+3 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından

Bir komsum var oğlumla aynı sınıfa giden çocuğu var 

Neyse giderken gelirken tanıştık birkere evime geldi. Cocguyla 

Bende dün ilkkez ona gittin cagirdi üç ay sona falan gittim dedi çocuklar odada oynasın neyse o ar benim çocuğum koşarak bir oyuncak getirdi bir Baktım benimkilerin oyuncağı ben unutmuştum hani aradım bulamadim böyle küçük tatlı bir peluş oyuncak 

Sonra da atmışlar dir deyip peşine düşmedim oğlum bu benim oyuncağım diye tutturdu annesi de mutfakta hiç oralı olmadı ama bariz bizim çünkü şeklinden belli üst saçları ezilmisti bizimkinin 

Ve o oyuncak bir akraba vermişti yıllar önce kendi oğlunun oyuncagiymis yani istese de aynısını alamaz artık yok . 

Bende aynısını onlarda almış oğlum deyip bozuntuya vermedim ama çocuk bariz bizim evden oyuncak almış anneside hiç bişi dememiş bir daha görüşmeyi düşünmüyorum ama siz olsanız napardiniz yani ben napacagim şaşırdım 

17 Cevaplar

+6 oy
(19,550 puan) tarafından

Bu bizimdi herhalde çocuk karıştırdı der alırdım o utansın sen ne utanacaksın ki sizin sonuçta çocuğumu hiç de ağlatmam onların keyfi için 

(4,764 puan) tarafından
+1

Kadin yoo aynisindan bizde de varfi deyip yalanci cikarsa napcakti kizlar 

(1,264 puan) tarafından
+1

Mümkün değil nereden nasıl almış derdim şöyle ozaman nasıl aldın çünkü saçları ezilmisti bizimkinin ve boynu incelemişti ve aynı o sekildi oyuncK

(1,264 puan) tarafından
+1

Oyuncak peluş balkabağı ama böyle elleri kolları var oyunc peluş ayı şeklinde balkabağı 

(19,550 puan) tarafından

@KuranAsigiHatun  oyuncak eskiyse aynısını nasıl bulacaklar ki şuan hep farklı şeyler çıktı eski tip oyuncaklar çok nadir herkes de saklamıyodur bence cano 

(4,764 puan) tarafından
+1

Tamam kizlar haklisiniz da kadin arsiz belliki uste cikardi ki 

-Reklam-
+3 oy
(3,392 puan) tarafından

Bende bozuntuya vermez ama bir daha da görüşmezdim. Çok sinirlenirim böyle şeylere. Resmen hırsızlık. Oğlu aldıysa annesi farkedince geri getirmesi gerekirdi.

(1,264 puan) tarafından

Hayır eve giderken eli boştu çocuğun pantolon içine mi koydu napti bilmiyorum

(3,392 puan) tarafından

İşte onu bile yapmamış. Çocuk başka oyuncakta götürse aynı tepkiyi verecek ileride demek ki

(1,264 puan) tarafından

Evet yani ve hani annesi evde farklı hor oyunca görüyor benim oğlum bu benim diyor hiç sorgulamadi

(3,392 puan) tarafından

O yüzden görüşmemen gerekiyor onunla bir daha

(1,264 puan) tarafından

Zaten zor

+2 oy
(819 puan) tarafından

Bence oğlun tanımaz diye düşündü sanırım tanıyınca hiç mahcup fslan olmadı mı yani sok oldum 

(1,264 puan) tarafından

Hiç oralı olmadi

+2 oy
(1,372 puan) tarafından

Acaba kadının haberi var mı belki bilmiyordur kadın 

(1,264 puan) tarafından

Kız nasıl bilmiyor çocuk bağırıyor bu bizim diyor ve bizim evden çıkarken çocuğun elinde yoktu gizli götürdü

+2 oy
(108 puan) tarafından

O anda tepki verecektir daha geçti. Ben aaa bu bizim değil mi sen gelirken yanında mi getirdin derdim yok burdaydi derse. Ha gecenkinde almışlardı hatırladım. Giderken götürürüz yavrum . Kusura bakma canım bizim hediye çok aradık unutmuşum çocukların size getirdiğini kusura bakma biz onu kenara koyalım da giderken unutmayalım der alirdim

(1,264 puan) tarafından

Şuan zaten tepki veremem zaten versem alır gelirdim oyuncagi

(1,264 puan) tarafından

Yapamam Canım valla yapamadim

(108 puan) tarafından

Hmm bn oyuncak için dedin sandım. O zaman yapacak bişey yok. Görüşmeyi kes. Düpedüz hırsızlık öğreten bı aile 

(1,264 puan) tarafından

İşte aklıma takıldı onu gorunce kadın ilk bize geldiğinde çocuğun pantolon pacasindan okuldan aldığı bir oyuncak çıktı annesi de dedi ki oyuncağı neden burada koydun ben zannetim çocuk kendi oyuncağını oraya koydu meğer dün baktım aynisi okulda var okuldan almış şimdi anladim

+2 oy
(3,804 puan) tarafından

Ay çok kötü bişey nasi ses çıkarmıyor anlamiyorum . Benim oğlum abimlerden oyuncak getirmişti bı kere eve gelince çantasında buldum . Bu ne diye sorunca yanlışlıkla girmiş falan dedi . Yanlışlıkla girdiyse evine götürelim bu bizim değil gizlice alamayiz deyip direk gece 12 de geri götürdük. Kendisine verdirdik oyuncağı da çok utandı utanması da lazım zaten . Bende çok utanmıştım hırsız gibi alıp gelmiş bu insanlar nasi böyle pişkin oluyo anlamıyorum 

(1,264 puan) tarafından

Evet kesinlimle ben hep uyarıyorum gitmeden önce asla çekmece açmayın izinsiz bişi almayın odayı karıştırmayın duvarlarda ünitede araba sürmeyin hep derim

+2 oy
(5,423 puan) tarafından

Ne tuhaf benim oğlum geçen sene 2 yaşındaydı gittiği yerden oyuncakları almak istiyordu bende alamazsın o bizim değil diyordum alsın çocuk ağlatma dediklerinde hayır bir kere alırsa bunu sürekli hale getirir bizim değil alma diyordum ağlaya ağlaya çıkıyordu bir iki derken unuttu artık oyincaklari bırakıyor çocuktur bazen karışır getirir falan oğlum bu bizim değil yarın gidip verelim çok üzülür sen nasıl oyincagin kaybolunca üzülüyorsun x çocukta üzülür diyorum ertesi gün mutlaka veriyorum 

(1,264 puan) tarafından

Hayır istemedi söylemedi götürürken görmedim mesela

+1 oy
(561 puan) tarafından

Kadının da çocuğunun yaptığına sesini çıkarmaması dehşetttt verici. Kesinlikle görüşme konuşma en fazla selam ver bitti. 

(1,264 puan) tarafından

Evet ona şok oldum oralı olmadi nereden aldın nasıl aldın demedi ben olsam ya çocuğun karıştırmış getirme fırsatım olmadı k bakma al götür giderken derim veririm

(561 puan) tarafından

Bugün buna ses çıkarmayan yarın öbür gün oğlu başka şeyler getirir eve yine ses etmez . Doğru birsey değil 

+1 oy
(1,733 puan) tarafından

Hiç doğru değil ya o çocuk o şekilde alışır her gittiği evden birşey getirir tamam şuan çocuk ama annesi uyarması gerekirdi ben kızıma bırakması gerektiğini söylüyorum eğer öyle birşey olsa kesinlikle geri götürür verirdim yanlış bir davranışı pekiştirmiş oluyor annesi

(1,264 puan) tarafından

Saklamış hani ağlayıp benim olsun dememiş almış resmen gizlemiş goturmus çünkü elinde giderken asla görmedim 

(1,733 puan) tarafından

Eve gelince annesi anlamıştır ondan sonra da diyebilirdi çocuk getirmiş diye ben olsam görüşmem 

(1,264 puan) tarafından

Evet yani hadi bilmiyor orda farklı oyuncak var çocuk benim diyor sorgularim

(1,733 puan) tarafından

Yani yeni farketsem ben şahsen utancımdan yerin dibine girerim çok hassas olduğum konudur ama bazı insanlar umursamıyor maalesef 

+1 oy
(1,071 puan) tarafından

Vallahi aynı dertten ben de muzdaribim bizim eve çocuk da gelmedi ama bir yerlere giderken oyuncak götürüyoruz ya Bu da şurada kalmış demiyorlar kendi akrabalarına veriyorlar inanır mısın kaç tane kayıp şu anda ne hikmetse kayıp olanların hepsi de fisher price'ın oyuncakları

(1,264 puan) tarafından

Kaliteli oyuncak benimki de peluş balkabağı idi tupturuncu elleri ayakları var üstünde yeşil saçları var böyle el boyutunda çok tatlı birseydi aslında aynısını bulması mümkün degil

(1,071 puan) tarafından

Gerçekten insanlar bu tuhaf ya hayır artık en ucuz oyuncak bile 200 300 liradan başlıyor yani ayrıca yaptığı şey de tamamen hırsızlık 

Bilmiyorum vallahi canım biz böyle görmedik bir insanın evinden bir şey alıp kendi evine yanlışlıkla bile götürsen ararsın dersin ki ya benim çocuk getirmiş müsait bir zamanda ben bırakacağım size yeni fark ettim bu kadar basit 

Bunlar işi artık pişkinliğe vuruyorlar

(1,264 puan) tarafından

Ben amacama aç gitsem bile yemek yerken açım demez oturmazdim

+1 oy
(22,971 puan) tarafından

Annesine de derdim en azından kendini uyanık sanmasin bunun hırsızlık olduğunu bilsin diye. Evet küçük çocukta mülkiyet kavramı oluşmamış olabilir ama bunun anasında da yok 

(1,264 puan) tarafından

Y diyemedim o an ne bilim 

(22,971 puan) tarafından

Asla bir daha görüşme bunu diyemesem bile bizimde bundan aynısı vardı bir anda ortadan kayboldu falan demeliydin. Resmen çocuğun aldığını kendine kâr sayıyor 

(1,264 puan) tarafından

Dedim onu canım sona dedim belki bunlarda almisyir dedim 

+1 oy
(1,216 puan) tarafından

Alırdım açıkça söylerdım isteseydı çocuğun verırdım size ama alayım çocuğum sever bu oyuncağını derdim. Bir daha da görüşmezdim

+1 oy
tarafından

Vurdumduymaz insan hiç sevmem

0 oy
(1,557 puan) tarafından

Çocumu tembihlerim sıkıstırıp alsın diye 🤣hiç araya bile girmmem

0 oy
(23,027 puan) tarafından

Almış olsa bile annesinin ikna edip getirip geri vermesi gerekiyodu annesinin buna sessiz kalması hiç hoş değil herşeyden önce çocuğunun kötü huy kazanmasına sessiz kalarak onu buna alıştırrıyor en doğru kararı vermişsin canım

(1,264 puan) tarafından

Napacam bilemedim ya 

0 oy
(4,194 puan) tarafından

Aaa bu bizimdi evet karışmış herhalde koy çantaya çocuğum derim. Belki annesi de farketmemistir diye tepkisine bakarım eğer farkında ama umursamadiysa bir daha görüşmem 

0 oy
(5,669 puan) tarafından

Bi daha asla gorusmezdim.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 746 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde __Deniz__ (2,220 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 955 göst.
+1 oy
3 cevap 151 göst.
21 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 531 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fadik1 (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,815 soru

24,035,684 cevap

328,913 kullanıcı

...