+2 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından

Sizinle mutluluğumu paylasmak istedim çok şükür bugün ehliyete yazıldım 16500 kurs ücreti verdim gözlerim icknde sağlık ocağında testte kaldım özel hastaneye gittim 1000 TL ücret verdim rapor verdi ama gözlük yada lens takma şartıyla kullanabilirmisim inşallah iki sinavdada testten geçerim Allah herkesin gönlünden geçeni versin

11 Cevaplar

+2 oy
(525 puan) tarafından

Yaa bende istiyorum bu aralar netten sorulara bakıyorum senin adınada çok sevindim inşallah ilk sınavlar da geçersin:)) 

(178 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bende çok çalışıyorum ama çok stresli bir donemmis gececkmiyim kalacakmiyim stresi var üstümde doğru düzgün uyuyamıyorum kaç gündür bence sizde ertelemyin çünkü her sene hem zorlaşıyor hemde fiyatı yükseliyor 

(525 puan) tarafından

Haklısınız ertelememek lazım ama biraz korkuyorum sanırım 

(178 puan) tarafından

Bende korkuyorum ama korkuları yenmek lazım 

(525 puan) tarafından

Öyle tabi yenecez inşallah bende eşimi ikna ettim en geç 1 aya yazılacağım inşallah:)) 

-Reklam-
+2 oy
(3,158 puan) tarafından

Ee trafigie ne kadar ücret verecekmissin

(3,814 puan) tarafından

7500 harç parasından bahsediyorsan 

(178 puan) tarafından

16500 kurs 900 TL Yazılı sınav  1350 TL direksiyon sınav ücreti  en son hepsinden geçersem 7400 TL verip ehliyetimi alacam

+2 oy
tarafından

Yaa çok sevindim senin adına inşallah hayırlısı ile sınavları da geçersin canim

(178 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim insallah

+2 oy
(1,607 puan) tarafından

İnşallah tek seferde geçersin cankm 

(178 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

0 oy
(23,079 puan) tarafından

Yaa hadi hayırlısı inşallah geçersin tekte iki sınavı da Allah gönlüne göre versin çok mutlu oldum senin adına 🥰🌸🌸

(178 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim 

0 oy
(339 puan) tarafından

Ayy Allah size hayırlısıyla almayi nasip etsin

Inşallah bende bir gun en büyük hayalime kavuşurum amin 

(178 puan) tarafından

İnşallah cnm benim eşim normalde çok karşıydı asla izin vermezdi almama ben yinede gizlice para biriktirdim belki ikna ederim diye bı baktım kendisi dedi yazdiralim seni çocukları okula götürüp getirirsin diye darısı sizin baisiniza Allah gönlünüzden geçeni versin

(339 puan) tarafından

Amin  :)

0 oy
(23,581 puan) tarafından

Başarılarının devamını diliyorum kızçe 🥳🥳🥳

(178 puan) tarafından

Çok teşekkürler 

0 oy
(1,051 puan) tarafından

Çok sevindim şimdiden hayırlı uğurlu olsun..

Bende almayı çok istiyorum 

(178 puan) tarafından

Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

(1,051 puan) tarafından

Amin amin 🙏

Eşim sorun çıkarıyor 

(178 puan) tarafından

Benim eşimde çok karşıydı asla istemiyordu yani benimki imkansız gibi biseydi ama ben yinede gizlice para biriktirdim belki ikna edip yazilirim diye bı baktım kendisi söyledi seni ehliyete yazdiralim çocukları okula falan götürüp getirirsin diye inşallah sizin esinizde izin verir

(1,051 puan) tarafından

İnşallah canım yaaa dua et bana bende çok istiyorum. Arabamız vardı da üç defa gösterdi bir daha öğretmedi. Ehliyet almama da karışıyor. Ondan olmasa ben çoktan almıştım. Arabayı da sattı alamıyor şimdi.

Üç tane kızım var seneye iki tanesi okula gidecek en az 3 bin servis tutar 

0 oy
(529 puan) tarafından

Geçen ay kızımda yazıldı harç parası hariç 14000 verdik ,yazılıdan geçti.direksiyon dersi alıyor şimdi heyecan stres yapma

(178 puan) tarafından

13 bine kurs vardı bı tanede ne bileyim guvenemedim inşallah bende kizinizda geçeriz tek seferde

(529 puan) tarafından

İnşallah hayırlısı olsun 

0 oy
tarafından

Hayırlı olsun cnm inşallah geçerde kullanırsın

(178 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

0 oy
(176 puan) tarafından

Bende onumuzd3ki ay giricem insallah daha yazilmadim gecemezsem diye endiselenyorum yazilida

(178 puan) tarafından

Çok çalışmak lazım gerçekten çok alakasız sorular var bakalım Allah tek seferde geçirsin bizi inşallah 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 253 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Helin73 (102 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 364 göst.
+1 oy
10 cevap 629 göst.
0 oy
8 cevap 391 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler