+2 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından

Kızlar  kaynana görümce elti aynen apartmanda oturuyoruz bir sıkıntı yok ama görümcemle ben aynı kafadanız hemen hemen ama eltim bizden çok farklı ve çok uç karakter her şey ben bilirim aslında hiçbir şey bildiği yok ama her şey ben bilirim havasında mesela bir şey bilmiyorsa bile biliyormuş gibi davranıyor ya da mesela ben bir şey anlatırken benim tekrarımı yapıyor sesli bir şekilde içimden gülüyorum sadece mesela biz biraz daha göreceğimle hafif havai mi deniliyor artık ne deniliyorsa güzel sohbetler saç bakım makyaj konuşuyoruz eltim de diyor ki vallahi biz evde alıyoruz niye sen evde almıyor musun dedim ya ben bazen kuaföre gidiyorum bazen evde alıyorum hani öyle derken şey yapıyor kuaföre gitmeyi kötü gözle görüyor çok sıkıntı veriyor insana şimdi diyeceksiniz o zaman oturmayın beraber ben oturmuyorum ki kendi kaynanamgile geliyor Ben iyilik olsun hoşluk olsun diyorum hani bir kahve içelim güzel sohbet edelim ama ne zaman gel yana gelsem İçim sıkılıyor :)))))

4 Cevaplar

+2 oy
(1,613 puan) tarafından

Hep görmüyorsanız çekin birazcık cnm hep gorenler napsin😭😭

(66 puan) tarafından

Yok hep görmüyorum her zaman gelmiyor evden çıktığı yok zaten arada sırada:))) 

(1,613 puan) tarafından

Bu konuda şanslısınız 

(66 puan) tarafından
+1

Yine buna da şükür aynı yerde ve aynı evde de değiliz öyle de olabilirdik daha kafayı yerdim

-Reklam-
+1 oy
(3,503 puan) tarafından

Karakteri oturmamış o eltinin bi de seni kıskanıyor olabilir çok yüz verme bence. Ben de saçma s.lak davranışlar yapanlardan kim olursa olsun anında soğuyorum. Evde alınanlar hiç de iyi durmuyor bu arada. İyisini yapıyorsunuz. Parasını o mu veriyor da bıdı bıdı yapıyor? Kaynanana ve görümcene yaranmaya çalışıyor gibi geldi. Bu arada kaynanan ve görümcenle iyi anlaşmana çok sevindim.😻 en önemlisi o bence💕 inşallah hep iyi anlaşırsınız🤲

(66 puan) tarafından
+1

Kız zaten o benden yaşça büyük annem yaşında hayatını hiç yaşamamış içinde çok hissettiği şeyler var görüyor Ben de görümcem birazcık yaşıyoruz ya onun şeyi var ama kendisi yapamadığı için laf söylüyor hani kedi uzanamadığı ete murdar der hesabı Evet Allah'tan çok iyi anlaşıyoruz gerçekten

(3,503 puan) tarafından

Aynı bizim bi tanıdık var kızı yaşında eltisinin sürekli arkasından atar. Soğudum o kadından. Çekemedikleri o kadar belli ki.. komik ve acınası görünüyorlar.. 

(66 puan) tarafından
+1

Ya bir de gerçekten ben 30 yaşındayım o 48 falan yani ben onun kız kardeşiyle yaşıtın aramızda bir kuşak farkı var yani bu şekil yaptığı zaman kaynanam falan anlamıyor görümcem anlamıyor ama ben anlıyorum komik hale geliyor komik görünüyor

+1 oy
(163 puan) tarafından

Hepsi dis kapının dış mandalı kocanla iyi ol tamam yeter 

(66 puan) tarafından

Valla aynen

+1 oy
(23,679 puan) tarafından

Ben böyle insanı bozarım. Benim fikrim benim tercihim sen yanlış buluyorsan yapma der geçerim kimse yaptığım bir şeyi kendi küçük aklı ile küçümsemeye cesaret edemez 

(66 puan) tarafından

Ay Evet ya bir de elti olunca hiç çekilmiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 415 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.
0 oy
20 cevap 1,018 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.

Kategoriler