Bunu internette gördüm çok aşırı etkilendim. Bir kez daha ölüme çok yakın olduğumuzu hissettim, bu dünyada geçiciciz. Kalıcı olan yer ebedî hayatımızdır 🥰❤️ Öleceğimizi bir kez daha hatırlatmak istedim sizlere
Allah razı olsun canım 🤲🥺 insanı kendine getiriyor bu tür paylaşımlar 🌹 ben de şu fotoyu dün gördüm ve çok etkilendim.. hepimiz ölecek yaştayız ama hâlâ dünyanın peşinde koşturuyoruz, planlar yapıyoruz..
Amin amin
Amin canım inşallah ❤️ Allah cümlemizden razı olsun inşallah ❤️ ölüm bir nefes ötemizde
Bgun güne ağlayarak başladım daha da öyle devam ediyor adana daki sulama kanalında bulunan çocuk annesinin feryatları beni aşırı etkiledi Allah im ne olur ama ne olur çocuklar bebekler zarar görmesin Allah im hiç bı anne evladı ile imtihan olmasın 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Amiiiiinnnnn ablam amiiiinn inşallah , Rabb'im sabırlar versin inşallah 😓
bugun cok sevdigim bi yakinimin gogus kanseri oldunu ve son evrede oldunu ogrendim 🥺 daha cok genc ve 2 kucuk cocugu var
anlamamis ceylosum gogsunde bisi cikmisda devlete randevu alasiya sonuclar gelene kadar cok zaman kaybetmis
Ya sevdoş benim yengemde hamileyken öğrendi , doktor çok geç olabilir demiş çocuğu aldırmadı aradan 20 sene geçti atlattı . Çok kötü durumdaydı imkansız diye birşey yok
allah buyuk rabbim sifa versin
Rabbim şafii ismi hürmetine şifa versin
amin💕💕❤️❤️❤️
Bu aralar hiç iyi değilim zaten birde bunu okudum dahada kaygılandım allah yardımcım olsun
Hayır olsun canım inşallah
cok etkileyici. aslinda dusununce bir variz bir yokuz hepsi yalan kaliyor iste . tek gercek ölum
Kesinlikle katılıyorum 😓
Çok etkileyici gerçekten, ne kadar boş yaşıyoruz aslında,
Fotodaki senmisin
Yok canımın içi internette gördüm dün bende
Anladım canım,
Çok etkilendim gerçekten 🥺Allah razı olsun kardeşim bu güzel paylaşımın için 🤲❤️
Cümlemizden Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️
Allah. Razi olsun canim
Cümlemizden inşallah canım ❤️
Bu dünyanın geçici olduğunu bile bile bu dünyaya dalmaktan Rabbim muhafaza etsin bana bazen abartıyorsun diyorlar keşke şunları okuyup farkına varsalar
Amin canım inşallah, keşke keşke. Bugün hatırlatmak istedim , ne kadar kişi görse o kadar iyi. Zararın neresinden dönersek kârdır
Tam 2 ay önce bugün annem vefat ettiğinde anladım. İnsan çok çok yakını ölmeyince bunu anlamıyor
Herşey boş..
Bir söz vardır, helva kendi evinde kavrulmadıkça tatlı gelirmiş insana diye . Ne yazık ki tam olarak böyle
Ne güzel soyledin ..
Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin. güzel bir şekilde yaşayıp güzel bir şekilde ölmeyi nasip etsin.🤍
Amiiiinnn canım inşallah ❤️ 🥰
Allah razı olsun canım böyle şeyleri okudukça daha çok etkileniyorum hatta istemsizce ağlıyorum 🥺
🥺🥺 Allah cümlemizden razı olsun inşallah canım benim ❤️ Allah'ım doğru yoldan şaşırtmasın inşallah ❤️
Amin canım amin 🤲💜
Eşimin işiyle ilgili bir sorun oldu ve muhtemelen hata eşimin üstüne kalacak. Ayın sonunu zor getiriyoruz ve 50 bin kadar bir sıkıntıya gireceğiz. 2 saattir oturduk üzülüyoruz. Bu post beni kendime getirdi teşekkür ederim
Allah ferahlığa kavuştursun inşallah canım benim ❤️ 🥰
Amin Allah razı olsun ❤️🌸
Kendimden utandım 😔😔
Lohusalik bitti dimi♥️
Bittiiiii 50.güne girdik elhamdülillah ☺️ ❤️
Maşallah hayırlı güzel ömürleri olsun inşallah
Amin canım inşallah ❤️ Allah razı olsun ❤️
Sizden de♥️♥️♥️
Allah razı olsun bacım Bir kez daha bu dünyanın ne kadar boş olduğunu hatırlattığın için Rabbim binlerce kez razı olsun İnşallah senden
Allah cümlemizden binlerce kez razı olsun inşallah canım benim ❤️ 🥰
1,448,395 soru
23,790,645 cevap
316,808 kullanıcı