+1 oy
563 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Eşim ile severek evlendim. 4 yıldır birlikteyiz. 6 aylık kızımız var. Bana sadece cinsel ilişki yaşayacağınız zaman yaklaşıyor. Onun dışında yaklaşmaz. Ben de bu yüzden bazen cinsellik istemiyorum diyorum. Sadece o an aklına geliyorum gibi. İstemiyorum soğuyorum ondan artık. Eski halimize dönmek çok istiyorum ama ne yaparsam yapayım hep yanlış anlaşılıyorum. Yoruldum artık... 

8 Cevaplar

+2 oy
(231 puan) tarafından

Bunun birçok sebebi olabilir 

Hamilelik dönemi çocuğunuzun olması sizin sorumluluklarınızı iyice arttırdığı için birbirinizle yeterince vakit geçirmemek kilo aldım diyorsun belki kilon onun hoşuna gitmiyor olabilir kişisel bakımdan ziyade evde saçına makyajına dikkat ediyormusun temiz bir bedene sahip olmaktan ziyade ona eski zamanlarındaki gibi hitap edebiliyormusun öncedende makyaj falan kullanmıyorsan ona birşey diyemem

Maddiyatta sıkıntı varmı oda önemli ilaveten son zamanlarda hiç birbirinizi ciddi anlamda kırarak kavgalarınız oldumu olduysa buda soğukluk getirir 

Benim fikir ve düşüncelerim bu şekilde 

Birde ben şunu düşünüyorum şahsi fikrim evlilik yılları ilerledikce artık zamanla ya iki tarafda yada bazen erkek bazen kadın eskisi gibi olamıyor 

-Reklam-
+1 oy
(1,588 puan) tarafından

Kişisel bakımına dikkat ediyor musun belki sen öyle anlamışsındır 

(4 puan) tarafından

Evet çok dikkat ediyorum. Kilo aldım. Acaba beni beğenmiyor mu diye düşünüyorum artık. Onunla açıklayıcı bir şekilde konuşuyorum. Ama ertesi gün yine aynı oluyor. 

(1,588 puan) tarafından

Belki kilolu sevmiyordur ya da bekarligindaki gibi değilsin diyedir

(4 puan) tarafından

Belki olabilir öyle de. 

(1,588 puan) tarafından

Ama bazen yanlış da anlayabiliyoruz belki onun aklında bile yoktu öyle birsey

(717 puan) tarafından
+1

Kilo almış olabilirsiniz ama bunun için kendisi suçlu hissetmeyin siz bir can dünyaya getirdiniz o size gelmiyorsa siz gidin birlikte gece film izleyin bugün dışarı çıkalım diyin eğlenin vakit geçirin ben ve eşim hep öyle yapıyoruz çocuğu da kendimiz gibi eğlenerek oyunlar oynayarak büyütüyoruz evet biz anneler yoruluyoruz yalan yok ama bunun da üstesinden gelebiliriz yaptığınız şeylere eşinizi de dahil edin 

(1,588 puan) tarafından

Suçlu hissetmesine zaten ama erko kişileri öyle düşünüyor malesef ama ben kilodan kaynaklı böyle bisey olabileceğini düşünmüyorum sizinki görücü usulü degilmiski öyle olsa bile ne alaka yani belki siz yanlış anlamışsınızdır yüksek ihtimalle çalışıyorsa falan yoruluyordur bazen benim eşimde öyle ama hiç bu tür düşüncelere girmedim hali ve tavırları hissettirmesi sevip sevmediğini belli eder zaten belli bir muddettensokra sevgi aşk kalmıyor o yüzden insan anlaşabildigi bir şeyler paylasabildigi arkadaş gibi olabildiği birileriyle evlenmek istiyor

(717 puan) tarafından

Açıkçası tüm erkekler öyle biz kızlar birşeyleri demiyoruz anlamalarını bekliyoruz ama erkekler daha beter maalesef onlar patlıyor yetmezmiş gibi ısıtıp ısıtıp tekrar insanın önüne koyuyor en ufak tartışmada bu yüzden bence en mantıklısı karşına al ciddi ciddi konuş ve ona eğer ki o düzelmezse senin de ona aynı şekilde davranacağını söyle 

+1 oy
(11,921 puan) tarafından

Niye yeni hesap açtın kız 😁

0 oy
(24 puan) tarafından

Canım oğlum 16 aylık benimki de aynı ayrı odalardayız tam 2 saat oldu gitmesem ne yapıyorsun diye o hiç gelmeyecek sadece yemek yerken görüyorum aynı şeyleri yaşıyoruz kilo ver bana demiycem diyor ama kilo ver dedi ihtiyarını karşılıyor ayrı odalara şey muamelesi gibi muhabbet yok bişey yok öküzün önde gideni soru sormamı bile istemiyor hep telefon da evlilik 5 yıl 

0 oy
(2,498 puan) tarafından

İki çocuktan sonra çocuk olmayan halimizi çok özlüyorum çocuklar büyüdükten sonra da biz yaşlanacağız. Maalesef çocuktan sonra ilk zamanlardaki gibi asla olmuyor. 

0 oy
(4,199 puan) tarafından

Çocuk çok güzel bir şey . Evlât sevgisi dünyalara değişilmez ama aynı zamanda da çocuk evliliği sekteye uğratıyor.

0 oy
(1,390 puan) tarafından

Bunu eşinizle konuşmanız lazım 

0 oy
(6,034 puan) tarafından

Önceden de böyle miydi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
+2 oy
18 cevap 1,982 göst.
0 oy