Makinayi hayalmi edecegiz
Çin gibi garisin sen edersin canısı aç geri cakralarini 😀
Cinligimi 4 sene önce rafa kaldırdım ruhumu emdiler ruh yaptılar beni
AA niye ya ben yüklüyorum geri siliniyor
Tekrar yükledim baka bilirisn
Biraz şey olacak ama fikrim yok 😁
hangi makineyi
Yükledim baka bilirsinizz
ben baska kullandim bunu bilmiyom
Ben dogum yaptığımda hemşireler çok ilgiliydi bana demişti bu markayı alma ne alıyorsan al lansinoh manuel almistim.
Yani bu makina iyi değil mi
Ben oğlumda kullandım çok iyi çekimi vardı şimdi yine hamileyim kullanacağım
Ben ikinci el olarak Alaçam falza kulanilmamais 150 TL
İlk hamileliğimde ablamla aramızda 2.ay vardı sadece ilk etapta lazım olur belki diye mamajo aldık oda iyiydi sonra sütümüz azaldı ikimizibde dedim bne başka makina alacağım sende sürekli sağ ihmal etme kiwi aldım ve olmayan sütümü bile bayağı çıkarıyordu lök lök ses geliyordu yoğun çekiyordu benden sonra görümceme verdim o çok kullanmadı sonra arkadaşıma verdim o da kullandı iyiydi dedi şimdi tekrar ben alacağım ondan ve memnundum ama sen bilirsin
Ozmn Alacam çok teşekkürler
Bebeğim sol göğüsümü emmiyor sütüm kesilmek üzere onun için almak istiyorum
Aynen canım hani fiyatı uygun çok çok beğenmezsen ilerde başka marka denersin uygun olduğu için çok üzülmezsin
Aynen öyle Allah razı olsun
3 makine kullandım çekim gücü en kotu olan bu. Lansinoh en iyisiydi.
Lansinoh da var bende ama peki çekimi yok çok yavaş yavaş çekiyor kademeleri artirmama rağmen bu iyi degilmi yani deymez mı almama
Lansinoh, avente göre karşılaştırdığında gayet de iş görüyor. Aylarca kullandım. Çekiş gücü yeterli. Meme ucunu söküp atacak hali yok. Fiyat olarak da fazlasıyla makul
Yani iyi dimi alayım ben ikinci el oalrak alacam fazl akulanilmamiş 150 TL
Valla ikinci ele garanti veremem. Bilemiyorsun. Fazla kullanılmamış derler ama kime göre fazla neye göre fazla.
1,460,143 soru
23,941,849 cevap
324,777 kullanıcı