+2 oy
178 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (32 puan) tarafından

Kızlar kızım Eylül'de 4yas 4 aylık olacak anaokuluna alırlar mı ben sordum ama iki sene gitmesi gerekiyormuş 1.sinifa başlaması için iki sene üst üste gidince acaba zorluk çeker mi ya da sıkılır mi bilemedim şimdi 

6 Cevaplar

+3 oy
(1,853 puan) tarafından

İki sene üst üste gidince sıkılıyorlar ben öğrencilere birşey yaptırmak için canım çıkıyordu ben bunu biliyorum daha önce yaptık yapmak istemiyorum hep aynı şeyler gibi çoğu veliler de yarısında geri alıyordu sıkıldıkları için gitmek istemiyorlardı

-Reklam-
+2 oy
(3,815 puan) tarafından

Alırlar ben iki sene gitmesini daha doğru buluyorum 4 yaşta zaten çoğunlukla sosyal becerileri kaba motor ince motor becerileri dil gelişimini falan destekleyip 5 yaşta 1. Sınıfa hazırlıyorlar 

+2 oy
(11,568 puan) tarafından

Bende oğlumu 4 buçuk yaşında anaokula gönderdim şimdi 5 buçuk yaşında hala anaokula gidiyo 

Eylül'de 5 yaş 10 aylık birinci sınıfa başlayacak 

+2 oy
(3,485 puan) tarafından

Kizim 2020 liydi almadılar bu sene çok ufak diye oğlum Aralık 25 doğumlu 2018liydi 2 sene mecbur gitti 5 günden kaybettik 

+1 oy
(17,262 puan) tarafından

Ben 2 sene yolladim. Geçen sene hep oyun olarak geçti bu sene daha öğretici geçiyor. Yaş grubuna göre eğitim veriliyor. Ben hiç pişman değilim 2 sene gittiğine. Öğretmen her fırsatta söylüyor çok donanımlı yetişiyor çocuklar diye. 

+1 oy
(6,542 puan) tarafından

Ben calistigim icin 25 aylikken gonderim. Bi sorun yasamadik. 

Bizim ulkemizde egitim yasina gec baslandigi icin cocuklarda bazi sorunlar bile olusabiliyo. 

Bazi ulkelerde zorunlu egitim yasi 2-2.5 civaridir.

Biraz sizden ayrılsın kendi ozerkligini kazansin. Evde ekran karsisinda vakit gecirecegine arkadaslari ile sosyallessin. (İzletiyosunuz diye yazmadim kış gunu evde olan cocuklarin genel durumu maalesef bu )

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 234 göst.
+1 oy
3 cevap 114 göst.
+2 oy
15 cevap 452 göst.
+1 oy
3 cevap 107 göst.

Kategoriler

1,473,580 soru

24,126,692 cevap