+7 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından

benim kızım 19 aylık hava güzel olunca hava alsın diye parka markete falan götürüyorum ama artık hiç evde durmak istemiyor, uyanır uyanmaz bu şekil üstüne battaniye yada mont her ne bulursa artık böyle alıyor, gidiceeeez demeye başlıyor 😂 gece gündüz fark etmez dün gecenin 11 inde şapkasını takmış babasının elinden tutup kapıya doğru götürüyor gidicez diye. dışarıya alıştırmam la kötü mu ettim anlamadım ya ama çocuk sıkılmasın oynasın sosyalleşsin diye düşündüm

image

bu resim de sabah gözünü açtığı gibi başladı 🥲🥲🥲🥲

17 Cevaplar

0 oy
(2,606 puan) tarafından

En İyi Cevap

kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim yanlız olmadığıma sevindim:)), bi anda işim çıktı tek tek cevab yazamadım kusura bakmayın ❤️

-Reklam-
+3 oy
(1,964 puan) tarafından

bizde durum aynı. 2 yaşındalar 1 gün evde tutsam isyanlar çıkıyor, dış kapıyı tırmalamaya başlıyorlar. eline geçen ilk şeyi ya sırtına ya kafasına sarınıp hadi adda diye kapıya koşuyorlar. ayakkabılarını bulup giymeye çalışıyorlar falan. dışarı çıkınca pamuk gibiler ama hadi eve dönelim deyince içlerinden çirkef çıkıyor

+3 oy
(6,900 puan) tarafından

Parka oyun alanina gittik mi dönmek.istemiyor 3 yas aglama krizine giriyoruz pazar gunu avmyi kapaniyordu dukkanlar kepenk indirmisti yuruyen merdivenleri kapatiyorlardi biz oyle cıktık ordan

+3 oy
(1,576 puan) tarafından

yurumeyi ogrendiginden beri boyle gozunu aciyo park kapatiyo park havalar yagmurlu soguk olunca oyun alanina goturuyorduk hava kotu oluncada parali parka gidelm diyo bu seferde ♡

+3 oy
(1,160 puan) tarafından

Benimki de aynı valla canım dün markete gittik ordan parka götürdüm. eve geldim 1 saat sonra canım sıkılıyor demeye başladı 🤷

+2 oy
(5,840 puan) tarafından

Benm 4.5 yaşında kızım var oda aynısı evde kalmak istemiyor bunalıyorlar canm sıkılıyorlar ne yapsnlar 😂😂

+2 oy
(4,300 puan) tarafından

Çocuklarim değilde ben bu aralar hep dışarı çıkmak istiyorum 

+2 oy
(22,783 puan) tarafından

Ben de 4.5 yaşındaki oğlumu aşağı indiremiyorum ya 😑 bahçeye gidelim oynayın biraz diyorum. Anne boşver yeaa diyo. 

(6,277 puan) tarafından

2,5 yaşındaki kızım aynen böyle. Kızım hadi parka gidelim diyorum. No hayır diyor. 🤣 ama annanesinin bahçesine gidince eve girmek hiç istemiyor 

(22,783 puan) tarafından

😁😁 ya bizim binada asansör yok. Aşağı inip çıkmaya useniyo çocuk. Bı yere gezmeye gidince. Dönüş yolunda dertleniyo. Merdiveni nasıl cikacaz anne diye. Ama bu kadar dert etmesine bil.bakalim kaçıncı katta oturuyoruz ? 2🤣🤣🤣

(6,277 puan) tarafından

Hahhahah kıyamam ya en çok sana kıyamam ☺️

Benim kız evcil ev ortamını çok seviyor

(22,783 puan) tarafından

Hadi benimki küçük ergen. Senin kız daha küçücük. Nerden bilirler evi bilmem 🤣

+2 oy
(4,275 puan) tarafından

haklı çocuk evde ne va? dışarıda kuş var, böcek var, park var, ağaç var keşfedecek çok şey var

+2 oy
(17,084 puan) tarafından

Bizde aynıyız ya. Sabah çıkardım tam 2.5 saat dolanıp durduk dişarda. Eve girdik arkadaşlarım nerde diye ağliyor. Sabah babasiyla gitmek istiyor. Akşam dışarı çıkalım diyor. Evi hiç sevmiyor. 

+2 oy
(166 puan) tarafından

Evettt biz parka kamp kurmaya karar verdik artık. Sarışınım sıcak ve güneşten nefret ediyorum ama yapcak bişey yok

+2 oy
tarafından

Maşallah hareketli olması güzel benim kızım da 19 aylık havalar kötü gitti her gün çıkaramadım henüz çok bilmiyor ama dışarıda çok mutlular az sonra cikaricam

+2 oy
(2 puan) tarafından

Evet 

her zaman dışarıya çıkmak istiyor 🙂

+2 oy
(4,832 puan) tarafından

Allah sabir versin guvendigin biri varsa yakinininda esin ailen konu komsu sabahtan karnini doyur ver isini bitir sende cik otur biz yazi disarda geciriyoruz valla 

0 oy
(1,581 puan) tarafından

Büyükler bile evde sıkılıyor cnm çocuklar ne yapsin

0 oy
(1,306 puan) tarafından

18 aylık eğer ben içeriye almiyim dışarıda yatar kesin :) bide 4 buçuk yaşında ablası var ikiside aynı oğlum mutfağın kapısını açmayı öğrendi sürgülü olduğu için eğer kilitli değilse açıp hopp balkona gidiyor oradan da bahçeye inmeye çalışıyor:) 

0 oy
(3,497 puan) tarafından

Benim de kocam öyle canım 😹😹 şu an işten geldi ve oturup dinlenmeden çocuklarla dışarıda gezmeye çıkmak istiyor. Bi kahve yaptım çocukların karnını duyuralım öyle çıkart dedim. Hava çok güzel diyo illa gezecek. Çocukların istemeye fırsatı kalmıyor bu sayede gezme seven babaları olduğu için 😹 ben de evde miniğimle dinleniyorum 😽💕

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 537 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,018 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 625 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,207 göst.