0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sorum yukarıda nefes alamıyorum elim ayağım boşalmış gibi üstüne birde kızım hasta ne yapmama gerektiğini bilmiyorum 

6 Cevaplar

+2 oy
(163,381 puan) tarafından

az once bi postunu okudum bisi anlamadim nasi yapman gerekeni bilmiyon senmi bosuycan bizmi bosayalim

(1,089 puan) tarafından

Harbiden ++++

tarafından

Boşanacam ama ben bunu anlayamıyorum kendimi kötü hissediyorum 

(163,381 puan) tarafından

nasi anlamiyomki adam aldatmis iste dupeduz sktr etcen sende

(1,089 puan) tarafından

Daha ne yapması lazım canım yanında mı işi pişirmesi lazım anlaman için 

Seni istemeyeni sen hiç isteme senin önceki postlarına da baktım ben sürekli bir zayıflama hali içerisindesin sanırım seni beğenmediğini düşündüğün için ama sevmek kilo demek değildir 

Altının değerini sarraf bilirmiş boş ver senin de değerini bilen çıkar merak etme

-Reklam-
0 oy
(23,523 puan) tarafından

Bu tamamen senin kişisel durumunla verilecek bir karar ben aldatılsam o insanın bir daha yüzüne bakmam benim için sadece oğlumun babasıdır. Ne aynı evi paylaşırım ne de soyadını direkt boşanma ama bunu yapacak durumun var mı yapmayı istiyor musun affedip bir şans daha mı veririm dersin bu senin kararın gitsen yeni bir hayat kurabilir misin kendine ailen arkanda mı bilmeden doğru yorum yapılmaz. Ama şahsi fikrim aldatma olan evlilik mutlu devam etmez 

tarafından

Ben yapamam boşanacam ona baktikca dün geldi  gitti kendimi ***** sandim

(23,523 puan) tarafından

Neden elalemin kadınıyla kahve içiyor,  neden  banyosunu merak ediyor diyoruz bir de saçma sapan kendince bahaneler üretiyor yanlış anlama ama kocan zaten sıkıntılı biri doğum günü postunu hatırlıyorum evime kimse gelmesin istiyor falan diyordun ben bu kadar kendimden ödün vereceğim o bir de ihanet edecek kendi başıma çocuğumu büyütürüm daha iyi 

0 oy
(2,964 puan) tarafından

Bosanmayacaksan bosuna sinir stres yapma kizinla ilgilen

tarafından

Bosayacam ben yapamam 

(2,964 puan) tarafından

Insallah hakkinda hayirlisi olsun

0 oy
tarafından

Ailen arkandaysa hic bekleme,esin kacta geldi eve hesap sormadinmi? Sen o kadini taniyormusun nasil biri evliyse ara rezil et 

0 oy
(1,126 puan) tarafından

Fevri davranma sinsi ol. Kanıt topla yüzüne gül kuyusunu kaz nasıl yapıcan bilemiyorum allah yardımcın olsun

0 oy
(7,782 puan) tarafından

Allah aşkına git o.ruspunun kapısını çal kapıyı açmasıyla saçına yapışman bir olsun tut saçından merdivenlerden sürükle ölüyorsa da ölsün. Kafasını duvara yere vur yüzünü kanlar içinde bırak içimiz rahatlasın

Sonra da kocan olacak adamın yazışmalarını herkese at rezil rüsva et lütfen ya lütfen 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 90 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,747 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 408 göst.
+3 oy
17 cevap 626 göst.
+1 oy
5 cevap 239 göst.

Kategoriler

1,470,288 soru