+3 oy
189 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (47 puan) tarafından

Bebeğiniz için özel sigorta gerekli mi? Güncel fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

10 Cevaplar

+3 oy
(5,678 puan) tarafından

Ben iki cocuguma da yaptiriyorum. Kucugu 2 buyugu 7 yasinda. Esim ve iki cocuk bu sene toplam 52bin kusurdu, axa sigorta bizimki. Bence gerekli. Bazen mecbur kalio gidiyosun bi gidis tek cocuga 3 4 bine patliyo. Boyle aylik o civara geliyo. Hemde 3 kisi faydalaniyo.

-Reklam-
+3 oy
(2,456 puan) tarafından

Valla benim özel sigortam yok ki bebeğin olsun. Benim olsa bebegime de yapardım tabii. Ama durumunuz varsa tabii ki sadece bebeğiniz için yaptırabilirsiniz. Aşıları filan da kapsıyor sanırım ücretli aşıları da yapıyorlarmıs. Arkadaşım bizim sigorta karşılıyor ücretlerini bilmiyorum dedi çünkü 

+3 oy
(9,304 puan) tarafından

Ak sigortadan eşime çalıştığı şirket ücretsiz yapıyor kızımıda tanımlarsa 9 bin ödeme yaparak tanımlama hakkı verdiler yaptık 

+3 oy
(5,124 puan) tarafından

Oğlumla bana yaptırdı eşim 23 bin verdik Allianz tamamlayıcı sigorta bizimki. Google yazıp bilgilerini girersen onlar sana dönüş yapıyorlar canim 

+3 oy
(1,479 puan) tarafından

Biz her sene yaotiriyoruz en ucuzu bile 15 bin 20 bin yillik toplam 11 muayene hakkimiz var sinirsiz da yatmali hastalik.

+2 oy
(5,578 puan) tarafından

Bizimli finansbankın memenunuz . Yılda 10 hak veriyor hemen hemen her hastanede geçerli istanbulda . Geçen sene 13.000 tl ye yaptırmıştm bu sene fiyat ne bilmiyorm yenilenmedi daha haziranda yenilencek

+2 oy
(9,079 puan) tarafından

benim esim sigirtaci. ben isten viktiktan sonra ozel sigirtami esim devam ettirdi . ben sigortali oldugum icin bebekler de gunes bebek olarak dogdu . yaninonlar dogustan sigortali benden fiskirip ciktilar diye😂😂😂

+1 oy
(1,870 puan) tarafından

Doğduğundan beri aralıksız yaptırıyorum kesinlikle ve kesinlikle gerekli

0 oy
(93 puan) tarafından

Eşimin şirketi yapıyor her sene, kızım için de amcası Acıbadem sigorta da müdür, kendi indirimini kullanıyor 37 binden  18 bine düşürdü. Acil durumlarda çok işimize yarıyor. Kontrolleri olsun, alerji takibi olsun hızlıca işimizi hallediyoruz. 

(3,010 puan) tarafından

Bizimde qcibadem sigorta aynı şirkette olmasınlar 😂😂şehir aynı değildir 

(93 puan) tarafından

Biz stanbuldayız  ama kaynım  konya şubesindeydi

(3,010 puan) tarafından

Tamam degilmis ben bursadayim 😊

0 oy
(3,010 puan) tarafından

3 aylık bebegim yapturdik 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.