+4 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (190 puan) tarafından

Kızlar bu akşam acile kan vermeye gidicem hamile olup olmadığımi öğrenmek icin doktora kan değerlerine de bakın desem baksr mi

15 Cevaplar

+5 oy
(2,414 puan) tarafından

bakmayabilir. gebelik testi acillik bir olay değil çünkü. git yarın sağlık ocağında ya da poliklinikte ver diyebilir 

(190 puan) tarafından

Hadi ya

(2,414 puan) tarafından

doktorun inisiyatifine kalmış bir olay. acil yoğun değilse belki bakar ama belki. 

-Reklam-
+4 oy
(6,745 puan) tarafından

Bakar cnm hamilelik şüphem var desen bakıyorlar 

(190 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+4 oy
(4,868 puan) tarafından

Acilde bakılmayabilir canım. Değerler için genelde zaten sabah gelinmesi önerilir

(190 puan) tarafından

Oğlumda bakilmisti canım 

(4,868 puan) tarafından

Şikayet üzerine gitmişsinizdir canım acilde normal muayene gibi değerlere bakılmıyor diye biliyorum

(190 puan) tarafından

Yo direk dedim ki gabelik şüphem var kan vermek istiyorum o zman covid olduğu için kadın bu mu acil demişti ama doktor bakmıştı 

+4 oy
(163,201 puan) tarafından

aayyyssuuuunnnnn😳😳😳😳😳😳😳😳😳

(190 puan) tarafından

Vay başıma dhxjjxhx

ahaaa buyuk konustun sende zictin  aq 🤣🤣

(190 puan) tarafından

Sevdos 4 tane test yaptım brii erken gebelik hepsi negatifti

belki kanda vardir git kan ver isini garantiye al

+4 oy
(1,338 puan) tarafından

testi neden beklemiyorsunuz bende boyleydim hep hadi olsun bitsine getirirdim testi beklemez kan vermeye giderdim hiç cikmazdi bir gün beklemedim çıktı hakkınızda hayırlısı neyse o olsun insan duramiyor bakmak istiyor o anlarım aklıma geldi de inşallah vardır 

(190 puan) tarafından

Testi derken 40 küsur gün oldu adet gecikmem var 4 tane test yaptım farklı günlerde negatif cikti

(1,338 puan) tarafından

Heee gitmemen hata cnm o zaman bende benim gibi adetin gecikmeden test yaptn sandm

(190 puan) tarafından

Direk kadın doğuma mi gitsem 4 test bozuk değil ya

(1,338 puan) tarafından

Acilden bakarlar

+3 oy
(3,375 puan) tarafından

Bizim hadtanede acil hamilelik testi yapmio yarın sağlık ocağına git

(190 puan) tarafından

Oğlum da vermiştim bakmışlardi

+3 oy
(2,120 puan) tarafından

Bakmıyorlar ancak hastayken hamilelik şüphem var dersen tahlil istiyor

+3 oy
(2,097 puan) tarafından

Acil bakmaz gebeliğe. Sağlık ocağına git 

+3 oy
(9,609 puan) tarafından

Ben agrım var test pozitif cıktı demiştim acil baktı cano

(190 puan) tarafından

Bende mi öyle desem acsbs

(9,609 puan) tarafından

Bu aklıda burdan almıştım sjsjsk

+3 oy
(584 puan) tarafından

Hamile olduğunu düşünüyorsan söyle bakarlar inşallah güzel haberlerinizi alırız haber ver bizlere de 

(190 puan) tarafından

Hamile değilimdir inşallah ya

(584 puan) tarafından

Yaa istemiyor musun neden ki 

(584 puan) tarafından

Tabi özel değilse 

(190 puan) tarafından

İkinciyi düşünmüyorum canım

(584 puan) tarafından

Valla eğer çocuk varsa insan ister istemez ikinci için bekliyor hele de bu devirde bende kendimden biliyorum 😅

+2 oy
(305 puan) tarafından

Bakmazlar , baş dönmesi mide bulantısı var de ilaç yazarken de gebelik şüphesi var de o sıra baktırdiktqn sonra ilaç yazıyor,  az daha hasta taklidi yap

(305 puan) tarafından

Eşinin koluna gir, karnını tut sonra şey de karnım ağrıyor asiri kusma hissi var kusamjyorum,  başım çok dönüyor de , sonra şey yapıyorlar ilac ya da ignr yazıyor gebelik olabilir ilac bisi yaparmı değince direkt beta istiyorlar 🤪

(190 puan) tarafından

Vay ben bunları diyemem yaaaa . Şey desem karnım ağrıyor ama gebelikten şüpheleniyorum desem bakarlar mı acaba sadece bunu desem diğerinde gülerim ben ya sjjxjxj

(305 puan) tarafından

Yani direkt gevelik için geldiğini belli edersen bakmıyorlar acil değil diye ama kadin dogum acile varsa direkt bakiyorlar

(9,609 puan) tarafından

Ahaha ben karnımı tutmuştum sjajs

(305 puan) tarafından

Bende b3nde 😅

+2 oy
(21,993 puan) tarafından

Bakmayadabilirler ki acilin işi değil gebelik testi acil bir durum da değil sağlık ocağı veya kadın doğum randevusu daha mantıklı sanki. Müdahale edilecek bir durumda hamilelik ihtimali şüphesi olursa o zaman acilin işi olur. 

(190 puan) tarafından

Kadın doğuma randevu alsam kan tahlili ister mi

+1 oy
(515 puan) tarafından

Canım yanlış anlama beni aciller gerçekten acil hastalar için yarın sağlık ocağına gidip kan versen daha iyi olur acili bu şekilde meşgul etmesen eğer ciddi bir rahatsızlığın yoksa 

tarafından

Acilde ne zman acil hastalar oldu ki 😂 bulunduğum yerde aciller rapor dilenen personelle dolu

(190 puan) tarafından

ya haklısın ama burada hastane uzak bir de her zaman gitme fırsatım yok en kestirmeden öğrenmek istedim

0 oy
(2,050 puan) tarafından

Canım mide agrım ve baş dönmem var de kan a bakar ve o ara beta ya da bakabilir miyiz de bazı doktorlar bakmıyor direk

0 oy
(1,148 puan) tarafından

Acilde bakılıyor normalde 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 281 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
19 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 757 göst.
1 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 407 göst.

Kategoriler

1,456,526 soru

23,898,275 cevap

322,217 kullanıcı

...