İki bebebgim var biri 3 biri 1 .3 yıldır + hamilelik ne düzenli uykum var nede sağlığım yerinde pertim yani iflaslardayim
Şuan ders calisicam diye çocuklara sen bak dedim eşime küçük kızım habire uyaniyo diye ofof ne istiyorsun çocuk vs diyo 😂😂😂😂 kötü muyum guluyorum diye b nim bebeğim kolikti ben 1 saat kesintisiz uyuyamadan tek başıma diğeri de beni ister devamlı ağlar nler çektim nefes almayı bile unutmuştum beynimi toparlayip birşey yapmayı bırak düşünmeye vaktim yoktu.o zamanlarda haliyle çocuğa kızdığım oluyordu sonuçta cicuk tabiki yaramazlık yapacak en doğal hakkı ben bunun bilincinde degilmiyim ama tahammül seviyem kalmamıştı çocuğa kizdigimda sen ne yapıyorsun ne kziiyorsun çocuğa kendine gel vs vs vs oturup ağlamıştım.simdi alt tarafı bı dün ilgilendi birde şimdi ne oldu yani niye sabredemiykrsun soyleniyorsun gülüyorum illa anlamak için yaşaman mi gerekti yasa bundan sonra bunu çok yapicam sana 😂😂😂artık bnde kendi istedigim birşeyi yapmalıyım dimi ama
Bu u arada hiç bakmayan var falan demeyin mecbur bakacaklar ve bu arada benim eşim zaten cicuklarla ilgilenir ama böyle ilgilenmemisti uykunun en tatlı yerinde böyle olmamisti