+1 oy
115 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3 puan) tarafından

İyi akşamlar oğlum 23 aylık hareketli eğlenceli bir bebek lakin biraz sessiz tek başına büyüyor bir arkadaşı akraba çocuğu vs.yok etrafımizda h******sesleri çıkarıyor kartlarını gösterince anne diyordu bu kış onu da demeyi bıraktı biliyor ama demiyor basit kelilmeleri var al hadi ver bitti gibi bizmi evham yapıyoruz bilemedik çevremizde emsal çocuk yok bunlar yeterli mi daha da üstüne düşmek mi gerekir şimdiden teşekkür ederim.

5 Cevaplar

+2 oy
(1,336 puan) tarafından

Yani canım benim oğlum konuşuyordu o aylarda şu an 28 aylık geçtikçe yeni kelimeler ekliyor bizde gurbette yaşıyoruz mesela hiç kitap okumayı sevmez ama ben sürekli onunla iş yapıyorum yaparken de anlatıyorum 

-Reklam-
+1 oy
(3,206 puan) tarafından

Benimki de çok eğlenceli, çok hareketliydi. Dediğin gibi ****** sesleri çıkarırdi. Kedi köpe.k vs.derdi ama 24 aylık olunca anne baba demeyi bile bıraktı. Cümle kurmuyor,konuşması geride diye zaten götürüyordum doktora. Son 1 buçuk yıldır dil terapisi alıyor.

Evham yap diye anlatmıyorum bunu yanlış anlama ama devam ederse önlemini erkenden al.

+1 oy
(769 puan) tarafından

Ekran sıfır olun konuşması aktiflesir

+1 oy
(22,010 puan) tarafından

Üstüne düşmek gerekir evet. TV telefon tablet izliyor mu? 

+1 oy
(2,738 puan) tarafından

Konuşması iyi dahi olsa yine de üstüne düşün tabi ki. Şuan bir durulma olduğu için daha çok ilgilenin. Bol bol konuşup, kitap okuyun. Bunun yanında ekran izliyorsa tamamen kesin. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde akcakus (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (317 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 241 göst.
14 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mervem (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 116 göst.