0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından

İki kizım var 2 ocakta doğum yaptım 3 buçuk aylık kızım var biz artık çocuk istemiyoruz eşimle konustuk doğumdan sonrada doktorla konuştuğumda bana bu hapı önerdi emziren anneler kullanabilir diye diğerleri sütü azaltabilir dedi bu hap 28 taneymiş ben bitikce alıp tekrar gününe göre içiyorum bitiyo tekrar alıp içiyorum internette okuduğum kadarıyla 7 gün aramı verilmesi gerekiyor orayı anlamadım ben düzenli içilmesi hiç bırakılmaması gerektiğini biliyorum bu hapı kullannalar cevap verirse sevinirim

image

4 Cevaplar

0 oy
(12 puan) tarafından

Bunu bilmiyorum zlynda diye hap verdi doktorum günü saatine at dedi geçirme dedi dediği şekilde kullandım hiç aksatmadan bebeğim 8 aylıkken hamile kaldım emzirdigimiz için koruma oranı diğer kontrol haplara göre daha azmis bebeğe etkisi olmasın diye çok güvenme hiç güvenme hatta ek koruma yap derim bende hiç beklemiyordum banda sürpriz oldu

-Reklam-
0 oy
(694 puan) tarafından

Canım ara vermiyorsun bittikce yenisini al devam et aynı saatlerde ve ara vermeden içmeye özen göster ben de bunu kullanıyorum 

(504 puan) tarafından

Aynı saatlerde değilde hergün düzenli içiyorum internette 7 gün ara verilmesini ne gerekiyor yazmıştı o yüzden paylastim

0 oy
(29,807 puan) tarafından

Nedense bu haplar hiç güvenilir gelmiyor 

0 oy
(4,137 puan) tarafından

Kendinize yazık ediyorsunuz 

(504 puan) tarafından

Neden noldu

(4,137 puan) tarafından

Yan etkileri var . Eşiniz kullansin bence kadınlar korunmamali

(504 puan) tarafından

Bence kadınlarda korunmalı cnm ilk önce eşler sonra biz korunmalıyiz diye düşünüyorum birde ne gibi yan etkileri var ki ben kötü bişey yaşamadım ama 3 aydır kullaniyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 248 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eylem Asya (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 13,081 göst.
21 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Derya (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.