Anneler yeni doğan bebeğimin göğüsleri şişmiş sanırım süt girmiş ne yapmalıyım bilgisi olan var mı
Göğüsleri şiştiyse sakın masaj yapmayın doktorlar kesinlikle tavsiye etmiyor yarın hastaneye götürün süt toplamış büyük ihtimalle sütü çıkartacaklar
Bebek yağı ile nazikçe masaj yapabilirsiniz banyodan sonra yapman daha iyi olur
Hayır bu gibi durumda kesinlikle masaj önerilmiyor. Yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen. :(
Benim kaynanamda diyordu masaj yap.ben yapmıyordum geçti öyle.
zaten yapılmaması lazım. kimi masaj yapıyor, kimi sıkıyor. ellenmez.annenin hormonlarından dolayı öyle. geçiyor zaten
bildigim hicbirsey . ellenmez bebegin gigsu sikarsan daha cok siser sutlenir. dr sor ama bence
Bol bol duş aldirirken ve masaj yaparak ovmalisin ki dağilsin yavrum benim cani yaniyordur simdi
Ağzım açık kaldı bu postu görünce çünkü ilk defa böyle bişey gördüm şuan da bebekler de göğüs şişmesi ne demek neden olur 🤔😳😳
Anneden geçen hormonlardan dolayı göğüste sut olabiliyor
Aaa ilk defa duyuyorum 😑 peki sonradan geçiyor mu bu sorun
Evet ovalayarak masaj yaparak geciyor süt hormonundan kaynaklaniyor ve ağrida yapiyor bebekte
Hayır asla dokunmamak gerekiyor sonra kendi kendine geçiyor.
Benim kızımda olmuştu annem yıkarken ovaladı hep öyle gecti ben bildiğimi söyledim canim
Hiçbir şey yapmayın geçiyor. Yanlış bir sey yaparsanız enfeksiyon olur ben bebegimde de vardı burada sormuştum bir hanfendi sıkmış bebegi 40 gün kuvozde kalmış hastane polisi alacaktı neredeyse bizi demisti
Aklıma kaynanamın göğsünü sıktığı geldi😱
Demiştim anne ne yapıyorsun kızım bu böyle olur demişti ne kadar cahilmişim şimdi olsa asla yaptırmam
Benim kızımda da olmuştu. Eltim amaan bunun göğüslerini sıkmadınız mı şişmiş dedi. Ne alaka ya dedim sonra araştırdım anne sütü alan bebeklerde hormonlar dan dolayı olabiliyormuş ama kesinlikle ellenmemeliymiş. Sikarsan iltihaba dönebilirmiş. Eğer çok şişse bir doktora danışmakta fayda var.
Hiçbir şey kendi geçiyor sıkma sakın
Sakın sıkma doktoruna sor benim yiğenimin olmuştu doktor sütü sakın sıkma demişti
Banyo yaparken sabunla masaj yap inan banyo yaptır üst üste 2.3 güne gider merak etme her çocukta oluyor canım
1,448,783 soru
23,796,028 cevap
317,098 kullanıcı