+2 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından

Kızlar 1 ay önce kan vermiştim doktoruma yeni gide bildim ths yüksek dedi tekradan kan verdim dahiliye göstercem onu şuan ki değerim ne yani yavaş mi çalışıyor hızlı mi bebeğe birşey yapar mi 

image

2 Cevaplar

+1 oy
(654 puan) tarafından

Troit bezlerin yavaş çalışıyor kuşum. Benim iki gebelikte de vardı bu sorun ama değerin o kadar yüksek değil korkma. Normal referans aralığı 1-5. Ama hamilelerde 1 ile 2.75 arasında bekleniyor genelde. Bir ilaç var. Euthyrox. Ondan kullanacaksın. Değerin yüksek olmadığı için 25 mg kullanırsın büyük ihtimalle. Gebeliğin başında olduğun için ve değerin çok yüksek olmadığı için Allahın izniyle bir şey olmaz. İlk gebelikte benim çok yüksekti. Gebelikten sonra da kullandım. İkinci gebelikte normal olduğu için başlarda kullandırtmadı doktorum. Ama sonraki aylarda kan istemişti. O zaman farkettik ki tekrar yükselmiş yine ilaca başlamıştık. Ve şu anda da hiç bir sıkıntı yok. Biraz yüksek sadece ilaçla normale inecek. Anlatmak istediğimiz bu. Aklına kötü bir şey getirme. 

(167 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim çok bi yüksekliği yok demi tekrardan kan verdim pazartesi dahiliye gitcem bebeğe bi zararı olmaz demi çok teşekkür ederim bi kaç kişi diğer posta yazmış baya yüksek bebekte gelişim geriliği olur fln  19 haftalık gebeliğim kanı 16 haftalıkkenn vermiştim 

-Reklam-
+1 oy
(4,272 puan) tarafından

Yuksek ama çok yüksek değil hap kullanırsın doğuma kadar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
26 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Vinking (201 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 246 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,535 puan) tarafından soruldu
0 oy