+1 oy
67 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (54 puan) tarafından

Merhaba. Oğlum 3 aylıkken doğuya küçük bir ile tayin sebebiyle taşınmıştık. Şu an 6 yaşında. 4 bucuk yaşında kreşe başladı aynı kreşte anaokuluna da gönderdik bu yıl anaokuluna gidiyor yani. önümüzdeki Eylül ayında ise ilkokul 1.sinifa başlayacak. Sorum şu ki ilkokula yine bulunduğumuz ilde başlasa 2.sinifta mecburi tayinimiz çıkacak geldiğimiz yere döneceğiz büyükşehire ve hem il hem de okul arkadaş ortamı öğretmen vs değişikliği yaşamış olacak bu sebepten dolayı oğlum etkilenir mi çünkü arkadaşlıklar genellikle 1.sinifta kuruluyor ve 4 yıl boyunca sabit kalıyor. Çok kararsızım 1.sinifi direkt geleceğimiz şehirden mi başlatsam yoksa 1.sinifi doğuda bitirip öyle mi gelsek? 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,463 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bence 1.sınıfı direkt gittiğiniz yerde başlamalı. Sadece arkadaş da değil, öğretmeni değişecek. Her öğretmenin anlatımı ve yaklaşımı da farklı. İlkine, en başından adapte olması daha iyi. 

(54 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

-Reklam-
+1 oy
(101 puan) tarafından

Bence başlatma anaokuluna ver tekrar öbür yıl kesin gitcekseniz okulunu bölmeden orda başlasın etkilenir

(54 puan) tarafından

Anaokuluna veremiyorum bir daha maalesef çünkü 6bucuk yaşında oluyor rapor vs alın dediler ama ileride karşısına çıkar dediler mecburi gidecek bu yıl ilkokula

(101 puan) tarafından

Benim ark aldı altı buçuk yaştı kaç yere sordu önüne çıkmıyor gidip sildircen dediler bilmiyorum artık zor karar

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 461 göst.
12 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
14 saat önce Diğer kategorisinde Ogullariminkralices (126 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 61 göst.
11 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (844 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 129 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde sevgil (852 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,388 soru

23,816,975 cevap

318,115 kullanıcı

...