+1 oy
265 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (175 puan) tarafından

Fiyatı çok uygun güvenemiyorum kullanan var mı? 

image

8 Cevaplar

+1 oy
(163,471 puan) tarafından

1 kg et parasina bilemedim ben hadi dandik bisise cocuk dusse bisi olsa 

(3,821 puan) tarafından
+1

Kıyaslamani sevsinler 😅😅😅

(175 puan) tarafından

Bende ondan güvenemiyorum artık fiyat algımız o kadar yükselmiş ki düşük birşey gördük mü kötü diyoruz 

(9,080 puan) tarafından

ay aynen ucuz olan kesin dandikdir diyor insan gercekten . ama ben bu seyi hic kullanamadim asyamo benimkininde markasiydi. siyah kirmirizi rengi :)bu bosken bile cok agir gekio elime bide icinde bebekle mahgoluofum . bebegi 2 bucuk 3 aylik olana kadar zaten lahana gibi sar sarmala kucakda omuzda slingde en rahat ole oluo bence. bu zimbirti aleti bi 5 ay civari yogurt mogurt denetirken koydum hani basi dik dursun tamda oturamiyir oturmadan da yiyemez az yiksekde kalsin basi gibisinden tadimlik ilk ek gida zamani mama sandalyesinde tam oturamazken bunda rahat oldu

image

haha bide spor salonunda

(163,471 puan) tarafından

cook tatliiiii❤️❤️❤️

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben 500liraya aldım 7 ay filan kullandık, 

(175 puan) tarafından

Kullandığınız bundan mıydı 

tarafından

Benzeriydi

0 oy
(7,146 puan) tarafından

Benim bu marka degil.ama iki kez disarida kullandim biri hastaneden cikarken biri kontrole giderken bunun icin bir adam daha lazim agir birsey ama evde fena olmuyor pusete koyup isime bakiyordum o da ordan bakiyordu

(175 puan) tarafından

Ben evde de kullanmayı düşünüyorum ama gidip gelmede de işime yarar fiyatı çok uygun ondan tedirginim 

(7,146 puan) tarafından

Ben civilden almistim su tarz birsey ordan bak istersen canim bende o zaman icin cok uyguna almistim

image

(175 puan) tarafından

Teşekkür ederim benim baktığım da civilde guvenemedim siz ne kadar kullandınız acaba

0 oy
(543 puan) tarafından

Bu markadan almadım ama , bebeğim doğduğunda almıştık hastane vs arabaya binerken çok yardimci bir ürün. Keşke ayrı almasaydim besikle takım alsaydım  daha iyi olurmuş dedim  . Çünkü aldığın puset beşiğe uygun olmayabiliyor. b.arabasina takarsın takmazsin onu bilemem ama sürekli dışarıya çıkarsan puset şart  ama şimdi bebek arabalari da iç yerleri bebekler için tasarlanmis olanlarda var . Ayriyetten ben puset alcam sürekli arabayla çıkmıyorrum dersen sana kalmis puset kurtarıcı diyebilirim. Ürün güzel yorumlara bakip alırsan daha iyi olur. Elele ,ebebek sitelerinde de indirim oluyor bu arada.

(175 puan) tarafından

Daha arabada almadık onuda bir sonraki ay inşallah 

(543 puan) tarafından

Alırsan arabayla takım al derim yinede senin kararın.

0 oy
(2,832 puan) tarafından

2 yıl önce 500 su şimdi 800  zaten enfazla 6 ay kullanıyoruz  iki bebegimede puset kullandım arabamizda uyutmak güzel onun haricinde yük insana...

0 oy
(14,950 puan) tarafından

Arabasiz kullanacaksınız puset önermem elde taşımak için ağır oluyor. Evde kullanmak istiyorum demişsiniz bazı bebekler nereye koyarsan koy durmuyor bilginize

0 oy
(569 puan) tarafından

Tıpkısının aynısı var bende ve ben ikinci el aldım letgodan. İlk sahibi uzun süre kullanmış, haliyle az çok deforme olmuş sap kısmının kilidi tam tutmuyo artık ama iş görüyo yani

(569 puan) tarafından

İş görüyodan kastım misafirliğe vs gittiğimizde sallayarak uyutma amaçlı kullanıyorum, yada arabayla bi yere giderken bebek koltuğu niyetine kullanıyorum yada evde bi işim varken falan durursa oturmaya daha yakın pozisyonda tutuyo etrafı daha iyi görüyo diye ona koyuyorum

0 oy
(4,616 puan) tarafından

Aynısının kırmızısını kullandım büyük kızım yanlışkla kırmıştı tutulan yerini . Ama bebeği içine koyup dışarı çıkarken çok ağır oluyor evde kullanımı rahat. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 173 göst.
9 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 517 göst.
28 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nuraydnn (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
0 oy
6 cevap 430 göst.

Kategoriler

1,474,825 soru

24,145,260 cevap

334,642 kullanıcı

...