+2 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,541 puan) tarafından

2 haftadir diyetteyim 1 kg anca verebildim. Adet olucam odemim var belki o sebeple boyledir. 

Neyse aksam esim evde olmayacak yemek yapmadim. Ben de hafif biseyler yedim. Ama canim aksam tv izleyip keyif yapmak istiyo evde esim de cok can sıkıntısından yani. Aç degilim. Ama bugun yemekleri hizli hizli yedim ,calisiyorum is yogundu. Hic keyif alamadim. Bi de sabah is yerinde 1 dilim borek yedim :(( 

Neyse iste seytan durtuyo siparis ver diye. Kendimi nasil durdurabilirim.

4 Cevaplar

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

sen ac degilsin beynin ac beynin ac de kendini telkinle

(6,541 puan) tarafından

Ac degilim zaten bugun hic keyifli vakit geciremedim. Kendime zaman da ayirmadim yani. Aksam cocuk uyuyunca 2 saatim var bana kalan. Bunu film ve yemekle degerlendirme dusuncem var. Ama tabi ac degilim. Gidip aynaya bakayim ,olmayan pantolonlarimi deneyeyim :((

(9,080 puan) tarafından

😂😂 kuru incirin yada kuru gun kayisin varsa kalk iki kase tatli yap sadece incir ve süt ile yapiliyir yada incir ve kayisi ile.:) bagirsak calisir diyet dostu masumane inu yersin tatlida hem :) aksami ben oyle yaptin suan uyuyorlar incir uyutmasi yada kayisi uyutmasi google yaz cikar sevilmicek tat degil bence

(6,541 puan) tarafından

Tatliyla aram fazla yok. Pek sevmem yani ayda yilda bi canim ister oda bazi yemeklerin ustune :D 

Ben tuzlu seyler severim canim tuzlu biseyler istemisti,cips,hamburger,pizza gibi gibi :( 

Aralikli oruc yapiyorum 5 ten sonra bisey yemiyorum. Biliyorum incir uyutmasini. Ama sut kullanmiyorum ,sut urunlerini de biraz azalttim bana iyi gelmiyo. 

Aman neyse iste yemedim su saat oldu ,evi toparlayayim da yatayim bari :D

-Reklam-
+2 oy
(4,734 puan) tarafından

İradene sahip çık. Bugün kaçamak yaptın zaten. Yeter.  Türk kahvesi yap yanına 2 3 hurma şeker ihtiyacını alır. 

(6,541 puan) tarafından

Evet ya bi borek kac kaloridir zaten. Aralikli oruc yapiyorum en son 5 te yedim. Seker ihtiyacim da yok canim tuzlu seyler istiyo cips,hamburger vs :( 

Bitki cayi yaparim belki.

+2 oy
(7,050 puan) tarafından

Turk kahvesi ic ya da boyle kriz geldi mi bir porsiyon meyve ye

(6,541 puan) tarafından

Kriz degil canim ya tokum. Keyif yapma amacli. En son 5 te yiyorum aralikli oruc deniyorum. Meyve de yiyemem su saatten sonra. 

+1 oy
(14,555 puan) tarafından

Motivasyon arıyorsan bizim diyet grubumuz var  yaklaşık bir senedir Telegram’da numara gözükmüyor istiyorsan gelebilirsin

(6,541 puan) tarafından

Tesekkurler canim. 

Yemedim de sukur su saatten sonra da yemem. 

1 sene de kac kilo verdiniz

(14,555 puan) tarafından

52.  53 arası gidip geliyorum pek dikkat etmiyorum bu ara taşındım tum duzen gitti 

64 le başladım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 209 göst.
29 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 745 göst.
+1 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
7 cevap 153 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (543 puan) tarafından soruldu