+2 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (779 puan) tarafından

Hayırlı günler hanımlar. Bugün 3.gün düşmeyen ateşte. Ama ateş derecesi hep 37-37.5 arasında. Dün 1 kez 38.5u gördük o sırada çok ağlıyordu. Hemen ılık duş aldırdık takip ettim 38.2ye kadar indi calpol verdim bir ölçek, düştü. Geceyi rahat geçirdi ama saat 2.30da başlayıp 5e kadar 37.5 olarak devam etti. 5'de 36.6yı görüp bende uyudum 7de uyandık 37 olmuştu. Acaba diş ateşi olabilir mi arka azılar çıkıyor şuan. 3 günden fazla ateşte derece önemli midir? Akşam eşim gelince götürmeyi düşünüyoruz ama sormak istedim. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

3 Cevaplar

+2 oy
(1,446 puan) tarafından

Bizim doktorumuz diş ateşi 38i gecmez demişti ve enfeksiyon var ise üç gunden fazla sürer demişti bir kere çok ateşlendiğinde. Çok çok geçmiş olsun ama çok yüksek gelmedi bana hafif seyretmiş sanki hafif bir üşütme veya diş ile birlesmesi gibi inşallah iyi çıkar götürün içiniz rahat etsin zaten öyle bir durum ise söylerler 

(779 puan) tarafından

Teşekkür ederim yorumunuz için çok şükür saat 5den bu yana hiç yükselmedi 36.5 ölçtük en son şimdi uykuda inşAllah yükselmez artık

(1,446 puan) tarafından

Rica ederim çok çok geçmiş olsun diş dönemini ben burada yazılan bir tarif vardı önceki postlardan araştırırsanız muhakkak bulacağınızı düşünüyorum karanfili zeytinyağında bekletip dişleri onunla ovunca bebişi bayağı rahatlatıyordu o tarifle ben diş döneminde tetagil almayı filan düşündüm onu yaptım onunla atlattık çok şükür bir bakarsınız ihtiyaç duyarsanız. 

-Reklam-
+2 oy
(21,892 puan) tarafından

Bence bugün de takip et. İyileşme olmazsa yarın doktora gidersin. 

(779 puan) tarafından

Bugün atlattık gibi 5den bu yana yükselmedi yarın devam etmez umarım. Allah'ın izni ile geçti diye düşünüyorum 

(21,892 puan) tarafından

İyi maşallah . Geçmiş olsun 

+2 oy
(3,217 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer hayırlısıyla. Azı diş fena canım yaa Allah yardımcın olsun bana da diş gibi geldi ateşin sebebi.. udi hindi yağı varsa ayaklara, sırta ve göğse masaj yapınca hem rahatlatıcı hem ateş düşürücü etkisi yapar Allahın izniyle 💕 kaç aylık 6 ayın üstündeyse ağzına da bir damla ver 

ve üç dört karanfili bir kaşık zeytinyağında beklet, o yağla dişlerine masaj yap parmaklarınla sür o da iyi gelir biiznillah🤲 @Pakize333 doğru mu söyledim karanfil yağını benim oğluma çok iyi geldi o karışım Allah razı olsun çok dua ediyorum sana😻

(4,239 puan) tarafından
+1

Senden de Allah razı olsun ❤️ evet doğru kimisi daha fazla zeytinyağı koyun diyor ama ben göz kararı bir yemek kaşığı koyuyorum. Bunu küçük kavanozda kapağı kapalı olacak şekilde buzdolabında muhafaza ediyorum ara ara yeniliyorum 

(779 puan) tarafından
+1

Bayılıyorum böyle detayla özenle yazılmış yorumlar 💐 5ten sonra hiç yükselmedi çiçeğimin ateşi inşAllah geçti atlattık gibi. 18 aylık zeytin yağı karanfili bende ilk başlarda çok yaptım arka azılarda aklıma gelmedi şimdi yeniden deneyeceğim hatırlattığınız için teşekkür ederim. Udi hindi edineceğim ilk iş güvenilir bir marka tavsiyeniz varsa çok sevinirim

(4,239 puan) tarafından

Udi hindi yağını hiç kullanmadım ama evvahe doğal sayfası güvenilir ❤️ ateşe mi iyi geliyordu udi hindi yağı 

(779 puan) tarafından
+1

Miyav hanım öyle yazmış 😊 böyle seslenmek de çok tatlı oldu 

Bi çok konuda tavsiye edildiğini duydum o yüzden bende  edinmek istiyorum. Birde sarı kantaron alacağım inşAllah

Evvahe olarak bakacağım şimdi💐

(3,217 puan) tarafından

Canım ben misvak hatun sitesinden alıyorum udi hindi yağını ama evvaheden de almıştım o da güzeldi. Misvak hatunun damlalıklı udi hindi yağını da aldım burnu tıkandıkça damlatıyorum ağzına da çay kaşığı ile minik verince çok iyi oluyor biraz tadı acı ama ben ateş fobimi Allahın izniyle udi hindi yağı sayesinde büyük ölçüde azalttım 💕 

çok tatlısın mübarek gece gülümsedim ne güzel şeyler yazmışsın Allah razı olsun 😻🤲😽 hayırlı Cumalar @Ruhefza 🌹 @Pakize333🌹 Allah hepimize merhamet etsin🤲 evlatlarımızı göz aydınlığı eylesin🤲🌸

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 147 göst.
0 oy
5 cevap 150 göst.
9 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde sweet rainbow (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
14 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,846 soru

23,875,464 cevap

321,102 kullanıcı

...