+2 oy
254 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (275 puan) tarafından

Acile gittim direk kadın doğum ünitesinde gönderdiler önce alttan muayene etti açılma var mı diye yok dedi sonrasında ntsye bagladı o da iyi çıktı en son ultrasona aldı rahim agzı kapalı dedi çok şükür bişi çıkmadı sancın artarsa veya suyun kanaman kasılman cogalırsa Eğitim araştırma hastanesi ne git ihmal etmeden dedi gittiğim hastane 38 hafta küçük gebeye bakmıyormuş yeni doğan ünitesi olan yere git dedi yani korkulacak bişi yokmuş çok şükür 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,692 puan) tarafından

Doğuma henüz varsa ilişki sıklığına dikkat edin, ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun. 

(275 puan) tarafından

Zaten cnm 2/3 hafta da 1 kere oluyor ilişki zmn yaklaştıgı için bide eşim boşalmıştı o da etkilemiş olabilir 

(2,692 puan) tarafından
+1

Meni içerisindeki yapıdan ötürü doğumu başlatmaya yardımcı oluyor. Ama belkide ilişkide zorlama olduğu için de sancı çekmiş olabilirsiniz. Sağlıkla gelsin bebeğiniz. 

(275 puan) tarafından

Yok canım hiç kasmadım yanımda acımadı o esnada ama niye bi an öle agrı başladı anmadım ama gaz da olabilir diye düşündüm rezene içtim agrım geçti o yüzden acile bile saatler sonra gittim aklım kalmadın diye belkide gaz sancısıydı 

-Reklam-
+1 oy
(24 puan) tarafından

Şükür canım ama bence ara ver ilişkiye zor olacak ama olur . Ben 9 ay yaşamadım ilişki yattım hep baştan beri kanamam vardı ayağa kalksam kan gelirdi 2 kere düşük yaptım . Eşin desteği çok önemli bu konuda senide anlayacaktır . Sağlıcakla kavuşun <3 

(275 puan) tarafından

Benim duyduğum doğumu ilişki evet başlatıyomuş ama buna etken eşin boşalması yani o sıvı doğumun başlamsına yardımcı oluyomuş yani öle okumuştum ne kadar doğru bilemiyoeum

+1 oy
(515 puan) tarafından

Adına sevindim canım bnimde kasilmalarim var çok korkuyorum erken doğum olur diye daha 6 aylığım çünkü rahim ağzının kapalı olduğuna karından  usgyle mi baktı alttan mı 

(275 puan) tarafından

Ultrasona bakım kapalı dedi öncesinde alttan da bakıp açılman yok dedi inşallah saglıkla vaktin tinder doğsun bebeklerimiz ama kasılmalarına da baktır canım için rahat etsin 

(515 puan) tarafından

Bnde gidicem alttan bakacaklar diye korkuyorum ya açılma yoksa bile belki açılma olur diye  inşallah vaktinde doğarlar 

(275 puan) tarafından

Yok canım korkma neyden korkarsan başına gelir sen duanı et git baktır ihmal etmeyelim 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 72 göst.
+2 oy
3 cevap 142 göst.
7 Mayıs 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde 22sevg (35 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 173 göst.
+2 oy
5 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,455,633 soru