiyorum 🤣🤣

0 oy
(300 puan) tarafından

Daha bugün yaptım canım fırında çok güzel oldu sen de dene tarifi de aşağıya bıraktım afiyet olsun şimdiden 🙂

https://www.nefisyemektarifleri.com/muhtesem-lezzetiyle-firinda-kabak-mucver/

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 663 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,841 soru

23,875,313 cevap

321,084 kullanıcı

...