Şimdi direne direne kalkıp orkide sulicam yaklaşık iki saat sürecek ağlamak istiyorum 😭
20 tane falan kaldı başladım sulamaya 🥹
Sabah kalkıp sula canım. Çiçek bakımıyla aram pek iyi değil ama illa gece sulanması gerekmiyorsa şimdi neden gebe halinle yoruyorsun kendini. Benim çocuklarım da bronşit olmuşlardı. Öksürük leri burun akıntıları geçmiyordu. Kara turpu akşamdan oyup içine dört beş yemek kaşığı bal koyuyorsun. Turbun altını da uyuyorsun ama. Altına geniş bir bardak koyup sabaha kadar o balın ve turbun suyunun akmasını bekliyorsun. Sabah olunca da onu iki günde bitiriyorsun. Eğer gebelik şekerin yoksa iki iç günde bitir varsa bir iki kaşık valla da yapabilirsin. Bir de zencefil limon sarımsak yap. O da çok iyi geliyor geçmiş olsun canım.
Mecbur sulicam canimm astım var bende sigara da var 35 haftalık gebelik de var bide arka arkaya hamile kaldim
Benim bildiğim çiçek keyfi bakılır sulaması iskenceyse o kadar orkideyi napacan satışını falan mı yapiosun
Hayır canım bazılarını eşim almıştı bazılarında ben kendim renklerini beğendiğim için almıştım bir sürü oldular sulaması çok sıkıntı bunu üstten sulamıyorsun ya her sulayışında bir halı yıkıyorum şu an vallahi makinede halı yıkanıyor yine geceden halim kalmadı
1,487,620 soru
24,318,658 cevap
345,213 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın