Bebeğiniz için özel sigorta gerekli mi? Güncel fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Ben iki cocuguma da yaptiriyorum. Kucugu 2 buyugu 7 yasinda. Esim ve iki cocuk bu sene toplam 52bin kusurdu, axa sigorta bizimki. Bence gerekli. Bazen mecbur kalio gidiyosun bi gidis tek cocuga 3 4 bine patliyo. Boyle aylik o civara geliyo. Hemde 3 kisi faydalaniyo.
Valla benim özel sigortam yok ki bebeğin olsun. Benim olsa bebegime de yapardım tabii. Ama durumunuz varsa tabii ki sadece bebeğiniz için yaptırabilirsiniz. Aşıları filan da kapsıyor sanırım ücretli aşıları da yapıyorlarmıs. Arkadaşım bizim sigorta karşılıyor ücretlerini bilmiyorum dedi çünkü
Ak sigortadan eşime çalıştığı şirket ücretsiz yapıyor kızımıda tanımlarsa 9 bin ödeme yaparak tanımlama hakkı verdiler yaptık
Oğlumla bana yaptırdı eşim 23 bin verdik Allianz tamamlayıcı sigorta bizimki. Google yazıp bilgilerini girersen onlar sana dönüş yapıyorlar canim
Biz her sene yaotiriyoruz en ucuzu bile 15 bin 20 bin yillik toplam 11 muayene hakkimiz var sinirsiz da yatmali hastalik.
Bizimli finansbankın memenunuz . Yılda 10 hak veriyor hemen hemen her hastanede geçerli istanbulda . Geçen sene 13.000 tl ye yaptırmıştm bu sene fiyat ne bilmiyorm yenilenmedi daha haziranda yenilencek
benim esim sigirtaci. ben isten viktiktan sonra ozel sigirtami esim devam ettirdi . ben sigortali oldugum icin bebekler de gunes bebek olarak dogdu . yaninonlar dogustan sigortali benden fiskirip ciktilar diye😂😂😂
Doğduğundan beri aralıksız yaptırıyorum kesinlikle ve kesinlikle gerekli
Eşimin şirketi yapıyor her sene, kızım için de amcası Acıbadem sigorta da müdür, kendi indirimini kullanıyor 37 binden 18 bine düşürdü. Acil durumlarda çok işimize yarıyor. Kontrolleri olsun, alerji takibi olsun hızlıca işimizi hallediyoruz.
Bizimde qcibadem sigorta aynı şirkette olmasınlar 😂😂şehir aynı değildir
Biz stanbuldayız ama kaynım konya şubesindeydi
Tamam degilmis ben bursadayim 😊
3 aylık bebegim yapturdik
1,467,309 soru
24,042,863 cevap
329,212 kullanıcı