+3 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından

4 üncü  katta oturuyorum dükkan var altta onla 5 oluyor hatta kızım var 22 aylık balkona çıkmak istiyor kendi falan çok korkuyorum balkonda masa sandalye bulundurmuyorum da çıkabileceği bişi ama yinede çok korkuyorum eşim fazla pimpirik yapıyon diyo ama endişeleniyorum işte demir parmaklıklı

29 Cevaplar

0 oy
(53,906 puan) tarafından

aklim çıkar ne kadar cikmaz etmes desende çok küçük daha cikar kapini kilitli tut sen basindayken ciksin

-Reklam-
0 oy
(18,481 puan) tarafından

Dikkat et hiç tek bırakma. Çocuk bu kim bilir mutfakta bi leğen kova vs getirir onunla bile tırmanır yani. Çocuklara akıl sır ermez böyle şeylerde.

0 oy
(267 puan) tarafından

Bu sebeplerden dolayı 5 yıldır zemin katta oturuyorum çok pimpirikliyim çocuk ve balkon dense bile panik atak oluyorum bazı insanlar görüyorum bu konuda çok rahatlar ben demir parmaklıklar olsada güvenmiyorum balkon kısmına buda bir hastalik bende 

0 oy
(2,674 puan) tarafından

Pimpirik yapmakta haklısın bende alışmasın nolursa olsn bende cikarmam üç buçuk yaşındaki bazen 10 saniye cikar gelir biz varken oda

Cok korkarım bende

0 oy
(1,758 puan) tarafından

Çözümü var file 

0 oy
(1,587 puan) tarafından

Endişe edin lutfen yakin zamanda bir tabidigimizin oglu düstu 3 yasinda fizik tedavi goruyor su an.Aslaaa aslaaa ihmale gelmez cocuk kilidi yapin camlara lutfen anneler hissediyorsa bildigindendir siz esinizi dinlemeyin.

(241 puan) tarafından

Dinlemiyorum zaten  canım gözüm üstlerinde hep

0 oy
(5,761 puan) tarafından

Esindeki rahatlik 🤣 bizim balkonumuz kapali oldugu halde esim hop oturup hop kalkar biz yokken. Bence hic bi zaman tek birakmamam gerek. Cocuklar tirmanacak bisey buluyo ve o yastaki cocuklar daha korku veya tehlike ne anlamiyo. Benim oglumda 23 aylik. Mutfakta balkon. Camlar hep kapali ve gozumle izlerim mutfakta is yaparken.

0 oy
(872 puan) tarafından

İkinci katın camından düştü benim bebeğim bir yaslarindayken tam betonun yanına dibine önceki gün verdiğim sadaka oğlumu kurtardı. Ve ona rağmen bu üç dort keredir camın üstünden kurtarıyorum onu o iğrenç duygunun tarifi yok korku kalmış bende ve sanki benim çocuklarım da beni sınıyorlar kilitli camları bile açıyorlar valla bir gün kalbime inecek ama ne zaman 

0 oy
(260 puan) tarafından

Biz bu yüzden file taktirdik her seferinde ödüm kopuyordu 

(241 puan) tarafından

Fotoğraf atar mısın canım

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 408 göst.
+2 oy
8 cevap 332 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,333 puan) tarafından soruldu
+1 oy