0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından

Kızlar. Kızım 4 aylık olacak sarımsak sütün tadını ve kokusuna etki eder mi  

1 cevap

0 oy
tarafından

Hayır etmez niye etsin ki. Ben çok tükettim sarımsak sütle bebege geçsin diye bağışıklık etsin diye  oğlum  daha çok iyi oldu enfeksiyon geçiriyordu sürekli. Hatta bağışıklık güçlendi. Tükettiğim sırada zaten çok emerdi ona rağmen hiç bırakmadı. 

Sarımsak doğal antibiyotiktir unutmayalım. 

1 yaş somrasi da minik diş sarımsağı yoğurda 1 tatlı kaşığı yoğurda  ekledim parça parça özellikle kış aylarında her gece 1 tane tatlı kaşığı sarımsaklı yoğurt yutturdum bende dahil. Bu kış çöl şükür sadece burnu aktı iki üç güne normaldi gerçekten denedim ve gördüm. Tüm annelere öneririm. Sürekli enfeksiyon yaşayıp antibiyotik kullanmasından bu daha mantıklı bence. 

(120 puan) tarafından

Ya teşekkür ederim bazı besinlerin sütün tadını ve kokusunu değiştirdiğini duymuştum da bu da bunlardan biri mi dir sormustustum içim rahatladi çok. Saol 

tarafından

Siz emzirirken çok çay kahve içmeyin kafein içerikli şeyler tüketmeyin yesil çay gibi  ilaç kullanımına dikkat edin  

Bol bol yararlı şeyler tüketin soğan sarımsak katın yemeklere ne süte ne bebege zarar vermez ben bi yanetki görmedim göreni de duymadım açıkçası. 

Allah analı babalı buyumeyi yaşamayı nasip etsin ❤️

Bide siz ilaç kullanmak zorunda kalırsanız kullanımdan sonraki her emzirmede sütünuzjn ilk birazını sağın öyle verin

Biseylerin süte geçmesi konusuna yakın bi soru olmuş bilgilendirmek istedim. 😀

(120 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım zaten sağlıklı beslenmeye dikkat ediyordum ilaç kullanımından sonra biraz sütümü sarmaya da dikkat edeceğim tavsiye için teşekkür ederim Allah razı olsun

tarafından

Rica ederim canım benim. Allah senden de razı olsun ❤️

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 223 göst.
0 oy
4 cevap 154 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,644 puan) tarafından soruldu