+3 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından

kizlar zaten sağlık problemlerinden korkan biriyim ölüm korkusu çok fazla var bende hemen panik olurum e cocugum olduktan sonra bu 2ye 3 e katlandı ve yaklaşık 3 yıldır fln sağ kasigimda ara ara olan agri var bigun yürüyemeyecek kadar agrim olunca apandist mi diye gittim ultrasonla bakti apandist değil dedi ama bu ağrı ara ara oluyor tek bi nokta sanki ağrıyan belki bagirsakta mi bisey var bilmiyorum asiri asiri korkuyorum tekrar gitmem gerek doktora korkudan gidemiyorum kolonoskopide de bayiltiyorlar ya omdan da cok korkuyorum yaptiramiyorum cok moralim bozuk cok üzülüyorum ya kötü biseyim varsa diye lütfen bana birsey söyleyin ya ben nasıl aşicam bu durumu ne yapanilirim

4 Cevaplar

+2 oy
(3,092 puan) tarafından

Çok haklısın korku sardığı zaman baş edilmiyor bende kalbimin çarpıntısı fazla ritmim panik atak oldum bende boş bir vakitte psikiyatri ye gidicem

(456 puan) tarafından

senin endişelerin neyle ilgili cnm

(3,092 puan) tarafından

Biraz rahatsızlanıyım hemen ölüm korkusu geliyor

-Reklam-
+1 oy
(1,071 puan) tarafından

Demekki benim yerimde olsan kalpten gitcen canım 😂😂😂

(456 puan) tarafından

neden cnn bende neyim olduğunu bilmiyorum ya diyorum kötü burseyim varsa 

(1,071 puan) tarafından

Yok canım ya ne olabilir yel almışsındır zaten kötü bir şeyin olsa tek şikayetin bu olmaz emin ol

0 oy
(140 puan) tarafından

İzzet gullu panik atak videolarını izle hastalık korkusu felan kalbini serin tut bir yerin agriyinca salavat getir panik atak bedende başlayıp ruha gecen bir algı bozukluğu diyeyim hastalık değil iyi düşün iyi olsun kendini de o kadar dinleme 5 yıl önce bunları başkasına diyeceğim aklıma gelmezdi çünkü aynı yollardan geçtim.senin şuan yaşadığın duygu kaygı korku endişe bunların duygu olduğunu kabul et her insanda olan şeyler senin ki algı bozukluğundan biraz daha değişti arttı buda düşüncene ve davranışına yansıdı.olan bundan ibaret eski haline dönmen için algini değiştir algı değişince düşüncen değişecek düşüncen değişince davranışın ve sönüp gidecek buda sana nahoş bir tecrübe katacak belki de birçok şey öğretecek öyle düşün 

0 oy
(8 puan) tarafından

Bende aynı her şeyde panikliyorum inşallah bir şeyin yoktur en ufak baş ağrısında bile aklıma bin türlü şey geliyor 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 195 göst.
0 oy
6 cevap 230 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Balbadem123 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 245 göst.
0 oy
18 cevap 633 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler