Kızlar Allah aşkına crop olmayan normal boy hafif drapeli veya taşlı ne bileyim minicik süslü ama baskılı olmayan bluz nerden bulabilirim? Yani sanki piyasada normal bluz yok ya kolsuz ya boğazlı ya baskılı ya crop ya her yerinde dekoltesi var normal düz bluz bulamıyorum ya
Erkek reyonunda bulabilirsin 😅
Onlar da cok oversize ya tam üstüme otursun istiyorum 🥲
Kız çocuk reyonunda 14-15 yaş oluyor bazen eğer 50 kilo gibiysen filan onlar oluyor
Tam 50 kiloyum iste o yüzden bulamıyorum sanırım mecbur bir de çocuk reyonun bakim
Erkek reyonunda slimfit alıyorum ben gomlek içine falan kadın reyonundan hiçbir şey alamıyorum resmen
Hepimiz ayni sorunu yaşıyoruz maalesef ki bende hep erkek tişörtleri giyerim
A ben de dertliyim bundan. Kıyafetlerin arası yok resmen, ya çok açık ya çok kapalı. Ya çok dar ya çok salaş. Erkekler kadın gibi giyiniyor kadınlar erkek. Ben kapalı değilim ama crop da kıyafet değil ama ya. Giyenin kendisine saygısı yok bence. Ben beni crop giyecek kadar düşürmem :/
2 dogum yaptım hiç özgüvenli olduğum bir konu degiş görüntü olarak 😂
Hamile haliyle crop giyenler var birde farketmiyorlarmı acaba nasıl kötü durduğunu diyorum kendime
Giyim özgürlüğünü sonuna kadar desteklerim ama sınırı bilmek güzel bir şey bence. Nasıl ki daracık tayt pantolon giyip üstüne tunik atınca kendisi tesettürlü sanana kızıyorsam iç çamaşırıyla açık kıyafetin ayrımını bilmeyene de kızıyorum. Bazıları açık olayım derken maalesef erotik oluyor :(
İndigoyu artiliyorum erotik konusunda haklı sesizce uzaklaşıyorum postdan ..
❤️
Ya spor reyonuna bak ya erkek reyonuna bacım evde giymeye gömlek içine giymeye adam akıllı kısa kollu bulamiyorum ordan alıyorum
Oversize oluyor onlar da bana tam otursun istiyorum
Modamızbir de bulabilirsiniz
Baktım canım ya crop ya oversize
Yoktur vallaha bende saskinlikla bakıyorum magazalara internetten alıyorum o yüzden
Ben kapalı değilim ama crop giymeyi sevmiyorum, bakıyorum güzel bir düz bir bluz bulamıyorum, kolsuz giyerim onda sorun yok ama sürekli de kolsuz giymekte olmuyor ki. Benimde bulduklarim oversiz, o yüzden tercih etmiyorum
Evde oversize giyiyorum LC den alıyorum genelde dışarda zaten feraceleyim ama dediğin gibi adam akıllı orta giyim kalmamış
Tesettür sayfalarindaa
Zarada var cotonda var lcw var arayınca buluyorsun
Hiç sorma ya bişey beğeniyorum yarısı yok komple açsalar da rahat etseler bari defactonun mağazalarında yine bişeyler var canım ben geçen gittim iki tane bluz aldım
1,450,284 soru
23,815,502 cevap
318,040 kullanıcı