+1 oy
522 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,213 puan) tarafından

Kaynanamla beraber yaşıyoruz evin tüm işleri ortak iyi anlaşırız normalde. Ama tek kötü huyu var yatak odama istediği an giriyor çamaşıra bakmaya veya dolap açmaya çekinmiyor. Söylesem küser diye şimdiye kadar hiç bir şey denemiştim ima etmiştim hani biyere giderken odamı kitliyordm. Veya çamaşırımi alıp yıkıyordu neden aldn odamdan temizdi daha gibi gibi. Yok anlamıyor. Az önce kızımı aşıya götürmem gerekiyordu üzerimi değiştim iç çamaşırım regl olduğum için leke olmuştu pED'li bir şekilde sakladm oğlum banyoda görmesin diye çamaşırların arkasına gelecek şekilde. Eve geldim samasirlar yok iç çamaşır yerde. Kaç gündür canımı yakan başka birşey vardı aglayamiyordum kimseye anlatamıyorum bile buda son damlası oldu delirdim. O sinirle çocuklara kiziyordum bağırdım girin odama özel bişey kalmasın diye anladı bu kez sen bana mı diyorsun diye laf atışması yaşadık.

Ateş bende niye yikiyorsam ki çamaşırını dedi

Ben kendimden utandım ayıp kendimden midem bulandı özel koymuşum oraya sen görünce kendimden tiksindim resmen dedm.

Hayır ben iç çamaşır falan görmedim bir daha asla yapmam işini vay efendim hakliyken haksız oldun nasıl bana bunu dersin diye. Lanet olsun ya nasıl çıkmazdaym asla rahata eremiyorum asla

11 Cevaplar

+9 oy
(5,573 puan) tarafından

Açık ve samimi konuşmak için hala şansın var. Al karşına tatlı tatlı anlat. Seni severim seninle iyi olmak da isterim, çamaşırıma varana kadar yıkıyorsun Allah razı olsun ama özel kısımlara girince ben çok utanıyorum de. Emin ol sen de kötü hissederdin diye ince ince anlat. Sırf seni kırıp seninle kötü olmamak için içime attım başka bir dertle de birleşince çamaşır bahane oldu falan de. Seninle yüz yüze bakarken böyle kötü olmak çok üzüyor beni de, elini öp çay koy için.

Doğru bir iletişimin ve çay koymanın çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur :)

(2,213 puan) tarafından

Ayyy Allah razı olsun ya ne güzel konuşmuşsun. İlk firsatta 

(23,303 puan) tarafından

Bu platformdan bir akıl hocası seçecek olsam seni seçerim @indigo ama ben de bunları uygulayacak sabır var mı hiç sanmıyorum 😂😅😅

(5,573 puan) tarafından

Yok estağfurullah ne akıl hocalığı 🫶 Ben de her zaman başaramıyorum böyle olmayı ama kaos da yaşansa sonradan doğru iletişim kurmaya çalışıyorum. 

(23,303 puan) tarafından

Ben ilk zamanlar çok fevri idim susup susup sonradan patlıyordum şimdi doğru iletişim ile rahatsız olduğum şeyleri üzülür mü kırılır mı düşünmeden doğru cümlelerle söylüyorum. Yorumlarını genel itibariyle çok beğendiğim için öyle dedim 

-Reklam-
+3 oy
(6,604 puan) tarafından

Aslında en güzel olan hiç birlikte oturmamak beraber oturupta rahat edeni hiç duymadım görmedim özel hayat olmaz istediğin gibi rahat edemezsin imkanın varsa evleri ayırın bence

(2,213 puan) tarafından

Ahhh ah imkanlar. Bir sene oldu bana on sene

+2 oy
(5,282 puan) tarafından

Haklisin cnm boşver bir yandan iyi olmuş oda sınırlarını bilir artık 

+1 oy
(2,385 puan) tarafından

Keşke en başında anne burası benim özelim birdahakine odama girmesen olurmu diye güzel birşekilde uyarsaydın içine atınca patlaması çok daha zor oluyor ve çok daha kötü yerlere gidiyor iş.

(2,213 puan) tarafından

Çok haklısın ama bende çekingen bir yapıya sahibim öyle kibar kibar karşıma alıp konuşamam benim için imkansız bir durum bu. Ama yemin ediyorum rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim kim olsa anlar resmen anlaşmazlığa vurdu

(2,385 puan) tarafından

Anladım umarım çok zorlaşmaz işin. 

+1 oy
(1,850 puan) tarafından

Yani öyle imalarda bulunacagina zamanında anne benim odama girmeyin, benim kıyafetlerimi dolaplarimi kurcalamayin deseydin su an öyle bir durum olmazdı. Kadın sınır bilmiyor olabilir fakat bu tamamiylr snein hatan. 

+1 oy
tarafından

Her şerde bir hayır vardır bazen böyle şeyler de yaşanmalı ki değişim olsun. Sadece çocuklara kızma stresini başka şekilde at zaten senin iyi olmadığını hissederler üstüne kızarsan üzücü olur. Bundan sonra da yıkamasın çamaşırını yani herkes kendi işini yapsın. Fazla iyilikte sınır ihlaline giriyor. Sakinleşince güzelce konuş ben çamaşırlarımızı hallederim utanıyorum odamıza acil bir şey olmadıkça girme diyerek

+1 oy
tarafından

Yılanın başını küçükken ezeceksin canım bu atasözü aklında olsun:)

0 oy
(196 puan) tarafından

Ben kayinvalidenin art niyetli biri olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.oyle kaynanalar varlı gelinlerine bir dakika huzur vermiyor.olaya iyi yönden bakmaya caliscok afedersin kirli çamaşırı bile almış temizlemiş.ha odana girmiş almış yıkamış orasını ben bilemem.ama o da seni seviyor ki kendi işini kendi yapsın.camasirini da ben yıkayacak değilim ya diye söylemiyor.sen karşına al konuş.anne kötü jiyetle yapmadığının farkındayım.ama ben kendi şahsi özel esyalarima dokunulmasini istemiyorum.benim mahremim bana kalsın.kendi odamdan ben meshulum.seninkirdiysamda özür dilerim de geç.zaten ısrarla yapacagini hiç sanmam.ya da öyle demeye cekiniyorsan da eşim istemiyor benim çamaşırlarımı görmeni falan de. Bazen kocam giyinmemi istiyor suslenmemi istiyor.ama yapamıyorum sen kıyafetlerime dokunuyorsun alıp yikiyorsun diye .bu sefer oğlun da razı gelmiyor de. Yani senin halledemedigin meselelere direk oğlunu katacaksin.oglu üzerinden yapilmasi istediğin şeyi yaptiracaksin canım.sana sitem eder el kizisin ama oğluna yapmaz.ayni evde yasasaniz bile sizin farklı bir aile olduğunuzu bilmesi lazım.ama dediğim gibi kayınvalidem kötü niyetli biri değil kendi fikrimce .anlayışla karşılar seni

0 oy
(2,121 puan) tarafından

Bence iyiyken hiç kötü olmayın ev üstüne ev olmaz diyenler var ama iki insanda iyi oldumu öyle bir güzel oluyor ki anlatamam benim yengem ev ustunde o geldiğinde ben çocuktum evi ayrıydı ayrı sermistik dediki ben tek kalamam kalabalığa aliskanim duramiyorum geldi evimize annem ona kendi annesinden daha iyi çocuklara bakar yengem le abim çarşıya çıkar çocuklar evde kalır yengem temizlik yapsa annem yemek yapar annem sabah kalınca kendi odasını temizlemeden toplamadan çıkmaz onların odasına da karışmaz karışsa bile güzel bir dille konuşur kapatırlar ev hali illaki tartışma olur ama ben annem babam bana geldiği zaman hep şöyle derim bu devirde kimse kimseye bakmak zorunda degil.bak bu kadın sizi seviyor sayıyor dediğinizi ikiletmiyor ona karişmayin gitmesine gelmesine gezmesine karışmayın bak ben senin kızımın beni at onu tut ben uzağım o yakın ve size bakan o ilk fırsatta nasil hitap ediyorsan anne abla neyse ben bunu kastetmeye çalışmadım sadece acelem vardı çıktım onu oraya koydum sen gördün ve ben çok utandım benim amacım seni kırmak değil seni sevip sayıyorum yaptığın şeyler güzel şeyler ama iç çamaşırı giyimime girmesen daha iyi olur yani ben kendimi daha iyi hissederim falan gibisinden konuşa bilirsin iki günlük dünya aslında kalp kırmaya değmez ama bız hiç ölmeyecek gibi yaşadığımız için tartışma da oluyor surat asma da oluyor küslük de oluyor ama boş şeyler git konuş sen eminim daha çok sevecek ve sayacak seni o da eşin de ben bu taktiği uyguladigim zaman hiç pişman olmam ben eşimin ailesine nasıl davranirsam bana yansıyan da odur aslında 

0 oy
(176 puan) tarafından

Bende 5 senedir kaynanamla yasyorim bizde anlasiriz normalde ama evij isleri cogu bende temizlik yemek camasir ama benim kaynanam odama hic ugramaz hele gidip esyalarma dolaplarma bakacak huyu dil yqpsa bende istemem acikcasi

0 oy
(4,835 puan) tarafından

Siz sinirlarinizi koruyamamisssiniz kayinvaliden asiri samimi gormus seni benim kendi annem bile olsa pedli lekeli ic camasirina dokunamaz ki dokunmazda zaten hic mi tiksinmemis edep var haya var aciga da koymamissin ki sana soylensem saklamissin gelip de sakladigin yerden bulup cikarip temizlemesi ay igrenc hastalik olur saglik olur oyle bi durumda bile esin yapar kayanana noluyo cok ayip sinirini asmis bu kadar ortaligi ayaga kaldirmissin sakin geri adim atma derim ya esinle konus tamam birlikte oturuyoruz herseyimiz ortakda bi odam benim ozelim oraya da girilmesin bi zahmet ayip de olmasi kayinvalidenle konusacaksan ona soyle belliki normalde iyisiniz annecim Allah razı olsun beni dusundugun icin yapmissin ama bu kadari fazla o benim ozelim bunlari senin gormemen lazim edeben uygun degil benim yatak odam mahremim girilmesi beni rahatsiz ediyo llsana degil baska biseye sinirliydim ustunede bu olunca patladim hakkini helal et ama bu kadar yapma ben rahatsiz oluyorum de konuyu tatliyla istedigin sekle getir krizi firsata cevir derim ben 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,412 göst.
0 oy
52 cevap 1,405 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 651 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,675 soru

24,062,135 cevap

330,172 kullanıcı

...