+2 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (469 puan) tarafından

Emziriyorum ve doğum kilom kaldı hala daha iştahlıyım. Göbek bantı kullanmak istedim ama emzirenler kullanamıyormuş . Var mı iştahınızı kesen bşr şey

8 Cevaplar

+3 oy
(6,017 puan) tarafından

aklına yemek düştüğünde su iç

-Reklam-
+3 oy
(4,902 puan) tarafından

Benim de iştahım açılıyor emzirirken..bir çözüm bulamadım. Canım tatlı da çekiyor. Emzirirken zayiflayanlardan değilim maalesef 

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

gibek bantlari yariomuymus ise ya ben onu cok goruomda cok sacma geliyor diye denemeye tenezul bile etmedim. ki her turlu halti bana zatiflatiyor diye kakalayabilir saticilar gibek bandi niyeyse hic denemedim😂😂😂

+2 oy
(78 puan) tarafından

Emzirme danışmanına gitmiştim meme reddi olmaya başlamıştık daha 50 günlük falandik bol bol emzir ne kadar yesen de emzirmek kalori yaktırır göbek ve basen eritir demişti açıkçası çok umursamadım saçma buldum fakat bebeğim 9 aylık bu 9 aylık süreçte tüm hamileyken aldığım kilolarımı verdim üstüne -3 kilodayim benim yedigimi de inanın kimse yiyemez öyle yiyorum sadece akşam 8den sonra bisey yememeye çalışıyorum yesem de meyve tarzı yiyorum 

(469 puan) tarafından

İlk kızımda ven de verdim bütün kg mu. Ama bu sefer beni çok çok zorluyor . 

(78 puan) tarafından

Bende ilk bebegimde veremedim ilk 1 yıl emzirmiyordum 2 Ay falan emmisti 

+1 oy
(4,407 puan) tarafından

Emzirirken kilo vermis biri olarak dengeli beslenmenizi tavsiye ederim. Doğası gereği insan iştahlı olmamalı sürekli atıştırma isteği varsa ya bir sağlık sorunu vardır ya da yanlış besleniyorsunuz

(469 puan) tarafından

Yanlış besleniyorum bunun farkındayım ama engel olamıyorum 

(4,407 puan) tarafından

Bir düzene sokun not alın 2 hafta sabredin 2 hafta sonra kolaylasacak emzirirken 4 ayda 12 kilo dogum kilom +8 kilo verdim ben sadece beslenmemi duzenledim

+1 oy
(2,166 puan) tarafından

Benim bebeğim de 2 aylık bende çok yiyorum yeni parktan geldik öğlenden beri parktayiz ve orda komsularimin hepsi var açım ya doymuyorum dedim kadın gitmiş mantı yapmış sarımsak yogurtlamis getirmiş hepimiz yedik kalktık senin sayende bizde yedik diyorlar kızım orda oynuyor çocuklar faln bizde keyif yapıyoruz benimde 3.sezeryanim bu kilomu veriyorum ama busefer saramadim çok ağrım vardı ve göbeğim kaldı bide şerbetli tatlılar yemeğe başladım normalde sütlü tatlılar yerim şerbetli asla yemezdim şimdi de yeterki şerbetli tatlılar olsun diyorum emziriyorum diye bişey yapmadım kestikten sonra göbek gitse yeter 65 kiloyum bu arada 61 le hamile kaldım 68 le doğuma gittim

(469 puan) tarafından

Hamileyken az kg almışsın sen. Ben 12 kg aldım. 

0 oy
(7,211 puan) tarafından

Abur cubur tarzi sey yemesen emzirirken o kadar rahat kilo veriyosun gecen yil bir haftada 4 kg vermistim emzirirken bu yil emmiyor inan gram gram gidiyor kilolarim 

(469 puan) tarafından

Abur cubur u da canım istiyor . Ne bukursam aralarda yiyiyorum . Sabahları 1 ekmek bitiriyorum. Çok kötü bu iştahım

(7,211 puan) tarafından

Engel ol canim kendine 

0 oy
(3,407 puan) tarafından

Bolll su ve hareket etmek cnm birde tok tutan şeyleri tercih et mesela sabah kahvaltısında ceviz ve haşlanmış yumurta ye ben kahvaltıda doyduysam gün boyu birşey yemesemde hiç acıkma hissi olmuyor  

(469 puan) tarafından

Sabahları haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yiyeyim 1 ay boyunca . Akşamda ekmeksiz çorba ve yemek salata yesem belki kg verebilşrim ama emzirenlerin böyle diyetler yapması ne kadar saglıklı ki. Diyetisyenler çok pahalı

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 344 göst.
18 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Angelheart44 (1,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 359 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
+1 oy
4 cevap 125 göst.
1 Mayıs 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,482 cevap

336,304 kullanıcı

...