+1 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kizlar gozluğum klozete dúştü ya eldivenle aldim da ne yapayim bensimdi atayimmi yeni 400 tl ye almistim..

9 Cevaplar

+3 oy
(3,815 puan) tarafından

Bos klozete mi düştü içinde pislik varken mi düştü. Pislik varken düştüyse direk atardım ama temiz klozete düştüyse güzelce sirkeyle falan yıkar kullanirdim

(74 puan) tarafından

Canim bis klozete dúştü. O sira kuzimi goturuyodum.sagol cdnim yinede cevap icin

(3,815 puan) tarafından

O zaman at gitsin 

-Reklam-
+2 oy
(3,385 puan) tarafından

Yikardim 😂😂

(74 puan) tarafından

Ahahaaa canim ya .bende posete koydum.kulanmadim daha atayim ya amaaaan

+2 oy
(1,273 puan) tarafından

Kendi kolozetinizemi başkasının mı o önemli bence 

+2 oy
(5,765 puan) tarafından

400 lira kimine çok kimine az. Bana göre tekrar verilebilir bir para ama ben eğer tuvalet benim tuvaletimse güzelce dezenfekte eder kullanırım :) 400 lira harcama hakkımı başka şeye kullanırım :P 

(74 puan) tarafından

Kizimi gotururken o sira düştü  birden canim evimdeki klozet canim ama yinede kulanaaim kalmadi bi size sorayim dedim canim ya

+2 oy
(2,532 puan) tarafından

Hamileyken hastane tuvaletinde yere düştü gözlüğüm gözlüksüz göremediğim için mecbur aldım sabunladım geri taktım gözüme 🤷‍♀️🤦‍♀️ linçlenebilirim ama yapacak başka birşey yoktu o an 😀 bir kere taktığım içinde takmaya devam ettim. Sende sabunla dezenfektan sık kullan kendi tuvaletinse eğer atmana gerek yok. 

(74 puan) tarafından

Tamam canim sagol.kiz içine düştü baya klozetin  ama temizdi tabi klozet.eldivenle aldim icinden 

(2,532 puan) tarafından

Tamam o zaman kullan birşey olmaz benimki hastanede düştü kullandım hala yaşıyorum birşey olmadı 🤣🤪

+1 oy
tarafından

Ben olsam atardim galiba

(74 puan) tarafından

Atayim bende ozaman kullanasim kalmadı..

+1 oy
(1,891 puan) tarafından

400 TL öyle wow bir para değil ki canım, ben olsam kullanmazdim. 

(74 puan) tarafından

Dogru canim oyle zaten attim zaten 

+1 oy
(14,879 puan) tarafından

Lincleyen lincleyebilir. 400 tl evet bisi degil ama bunu çok değil gibi gösterenler utansın. Ben alir güzelce temizler kullanırdım. Ay sonu gelince o 400 tl yi bulamadığımız zaman oluyor.

0 oy
(23,011 puan) tarafından

Boş klozet olduğu için kullanılır bence. Önce sabunlu suyla güzelce yıkar.sonra çamaşır sulu suyla yıkardim. Üzerine bolca kolonya da döküp iyice dezenfekte eder bir süre balkonda açık havada tutar sonra tekrar yıkayıp kullanırdım. 

(74 puan) tarafından

Sagol canim attim gitti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 201 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Cunozoranne (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 563 göst.
24 Şubat 2020 Diğer kategorisinde TolstoyunBİsikleti (1,093 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,462 soru

24,099,388 cevap

332,304 kullanıcı

...