Kaynanamla beraber yaşıyoruz evin tüm işleri ortak iyi anlaşırız normalde. Ama tek kötü huyu var yatak odama istediği an giriyor çamaşıra bakmaya veya dolap açmaya çekinmiyor. Söylesem küser diye şimdiye kadar hiç bir şey denemiştim ima etmiştim hani biyere giderken odamı kitliyordm. Veya çamaşırımi alıp yıkıyordu neden aldn odamdan temizdi daha gibi gibi. Yok anlamıyor. Az önce kızımı aşıya götürmem gerekiyordu üzerimi değiştim iç çamaşırım regl olduğum için leke olmuştu pED'li bir şekilde sakladm oğlum banyoda görmesin diye çamaşırların arkasına gelecek şekilde. Eve geldim samasirlar yok iç çamaşır yerde. Kaç gündür canımı yakan başka birşey vardı aglayamiyordum kimseye anlatamıyorum bile buda son damlası oldu delirdim. O sinirle çocuklara kiziyordum bağırdım girin odama özel bişey kalmasın diye anladı bu kez sen bana mı diyorsun diye laf atışması yaşadık.
Ateş bende niye yikiyorsam ki çamaşırını dedi
Ben kendimden utandım ayıp kendimden midem bulandı özel koymuşum oraya sen görünce kendimden tiksindim resmen dedm.
Hayır ben iç çamaşır falan görmedim bir daha asla yapmam işini vay efendim hakliyken haksız oldun nasıl bana bunu dersin diye. Lanet olsun ya nasıl çıkmazdaym asla rahata eremiyorum asla